НачалоКрасота и СтилПрическиДетски прически за момчета

Детски прически за момчета

От класически прически до модерни подстригвания, днес сме подготвили детски прически за момчета във всякакви стилови и форми, нашият екип е подготвил колекция, която съчетава стила с практичността. Разгледайте тези очарователни визии, пригодени за малко момче, гарантирайки, че вашите  деца не само ще изглеждат по най-добрия начин, но и ще останат на върха на модата.

От къси заострени детски прически до подстригвания на дълга коса, с избледняване, с текстура, и какво ли още не, вижте тазгодишните най-популярни и най-добри детски прически за момчета и снимки на прически ще бъдат вдъхновението, от което се нуждаете за следващия външен вид на вашето малко момче.

Детски прически за момчета в стил ирокез

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WES STAUCET 🇺🇸 (@xbigwesx)

Ирокез прическата за момчета изглежда страхотно, когато малко коса остава отстрани на главата. Това е ирокезът, при който косата спретнато се вдига откъм късите страни. За да създадете външния вид, използвайте малко лак за коса. Всяко дете може да опита тази къса прическа! Ако вашето момче е достатъчно смело да се реши на нея, направете го! Прическите за момче не винаги трябва да са обикновени.

Къса прическа отсрани с линия

Изтънените отстрани прически с дълги хирургически линии са модерни и универсални, което ги прави страхотна визия за момчета от всички възрасти. В зависимост от личните предпочитания, тези прически могат да бъдат постигнати с помощта на различни избледнявания. Прическата също допълва овалната, кръглата или квадратната форма на лицето. Тъй като стилът е стегнат отстрани и по-дълъг отгоре, той добавя височина към цялостния външен вид на лицето, като удължава по-кръглите лица и омекотява квадратните. Ако търсите модерни, гъвкави и лесни за детски прически за момчета, то тази с изтъняващо избледняване е правилният избор.

Прическа сърфист

Сърфистката прическа е сладка, особено ако не можете да накарате детето да се подстриже късо. Дългите прически също са полезни, защото израстват по-малко забележимо. По този начин можете да разтегнете постригванията до 6-8 седмици.

Дълга детска прическа със страничен бретон

Дългата прическата настрани е перфектната прическа за момчета. По-дългата коса с подстригване под ъгъл е по-уникална за момчетата, обикновено е лесна за оформяне и не е необходимо да се подстригва толкова често, колкото обикновената прическа. По-дългата странично подстригана коса с бретон е чудесен преход за от малко момче към тинейджър.

Прическа с кичури за момче

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Braid (@r.braid)

Тъй като кичурите осигурява елегантен и изискан външен вид, те са идеална прическа за детска градина или за училище. Изборът на многослойна дълга прическа е идеалният избор, когато средната дължина на косата на вашето дете расте, но то не е готово за значително подстригване.

Дълга отгоре с къси страници

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Braid (@r.braid)

Прическата с къси страни и дълга горна част е не само една от най-популярните прически за мъже, но и като детски прически за момчета. Такива прически за малки момчета са подходящи за почти всеки тип коса, от фина до гъста. Отново ви дава множество опции за стилизиране. Така че зависи от вас да решите коя от детските прически ще носи.

Детска прическа с кок за момче

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alan Beak (@alan_beak)

Момчетата с естествено права коса трябва да грабнат всяка възможност да я покажат. Дългите прически за деца работят най-добре в този случай. Помолете фриьора да подстриже страните и тила на вашето момче на равни слоеве и да добави малко пяна за коса, за да подчертае текстурата.

Детска прическа помпадур

Постигнете елегантен и изискан външен вид с модерния помпадур, ретро стил със съвременен привкус. Следвай тези стъпки:

Започнете със суха коса: Започнете с напълно изсушена коса за чиста повърхност за оформяне.

Разделяне и подрязване: Използвайте щипки, за да изолирате горната част. Подстрижете страните и тилът с избледняващ ефект, който допълва цялостния стил.

Приглаждане назад с гел или пяна: Пригладете косата назад с гребен и гел, като избягвате стягане.

Лак за коса за фиксиране: Ако е необходимо, използвайте лак за коса в умерени количества за дълготрайна фиксация и структура.

Рошава прическа за момче

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robert Braid (@r.braid)

Подстрижката с постепенно изтъняване  за малко момче изглежда спретната, особено когато косата отгоре е средно дълга. Така тя ви позволява да оформите косата му отгоре, както желаете. За да подчертаете неговата непокорна личност, оформете горната част в леко щръкнал вид.

Пригладени детски прически за момчета

Пригладена назад коса се постига чрез израстване на горната коса и оставяне на страните със средна дължина. За да оформите прическата на вашето дете, трябва да пригладите косата назад с помощта на вакса или гел за силна фиксация.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Boos💈✂️🐼 (@jubei_ma)

Остра прическа за момче

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Corneliu Crihan (@corneliucrihan)

За да постигнете обратния ефект – покажете бунтарската страна на вашето хлапе с прическа за момче с бодлива коса. Детските прически с шипове са лесни за правене и не изискват поддръжка. За най-добър резултат вашето момче трябва да има коса с прави и плътни кичури. Вашият фризьор ще подстриже късо страните и ще остави горната част по-дълга. За целите на стилизирането използвайте малко гел за коса, за да създадете шиповете.

Детски прически за момче на плажни вълни

детски прически за момчета
Josh Connolly

Такива детски прически са хубав вариант за онези малки момчета, които не обичат нито дългите, нито късите коси. Въпреки това, изглежда най-добре за момчета с гъста къдрава или вълнообразна коса. Можете да я стилизирате с помощта на лек мус за по-спокойна визия.

Други детски прически за момчета

детски прически за момчета
Josh Connolly

детски прически за момчета

детски прически за момчета

детски прически за момчета

детски прически за момчета детски прически за момчета

детски прически за момчета

детски прически за момчета

детски прически за момчета

детски прически за момчета

Виж още:

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...