четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиЕжедневни прически за средно...

Ежедневни прически за средно дълга коса

По отношение на прическите, хората са склонни да попадат в една от няколкото категории с къси и дълги коси. Но не забравяйте за точно тези прически, които са между тях двете: тези със средна дължина на косата. За да докажем, че тази дължина е нещо повече от експеримент, събрахме няколко професионални примера за ежедневни прически за средно дълга коса с различни текстури и оформления.

Ежедневни прически за средна дължина на косата

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Imaan Hammam (@imaanhammam)

Моделът Иман Хаман доказва, че понякога всичко, от което се нуждаете, е подходяща грижа за къдрава коса, за да подобрите външния си вид.

Шаги Боб прическа за средно дълга коса

Шаги боб прическата чудесен избор за жени със средно дълга коса. Яркият, избелен рус цвят и разрошените кичури придават подчертано летен вид, който е безгрижен и лесен за оформяне. Прическата едва докосва раменете и може да бъде разделена на път настрани или по средата.

Златисто рус Боб за средна дължина

Ако коса не задържа къдрици, помислете дали да не я подстрижете в стил, който има странична или централна част и дълъг бретон с кичури, който рамкира лицето. Подстригването с дължина до раменете е една от класическите ежедневни прически за средно дълга коса, а изсветляващият рус балеаж добавя допълнителен интерес.

Медено руса Боб прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dawn Tracey (@dawntraceyhair)

Боб прическите за средна дължина наистина изглеждат много шик. На практика прическа с еднаква дължина, когато е оформена добре, със сигурност ще сведе до минимум сутрешната ви рутина за оформяне на косата.

Ежедневен разрошен кок

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stephanie (@hairandmakeupbysteph)

Срешете косата си с пръсти назад в разрошен кок или конска опашка за забавна визия, която също придава обем. Разхвърляният стил е много актуален в момента и е чудесен вариант за ежедневна прическа.

Ежедневна прическа с повдигнати краища

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paulo R Línn (@paulolinn)

U-образното оформяне на косата позволява лесно постигане на класически стил (повдигнати краища, вдъхновени от 70-те години на миналия век). Този ефект може да се постигне с преса, когато завъртите косата отдолу. Използването на маша или ролки ще свърши също работа.

Ежедневни прически за средно дълга коса с балеаж и накъсан Боб

Страхотното при тези ежедневни прически за средно дълга коса е, че когато добавите няколко накъсани слоя кичури направите балеаж ще получите актуален външен вид, който мнозина ще искат да копират.

Бял накъсан лоб за тънка коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair)

Правата коса, разделена на път в центъра и подстригана на разрошен дълъг боб, има градско пънк усещане, което е много модерно. Яркият, бяло-рус цвят може да подчертае тена ви, а бретонът ще свърши страхотна работа за рамкиране на лицето.

Кафяв боб с фино наслоени краища за средно дълга коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @rinniemichele

Ключът към идеалното подстригване за средна дължина на косата е да не надделявате над кичурите с тежки слоеве или драматични подстригвания. Леките слоеве в комбинация с фино оцветяване ще бъдат достатъчни.

ежедневни прически за средно дълга коса
pexels.com
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...