понеделник, 20 май 2024
13.9 C
София
НачалоХороскоп за днес и утреДневен хороскоп за 23...

Дневен хороскоп за 23 януари 2024

Дневен хороскоп за 23 януари

Овен

Днес няма да можете да сложите никаква маска. Вашата собствена индивидуалност ще блести твърде ярко изпод нея и няма да можете да заблудите никого. Поради тази причина е по-добре да отложите всякакви важни начинания.

Телец

Всичко далеч не е толкова просто, колкото може да ви се струва днес. Не трябва да разделяте палитрата от събития на черно и бяло – обикновено тя се състои изключително от нюанси на сивото.

Близнаци

Днес ще бъдете погълнати от нетърпение. Или ще му позволите да ви изяде до дъното, или с малко усилия на волята ще го трансформирате в по-полезна форма на енергия.

Рак

Днес ви заплашва раздвоение на личността . Едната половина ще изисква активен живот, а другата ще предпочете да си остане у дома. Трябва съчетаете положението някак си.

Лъв

Ако къщата ви не е къща от хартия, тогава днешният вятър на промяната няма да навреди нито на нея, нито на нейните обитатели. Помнете, че редът е просто подреден хаос.

Дева

Опитайте се да разберете и научите уроците, на които вашето житие ви е научило. Обърнете специално внимание на онези малки неща, за които, изглежда, би било жалко да отделите време.

Везни

Днес е добър ден да започнете нов проект, за който сте склонни да възлагате големи надежди. Има голяма вероятност надеждите да се сбъднат.

Скорпион

Днешният ден ще донесе разбиране на грешките ви, но ще замълчи за начините за коригирането им. Ще трябва да помислите сами.

Стрелец

Днес може да започне нова поредица от лош късмет. Във вашите сили обаче е да намалите продължителността му до минимум. Малко умствено усилие и до вечерта всичко ще бъде наред.

Козирог

Не използвайте повишен тон този ден. Първо, това е вредно за гласните струни и второ, човекът, на когото ще крещите, изобщо не го заслужава.

Водолей

Днес изкушението ще е много голямо да се откажете от всичко и да си прекарате добре. Уви, едва ли ще успеете. Ще ви бъде поверена доста голяма отговорност.

Риба

Днес вероятно ще трябва да положите много умствени усилия, за да разрешите някакъв проблем. Може да се наложи да размишлявате доста. Хапнете парченце шоколад сутринта, наистина помага.

Кулинарно предложение: Солен кекс с маслини.

снимка: stock.adobe.com

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Видове маникюр – модерни форми на ноктите

Не подценявайте силата на промяната на формата на ноктите и различните видове маникюр. Дори и най-минималистичният маникюр може да се превърне в печеливш  правилното...