Идеи за жълт маникюр в маслени и слънчеви нюанси

Единственото нещо, което е по-добро от нарязан хляб е маслото, което ще намажем отгоре. И като говорим за цвета, да си направите жълт маникюр се оказва една от най-горещите тенденции в ноктите за летния сезон. Маслено жълтите нокти се появяват навсякъде, а мекият, кремав нюанс е изненадващо подходящ за носене. Независимо дали ще изберете дизайн на цялата ръка, или ще направите един нокът в маслено жълто, а друг в нюанс на жълтото, ефекта ще е поразителен, както ще разберете от примерите и снимките по-долу.

Омбре жълт маникюр

жълт маникюр

Винаги откриваме, че се връщаме към омбре маникюрите. Те подправят традиционната едноцветните нокти, без да се набиват на очи. И това маслено избледняване не е изключение. Най-хубавото от всичко е, че е супер лесно да си направите сама дизайна у дома.

Класически маникюр в жълто

жълт маникюр
melanated.mani

Чувствате ли се малко уплашени от смелия нюанс? Изберете стандартен едноцветен маникюр, за да влезете по-лесно в тенденцията. Изберете характерен жълт лак за своя нов жълт маникюр с подобен нюанс, като от снимката по-горе.

Жълт маникюр с акценти от кафяво

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nail Salon Melbourne (@mitty_salon)

Кафяво и жълто може да са неочаквана цветова комбинация за някои, но цветове наистина се допълват тъй като и двата цвята са топли. За да добавите малко допълнителен ефект, направете абстрактни форми по ваш вкус на всеки нокът.

Френски жълт маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI New Zealand (@opinewzealand)

Когато става въпрос за френски маникюр, не е нужно да преоткривате аспирина. Смел дизайн и няколко добре поставени цветя винаги се ще изглеждат свежо и забавно.

Мраморен маникюр в жълто

маникюр в жълто
melanated.mani

Мраморните нокти са един от онези дизайни, които с малко усилия са изненадващо лесни за правене от дома. Най-хубавото от всичко е, че сме готови да се обзаложим, че вече разполагате с всички инструменти, от които се нуждаете, за да постигнете ефекта на въртене.

Нокти в маслено жълто с акцент от синьо

В този маникюр петната със свободна форма създават илюзия, подобна на облак, докато негативното пространство придава прохладно усещане.

Жълт флорален маникюр

Може би заради цветовата комбинация или класическия флорален френски дизайн, този маникюр пленява моментално с нежния си и слънчев дизайн.

Други идеи за жълт маникюр

жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh
жълт маникюр
yo_keshh

ВИЖ ОЩЕ идеи за маникюр в жълто

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...