Блейк Лайвли показва разкошната спалня, която споделя със съпруга си Райън Рейнолдс

0
24

Холивудската звезда Блейк Лайвли обикновено не публикува твърде много снимки от дома си, но този път явно е решила да покаже една от спалните си на фокус.

В понеделник 36-годишната актриса публикува снимка от жилището, което споделя с Райън Рейнолдс и техните четири деца.

Звездата от филма „Вечната Аделайн“ е заснета да дтои в спалнята си, която като цяло има рустик вид. Леглото не е оправено, а на заден план се виждат голяма баня и дълъг коридор.

Зад Блейк Лайвли може да се види голяма вана в банята и коридор, минаващ покрай нея по-навътре в имота. Не е ясно в кой от домовете на двойката е била тя по време на снимката.

Те притежават както апартамент в Манхатън, така и по-голям имот в Паунд Ридж, Ню Йорк, който двойката закупи през 2012 г. според слуховете за 5 милиона долара. Подобно на други, празнуващи края на 2023 г., Блейк сподели любимите си спомени от изминалата година в Instagram.

Изображението е включено във въртележка от снимки, включващи нея и някои членове на семейството в Дисниленд, Париж. Тя озаглави поста: „Акценти от 2023 г“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Blake Lively (@blakelively)

Отляво има легло с мъхестозелена кадифена рамка с небрежно разхвърлени бежово и маслиненозелени чаршафи и синьо одеяло в долната част. До леглото се вижда и нощно шкафче с розова чаша, а над леглото  картина с маслени бои в златна рамка и двойни златно-бели стенни аплици.

Тавана се отличава с бежов полилей в цвят шампанско, който прилича на цвете, а на дървения под виждаме бледобежов и светлозелен килим. В банята се откроява мраморна вана и тъмен килим под полилея. Вдясно има дълъг коридор с прозорец в края му и растение на перваза.

Източник (dailymail.co.uk)

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име