четвъртък, 30 май 2024
13.2 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиДамски прически на пластове

Дамски прически на пластове

Дамските прически на пластове в момента са едни от най-модерните визии в индустрията за мода и красота. Модерните стилове са нови варианти на старите класики, което ги прави визия, която винаги ще бъде на мода. Тази статия ще ви даде поглед отвътре към разновидности на къса и дълга прическа на пластове и модерни цветове, които в момента са най-търсените визии в салоните за красота.

Всяка жена иска да изглежда женствена и добре поддържана, но предвид забързания ритъм на съвременния живот, практичността се разглежда като основно предимство на ежедневните ни прически. След като прочетете тази статия, ще разберете повече за най-популярните днес и изключително универсални прически на пластове. Ще бъдете изненадани от разнообразието от прически и цветови решения, които могат да бъдат изпълнени с тази техника. И със сигурност ще можете да намерите своя собствена универсална прическа с подстригване на пластове. Ето няколко прости правила, които трябва да разберете, за да изглеждате шик всеки ден.

Прически на пластове

За правилната аудитория прическите на слоеве могат да бъдат по-привлекателни в сравнение с други подстригвания, защото слоевете предлагат атрактивен силует.

Подстригването на пластове е отличен избор, защото подхожда на всички жени и има широк спектър на изпълнение. Жените с пищна гъста коса придобиват усещане за лекота с подстригване на пластове. Дамите с фина коса постигат желания обем. А жените с къдрава коса могат лесно да структурират къдриците си.

прически на пластове
Degosta

Добрата новина е, че умело направената прическа на пластове може максимално да приведе формата на лицето ви до идеалния овал. Ако лицето ви е кръгло, напластяването на рамкиращите лицето кичури ще го издължи визуално. Жените с кръгло лице също могат да бъдат разнообразни със този стил и визия. Те не са ограничени и могат да изберат какъвто и да е тип прическа на пластове, която желаят и тя ще изглежда прекрасно.

Класически прически на пластове

прически на пластове
Degosta

Подстригване на кичури с дълги слоеве придава текстура и плътност на иначе обемната визия на прическата. Лекото градиране позволява течен свободен вид, докато издухването демонстрира много обем и движение.

Прическа с дължина до раменете с щриховани краища

Ако дължината на косата ви е средна до дълга, помислете дали да не се подстрижете  с накъсани краища. Слоевете дефинират и добавят закачлива нотка към всички стилове на прическа, но заплетените краища работят особено добре, ако харесвате бързото грубо оформяне със сешоар.

Двустепенна прическа на пластове със средна дължина

Двустепенното подстригване за коса със средна дължина на слоеве е подходящ подход към напластяването. Тази визия на слоеве с дължина до раменете е идеален избор за тези, които искат повече измерение.

Накъсана боб прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cherin Choi (@mizzchoi)

Косата със средни слоеве е страхотна универсална прическа. За гъста коса, накъсаното боб внася измерение и лесно оформяне. За тънка коса създава илюзията за по-обемна коса.

Прически на пластове за къса коса с акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lorraine Leal (@lorraine_leall)

Случва ли ви се да не ви достига време сутрин, докато се опитвате да се приготвите за училище или работа? Ето класическа форма, която позволява повече гъвкавост при оформяне. Тази визия изглежда добре оформена със сешоар с помощта на обикновен гребен и четка, което ви позволява повече време сутрин.

Класическо пикси на пластове

Когато искате нещо приятно  и лесно за поддръжка, може би трябва да изберете късо пикси на пластове. Дължината е лесна за ежедневно оформяне и е много елегантна, особено с прибрани отстрани кичури.

Пикси прически на пластове със страничен бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gustavo Blesa (@gustavoblesa)

Ако търсите лесна за оформяне къса прическа, то обмислете пикси с накъсани слоеве, които ви позволяват да оформяте косата във всяка посока и да променяте стила си ежедневно. Прибраният отстрани бретон очертава лицето ви добре и добавя нотка женственост.

Закръглен лоб на пластове

Подстригването с бръснач е техника, която стилистите използват за усъвършенстване на части от косата и изтъняване на краищата. По-тънките краища карат кичурите да изглеждат смесени.

Удължена прическа на пластове за права коса

Стилът с V-изрязани слоеве позволява повече потенциал за стилизиране. С тази техника подстригванията на пластове за жени със средно дълга коса могат да бъдат оформени според лицето ви по уникален начин.

Други прически на пластове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Traynor (@emily_lapomponnee)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tony Shamas (@tony_shamas)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rodrigo Siqueira (@ro.hsiqueira)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Herman Coa (@talentsbyhermancoa)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NJ HAIRSTYLIST (@by_linds)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kacie Nguyen (@hairbykacie1)

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

5 модерни цветове на дрехи, които ще ви издигнат на върха през лятото

Определено трябва да имате артикули в един от тези нюанси в гардероба си. Те изглеждат не само стилни, но ще ви направят по женствени....