четвъртък, 30 ноември 2023
-0.7 C
София
tami.bgНовиниДженифър Анистън разкрива 4-те неща, които прави, за да остане във втори...

Дженифър Анистън разкрива 4-те неща, които прави, за да остане във втори размер

|

Дженифър Анистън разкри как поддържа своята впечатляваща форма в ново интервю, което беше публикувано в сряда, миналата седмица.

54-годишната актриса от сериала „Приятели“ остава в добра форма и стегна през 50-те си години от живота, като споделя четирите добри правила, които спазва.

„Пия много вода, раздвижвам тялото си всеки ден, опитвам се да ям цели, пресни храни и да спя колкото мога повече“, каза тя  за списание CR Fashion.

Тя още добавя: „Последната част е малко предизвикателство за мен, но е много важна. и ми пречи, че не си почивам достатъчно.

„В допълнение към всичко това, се опитвам да бъда наистина внимателна за това, което допускам в моето лично пространство.“ Това най-вероятно означава по-малко натоварване от медии, новини и папараци.

Що се отнася до нейните тренировки, тя споделя че, те са по-малко стресиращи на този етап, за нея. В момента  тя си ползва  програмата Pvolve, чрез която поддържа тялото си у дома и по по-добър начин.

„Мотивирана съм да тренирам по начин, по който не съм била от години. Очаквам с нетърпение тренировките е се чувствам  по-комфортно в тялото си, когато го правя. Всеки път е различно, не мисля, че съм имал един и същ клас два пъти.

Тя дори позира в черно и бяло облекло за дръзка фотосесия наскоро. На една от снимките блондинката на Малибу със златист тен носи черни бикини и черна вратовръзка под силно изрязано бяло сако.

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Предложено

Последни