НачалоХороскоп за днес и утреДневен хороскоп за 12...

Дневен хороскоп за 12 януари 2024: Козирога се отдава на лични нужди, Везните са изнервени

Дневен Хороскоп за 12 януари 2024

Овен

Ако искате, днес можете да чуете и разберете езика на животните и растенията. Сетивата ви ще бъдат изострени и ще трябва да бъдат внимателно пазени.

Телец

Днес човек, роден под воден знак, може буквално да ви удави в сълзи. Така че е по-добре да избягвате познати на Раци, Риби и Скорпиони.

Близнаци

Днешният ден трябва да бъде посветен на активен отдих. Вечерта общувайте с хора, които ви разбират и които вие разбирате, защото след ден на активна почивка няма да останат сили за караници.

Рак

Вие сте твърде чувствителни, за да не се дразните другите, но това не е ваш проблем. Не им обръщайте внимание.

Лъв

Ще трябва да се откажете от редица амбиции, за да не изпитате твърде много разочарования. Днес си струва да бъдете песимист, ще спестите много нерви.

Дева

Опитайте се да не правите нищо днес с добри намерения. Всяко от тези действия днес може да се превърне в чудовищна грешка, чиито последствия ще отнеме много време за справяне.

Везни

Толкова сте затрупани с различни неща, че сте станали експлозивни. Денят обещава да бъде много плодотворен/на, ако разбира се, успеете да не избухнете сутринта.

Скорпион

Днес си струва да се вслушате в мненията на приятели, познати и дори просто непознати. Но се опитайте да не позволите на техните гласове да заглушат собствените ви мисли.

Стрелец

Има възможност да се „разболеете“ от алтруизъм, филантропия и друга хуманистична холера. Откъде черпите сили за толкова нездравословни мисли?

Козирог

Днес вашите собствени нужди трябва да са от първостепенно значение. Другите ще чакат.

Водолей

Днес ще бъдете неочаквано лениви и апатични. Не правете нищо сами, накарайте другите да го свършат по възможност, защото вашата енергия ще ви е нужна за вас самите.

Риба

Днес, колкото и блестящи да са вашите действия, за всяко от тях има особено неприятна външна сила, която ще обезсили усилията ви. Този ден няма да е особено успешен.

Килинарно предложение: Картофи по смолянски.

Автомото: Кои лампи на таблото светват най-често през зимата и какво да правим?

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хидробоб прическа – завръщането на мократа коса

Хидробоб прическата е отново на мода! Боб прическата е била доста голяма тенденция през по-голямата част от миналия век. Този подход за подстригана и...