НачалоКрасота и СтилБлестящи сенки за очи...

Блестящи сенки за очи – най-добрите!

Какво да търсите, когато купувате блестящи сенки за очи?

Размер на блясъка

Няма нищо лошо в металните сенки – те имат своето време и място. Но нека да кажем това пределно ясно: металикът и блясъкът просто не са едно и също. „Искате вашият продукт да бъде супер пигментиран и блестящ“, казва гримьорът Джонет Уилямсън. „Трябва да можете да видите отделните петънца.“ Това е разликата между блестящите петна, която позволява на сянката да улови светлината.

Текстура

С прахообразни, кремообразни и течни блестящи сенки за очи, от които да избирате, светът наистина е вашата стрида. Не можете да сбъркате с която и да е текстура, просто знайте, че средата ще промени финала. „Течността блести много, след като я поставите върху клепача си“, казва Уилямсън.

Праховете и кремовете от друга страна са най-подходящи за плътно измиване на цвета. „Можете да ги вземете с четка или пръст и това осигурява пълно покритие веднага“, добавя тя.

Възможност за смесване

Когато използвате блестящи сенки за очи, ще искате нещо, което ви дава малко време за работа. Бързосъхнещите формули не са ваш приятел. „Аз лично харесвам нещо, което дава малко повече“, казва Уилямсън.

Как да нанесете блестящи сенки за очи?

Ключът към прилагането без замърсяване е да започнете с чиста основа без излишни усилия. „Вашият клепач естествено има малко мазнина върху него, така че това ще засили блясъка“, обяснява Уилямсън. „Ако първо сложите прах, може да получите малко отлагания, защото не залепва наистина за клепача ви. Ще трябва да го вземете с мокра четка и просто да се надявате на най-доброто.

Къде точно ще поставите своите блестящи сенки за очи, обаче, зависи изцяло от вас. Можете да наслагвате различни нюанси от вашите влестящи сенки за очи, да поставите малко в центъра на клепача си или да нанесете малко във вътрешния ъгъл. „Ако не сте запознати с носенето на блещящи сенки, препоръчвам да вземете материала от наистина тънка четка и да го нанесете върху очната си линия“, съветва Уилямсън. „Това е забавен начин да добавите малко намек“

Най-добрите блестящи сенки за очи

Разгледайте нашите 3 предложения за най-добрите блесящи сенки за очи на пазара в момента според експерти.

Bodyography Glitter Pigment – сенки за очи с блясък

Най-добрите блестящи сенки за очи
Bodyography Glitter Pigment – блестящи сенки за очи

„Първо, има толкова много цветове, от които да избирате – изобилие от възможности“, казва Уилямсън. „Те са много фини, така че наистина можете да ги изградите или да ги носите леко поръсени върху клепача. С тях се работи изключително лесно, защото въпреки че е разхлабен пигмент, можете да го вземете добре с пръст или четка и няма да изпитате много отлагания.“ Този продукт се оказа и моят личен фаворит, особено защото възможността за смесване е несравнима. Започвам с тънък слой, който се разпръсква до костта на веждите ми и след това натрупвам интензивността в центъра на клепача. Пристрастенa съм към нюансите Off the Hook, Stellar и Mood, но наистина не можете да сбъркате с нито един от тях.

Плюсове: Одобрен от гримьор; Няма отлагания; Без намачкване; Голям избор на нюанси

Минуси: Няма

Мнения: „Имам шест блестящи пигмента и планирам да взема повече. Те са толкова гъвкави – можете да ги носите като лек блестящ слой, можете да го създадете за момент с плътен блясък или да използвате като горен слой към обичайния си грим за очи за да издигна външния вид. Обикновено гравитирам към неутрални, но това е един пример, в който не се свеня от цвета. Те също са дълготрайни. СИЛНО препоръчвам!“

Тези блестящи сенки за очи са наистина красиви, но струват около 40лв., по време на описане на статията.

Блестящи сенки за очи Victoria Beckham Beauty

(Lid Lustre Crystal Infused Eyeshadow)

Блестящи сенки за очи Victoria Beckham Beauty
сенки за очи Victoria Beckham Beauty

„Преминавайки границата между блестящ крем и истински блестящ пигмент, блестящите сенки за очи на Victoria Beckham Beauty са едни от най-хидратиращите, перлени нюанси, които някога съм виждала“ – споделя стилистът. Споменатото покритие се постига чрез много внимателно подбрана формула. Във всеки от 10-те нюанса са вложени истински кристали и многоизмерни перли, което им придава позлатен завършек. В сместа има и хидратиращ сквалан и екстракт от листа на гуава, което прави тази сянка идеална за сухи, зимни клепачи.

Блестящи сенки за очи Victoria Beckham Beauty
Блестящи сенки Victoria Beckham Beauty

Плюсове: Страхотен избор на сянка, перлено покритие;

Минуси: Липсва плътен блясък.

Мнения: „Притежавам нюансите Tea Rose и Honey и те наистина са едни от най-търсените ми сенки. В дните, когато не знам какъв грим да нося, тези еднократни сенки улесняват да се чувствам събрана и красива с едно движение. Да не говорим, че опаковката е абсолютно красива в моята суета.“

Тези сенки за очи са малки по-скъпи и са на приблизителна цена от 65лв.

Моно сенки за очи YSL Sequin Crush

Моно сенки за очи YSL Sequin Crush
Блестящи моно сенки за очи YSL Sequin Crush

Ако искате изящно око, то ще получите с тези сенки на YSL. Има много малко сенки, да не говорим за блестящи сенки за очи, които събират толкова много пигмент в едно движение. Пристрастена съм към създаването на монохроматичен външен вид с тези сенки, но те са проектирани да бъдат наслоени едно върху друго, така че продължете напред и изградете измерение. може би ще искате да вземете нюанса Confident Nude – това е най-добрият хайлайтър.

Плюсове: Силно пигментиран, интензивен блясък;

Минуси: нямат, но са скъпи.

Мнения: „Наскоро създадох няколко красиви визии за очи, като използвах това като последна стъпка – върху клепачите или само мъничко в ъглите. Толкова красив цвят и блясък. Малкото върши много работа.“

Тези сенки за очи са на приблизителна цена от 55лв.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...