петък, 1 декември 2023
0.9 C
София
tami.bgХороскопиДневен хороскоп

Дневен хороскоп

|

Дневен хороскоп – думата хороскоп произлиза от гръцките думи ōra и scopos, означаващи „време“ и „наблюдател„. Много астролози споделят, че хороскопа може да се ползва за предначертаване на съдби и гадаене на бъдещето, като това е свързано с позициите на планетите, времето, като величина и чрез други астрологични техники, както и за предначертаване на съдби. Вижте какво са предначертали планетите и знаците с нашия дневен хороскоп за днес.

Вещанията за индивидуалните зодии за овен, телец, близнаци, рак, лъв, дева, везни, скорпион, козирог, стрелец, риби и водолей днес се базират главно на астрологични карти, натални карти (рожденни, познати още като ракидс карти) и други подобни методи и способи.

Дневен хороскоп Овен Дневен хороскоп Телец Дневен хороскоп Близнаци
Дневен хороскоп Рак Дневен хороскоп Лъв Дневен хороскоп Лъв
Дневен хороскоп Везни Дневен хороскоп Скорпион Дневен хороскоп Стрелец
Дневен хороскоп Козирог Дневен хороскоп Водолей Дневен хороскоп Риби

 

Все по-популярни стават различните видове хороскопи, като дневния хороскоп, (хороскоп за деня), седмичен, месечен и годишен хороскоп. Често се търсят и други хороскопи, в това число, любовен хороскоп, таро карти и т.н.

Дневен хороскоп Овен

Дневен хороскоп Овен
Зодия Овен

Овенът е огнен знак и e първият от зодиака. За него се знае, че обича да се конкурира и често постига това, което е намислил. Зодия овен смели и жизнени персони. Уместно символът за тази зодия е Овенът.« Хороскоп за днес, зодия Овен »

Дневен хороскоп Телец

Дневен хороскоп Телец
Зодия Телец

Телецът е земен знак и често се свързва с упорит характер. Символа на тази зодия е бикът и представителите на Зодия Телец се считат за решителни и земни хора. Не жалят време и са доста издръжливи.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Телец »

Дневен хороскоп Близнаци

Дневен хороскоп Близнаци
Зодия Близнаци

Зодия Близнаци е въздушен знак чийто символ изобразява двойка близнаци. Хората от тази зодия често са любопитни и остроумни, както и комуникативни.

« Към хороскоп за деня, зодия Близнаци »

Дневен хороскоп Рак

Дневен хороскоп Рак
Зодия Рак

Ракът оформя четирите елемента като воден знак, представен от неговия разпознаваем символ. Казват, че зодия Рак са дълбоко емоционални хора, с открояващ се сантимент, състрадание и лоялност.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Рак »

Дневен хороскоп Лъв

Дневен хороскоп Лъв
Зодия Лъв

Още един огнен знак, олицетворяващ царя (царицата) на животните. Зодия Лъв, често се смятат за драматични, страстни и харизматични хора.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Лъв »

Дневен хороскоп Дева

Дневен хороскоп Дева
Зодия Дева

Отново земен елемент, Девата, представена от символа на девица или девойка, се откроява с практичност. Известно е, че Девите са аналитични и обръщат шнимание на детайлите, което често води до перфекционизъм.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Дева »

Дневен хороскоп Везни

Дневен хороскоп Везни
Зодия Везни

Известно е, че Везните са любовници, както романтични, така и артистични натури. Склонни са към нерешителност и изпитват трудност в обвързването, вероятно породено от желанието им да поддържат вътрешна хармония и спокойствие.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Везни »

Дневен хороскоп Скорпион

Дневен хороскоп Скорпион
Зодия Скорпион

Символът на този воден знак е разбира се Скорпион. Известно е, че Скорпионите са мистериозни персони, а понякога и трудни за опознаване. Те могат да изпитват дълбока страст.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Скорпион »

Дневен хороскоп Стрелец

Дневен хороскоп Стрелец
Зодия Стрелец

Стрелците са огнен знак и претендират с нескромност за това древно оръжие. Те са известни със своя приключенски дух и обичат да пътуват, движени от свободен си дух. Вечно търсят духовното и са често философски настроени.

« Прочети хороскопа за зодия Стрелец »

Дневен хороскоп Козирог

Дневен хороскоп Козирог
Зодия Козирог

Последният земен знак от 12-те Козирогът, е представен от жовотното коза. Счита се, че са дисциплинирани, амбициозни, всеотдайни доста търпеливи. На тях може да се разчита, те също често работят повече, отколкото е нужно.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Козирог »

Дневен хороскоп Водолей

Дневен хороскоп Водолей
Зодия Водолей

Водолеят е въздушен, а не воден знак. Негов символ е водоноската. Представителите на зодия водолей са напредничави хора, често мислят в дълбочина и за тях е характерно, че са изключително правдиви и интелигентни.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Водолей »

Дневен хороскоп Риби

Дневен хороскоп Риби
Зодия Риби

Последният от водните знаци е зодия Риби. Тази зодия символизира две риби, плуващи в противоположни посоки. За тях се счита, че са крайно съпричастни и интуитивни и лесно отгатват емоциите на другите. Те са романтични и много чувствителни.

« Прочети своя дневен хороскоп за зодия Риби »

Зодиакални знаци според елемента за всяка зодия

Водни знаци

Водните знаци са наистина емоционални и свръхчувствителни. Те предугаждат събитията и могат да бъдат изключително мистериозни. Водните знаци обичат дълбоките разговори и интимността. Рядко правят нещо на показ и винаги са на място в точния момент, за да подкрепят своите близки. Водните знаци са: Рак, Скорпион и Риби.

Огнени знаци

Огнените знаци са могат да бъдат много страстни, динамични и темпераментни. Те бързо се ядосват, но и лесно прощават. Те са авантюристи с огромна енергия. Те са физически много силни и вдъхновяват другите. Огнените знаци са интелигентни, самоосъзнати, креативни и идеалистични хора, винаги готови за действие. Огнените знаци са: Овен, Лъв и Стрелец.

Земни знаци

Земните знаци са „заземени“ и тези, които ни свалят на земята. Те са предимно консервативни и реалистични, но могат да бъдат и много емоционални. Те са свързани с нашата материална реалност и могат да бъдат привлечени от материални блага. Те са лоялни, здраво стъпили на земята и остават до близките си в трудности. Земните знаци са: Телец, Дева и Козирог.

Въздушни знаци

Въздушните знаци са екстровертни персони и обичат комуникацията и други хора. Те са мислители, рационални хора, приятелски настроени, интелектуални, аналитични и комуникативни. Обичат философските дискусии, социалните контакти и четенето на добрата стара книга. В техен стил е да дават съвети, но понякога могат да бъдат повърхностни. Въздушните знаци са: Близнаци, Везни и Водолей.

Истина или лъжа?

Според астролозите, както споменахме по-рано в статията, един дневен хороскоп хороскопа може да „построи“ и да се използва за предначертаване на деня, базиран на позициите на планетите, времето и други астро способи, както и за предначертаване на съдби.

Истината е може би някъде по-средата. Хороскопа е един вид традиция в астрологията, въпреки че практиката свързана с тази наука е считана за псевдонаучна още от 18 век. Според астролози, един дневен хороскоп може да бъде толкова точен, колкото и седмичния, месечния или годишния.

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Предложено

Последни