Дева е във вихъра си, Везните да си почиват

Хороскоп за 9 януари 2024

Овен

Приятел наистина ще ви разстрои днес. Ще трябва да отделите много време, ако не за решаване на проблема му, то поне за утешение.

Телец

Днес можете да захапите кукичката на въдицата, принудени да поемете ангажимент, който при други обстоятелства ще ви изглежда като немислим. Не бива да бъдете прекалено доверчиви все пак.

Близнаци

Днешният ден ще зависи от това как ще го започнете и дали ще успеете да хванете правилния ритъм на действие. Не позволявайте да ви пришпорват прекалено много, това само ще доведе до пълна неработоспособност.

Рак

Днес трябва да запомните съществуването на думата „Не“. Ще ви е от полза.

Лъв

Днес имате всички шансове да спечелите на своя страна дори най-непокорните потенциални съюзници. Това е рядък случай, препоръчително е да се възползвате от него.

Дева

Днешният ден ще бъде наситен с дейности, във всяка от които ще изпитвате нужда да покажете най-доброто от себе си. Всичко ще изглежда още по-страхотно, ако решите да използвате нови техники.

Везни

Днес рискувате да се преуморите, дори и без да работите твърде много в опит да повторите всичко, което е възможно. Просто този ден изобщо не е предназначен за упорит труд.

Скорпион

Днес може да имате спор с майката природа. Пазете се от студът, няма да е благосклонно към вас.

Стрелец

Днес най-вероятно ще трябва да се преструвате, че разбирате всичко, което се случва около вас и че сте напълно съгласни с всичко. Ще се случи нещо, което няма да можете да разберете напълно, така че вероятно е по-добре да не се намесвате.

Козирог

Склонни сте да разглеждате проблем, който изобщо не е разрешим. Не трябва да тровите живота си с празни грижи, за да не би съдбата да ви даде истинска причина да се разстроите.

Водолей

Днес най-важната и най-необходима ваша черта ще бъде точността. Ако нямате такова качество, ще трябва да го развиете незабавно, разсеяността и невниманието не могат да бъдат толерирани в наши дни.

Риби

Днес настроението ви може да е много променливо. Във връзка с това обстоятелство е по-добре да прекарате деня с някой, който отдавна е свикнал с вас и може да ви разбере.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...