НачалоХороскоп за днес и утреЗвездите говорят за 18...

Звездите говорят за 18 март, Телец с успешни покупки, напрегнат ден за Везни

Хороскоп за 18 март

 

Овен

В началото на деня са възможни щастливи случайности. Опитайте се да се възползвате максимално от тях. За сериозни и важни срещи изберете време преди обяд. Следобед краят на такива срещи може да бъде конфликт. Възможни са необичайни запознанства. Ще разберете, че можете да научите ценен опит от хората, които срещате днес. Към края на деня ще имате идеи за някои общи проекти. Трябва да се положат всички усилия, за да се реализират тези идеи.

Телец

В началото на деня ще имате много поводи за щастие, както и хора, с които да споделите тази радост. Възможни са приятни изненади и успешни покупки. Можете също така да провеждате бизнес срещи, срещи или срещи за планиране на работа преди обяд. След обяд емоционалният ви фронт ще се замъгли, ще сте по-нервни и ще приемате присърце дребните неприятности. Ще бъде трудно да общувате с тези, които не са ви близки по сърце.

Близнаци

Опитайте се да мислите по-малко за лоши неща и да се концентрирате върху приятните мисли. Това ще бъде особено важно преди обяд, когато всяко малко нещо може да ви ядоса. През този период е нежелателно да влизате в спорове с близки или да решавате сериозни работни проблеми. Опитайте се да поддържате добри отношения с по-възрастните роднини. Конфликтите ще ви струват твърде скъпо. След обяд може да очаквате благоприятно разрешаване на спора, касаещ вашия имот.

Рак

Общуването с вас днес не е лесно. Помислете за това, когато забележите, че другите се опитват да не се занимават с вас. Ще имате възможност да оцените поведението си отвън и да разберете причината за него. В следобедните часове настроението ви ще се подобри, тъй като са вероятни успешни стечения на обстоятелствата. Пред вас ще се открият нови възможности, но за да ги използвате разумно, настроението трябва да е подходящо.

Лъв

Денят не е толкова лош, колкото си мислите. За съжаление няма да е възможно да се избегнат напълно трудностите. Правилната стратегия е да не се фокусирате върху това, което не можете да направите, а да се съсредоточите върху нещата, които правите добре. Опитайте се да не влизате в кавги с другите, въпреки че понякога това ще бъде много трудно. Ще нарасне напрежението между вас и някой от вашите колеги. Денят не е подходящ за решаване на имотни въпроси и големи разходи.

Дева

Опитайте се да обръщате по-малко внимание на дреболии. Да, въпреки че това са дребни неща, те са много досадни. Въпреки това можете да бъдете позитивни и да се поучите от случващото се. Денят не е подходящ за обсъждане на важни и за двама ви въпроси с любимия човек. Най-вероятно няма да можете да постигнете споразумение. В работата организационните въпроси ще отнемат много време.

Везни

Изключително напрегнат ден. Трябва да се справяте с няколко неща едновременно, като решавате не само своите, но и проблемите на други хора. Към вас се обръщат за помощ хора, които не могат сами да решат дори дребни проблеми. Общуването с тях може да ви извади от равновесие. Опитайте се обаче да не се ядосвате, за да не влошите още повече ситуацията. Днес интуицията ви е изострена. Използвайте това, за да определите кои работни проекти ще бъдат най-обещаващи.

Скорпион

Денят ще бъде труден за онези от вас, които са свикнали да получават желаните резултати от първия път. Сега ще ви трябва търпение и намиране на различни начини да се доближите до целта си. Включете въображението си и погледнете назад към своя житейски опит. Интуицията ще помогне повече от съветите на другите. Денят е добър за творчески дейности. Ако отдавна искате да започнете да изучавате танци, пеене или изобразително изкуство, тогава е време да се запишете в подходящото студио.

Стрелец

Много интересен ден, който няма да ви накара да скучаете. Ще трябва да превключвате от една трудна задача на друга и това ще ви достави невероятно удоволствие. Хората около вас ще забележат, че сте способни да постигнете много и това няма да ги остави безразлични. Очаквайте много срещи и интересни разговори. Днес можете да угодите дори на някой, който има прекалено високи изисквания към хората.

Козирог

Добър ден за работа по съвместна задача с колеги. Лесно се разбирате с другите и имате много интересни идеи. Вие вдъхновявате другите за нови постижения. Възможно е, ако днес се занимавате с някаква дейност само за да опитате, то в крайна сметка това начинание ще се окаже печелившо. Възможно е напрежение в семейните отношения. Те ще си спомнят стари оплаквания, ще ви критикуват и ще ви дават непоискани съвети.

Водолей

Днес ще действате като миротворец. Ще трябва да помирите приятели или колеги, да разрешите спорове, да помогнете за постигане на компромис. Мнозина ще искат вашите съвети и подкрепа. Това обаче не е причина да се оставяте да се възползвате от себе си. Знайте как да отказвате, когато е необходимо. Възможно е неочаквано да получите малка сума пари. Това може да е бонус на работа или връщане на стар дълг.

Риби

Не е време за безделие. Щом нямате какво да правите, веднага се потапяте в черни мисли и се стресирате. Разваля настроението на околните. Фокусирайте се върху работата. Можете да поемете допълнителни задачи. Повярвайте, това е необходимо сега. Избягвайте конфликти със семейството си, особено с половинката си. Ако се карате сега, ще бъде много трудно да се помирите.

Кулинарно предложение: Ловджийски чомлек

Рецепта за домашно бяло сладко

Красота и стил: 20 прически за къса и дълга коса с балеаж

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име