НачалоКрасота и СтилИдеи за официални прически...

Идеи за официални прически за дълга коса (празнична прическа)

В тази статия: Идеи за официални прически, празнични прически, прически за Свети Валентин и 8-ми март, прически за дълга коса. Вълнувате се за предстоящия празник, но още не знаете как да направите косата си?

Официални прически за дълга коса

Разгледайте тези невероятни прически, които са изключително подходящи за дълга коса. Възползвайте се максимално от дългите си коси, като покажете дължината си или като я приберете изискано във вълнуваща фризура. Какъвто и стил да изберете, със сигурност ще привлечете вниманието.

Френски туист с къдрави краища за официални събития

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hair by Lydia Gould (@hairbylydiagould)

Този великолепен модерен френски стил с къдрави краища е перфектен начин да добавите блясък към вашата коса. Започнете, като навиете кичурите си с преса. След това създайте френския туист, като съберете косата си на тила и я закопчаете с помощта на фиби. Не забравяйте да напръскате средната дължина и краищата с лак за коса за по-добро сцепление. Завършете с още едно леко разпръскване на лак за коса. Направете това, преди да добавите няколко украсени с бижута щипки или декоративен гребен, за повече блясък!

Прическа за дълга коса с разхлабени къдрици

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Makeup Hairstyle Santorini (@jozefinaaa)

За да създадете разхлабени къдрици, отделете части от косата си и ги накъдрете. Завършете външния вид с лек лак за коса, за да запазите къдриците си на място. За допълнителен блясък и дефиниция използвайте стилизиращ крем като пяна за коса.

Елегантна полу-повдигната официална прическа

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alex Gaboury (@alexgaboury)

Тази полу-вдигната прическа е семпла, но елегантна! Двете плитки от двете страни й придават точното количество детайли, без да прекалявате, а отпуснатите къдрици  придават точното количество текстура.

Най-важният продукт, който трябва да имате, когато се опитвате да постигнете този стил, е лакът за коса!

Сплетена полу-повдигната прическа за къдрава коса

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Laura Snyder (@laurasnyderhair)

Този стил е подходящ за всички форми на лицето и може лесно да се постигне с натурално къдрава коса. Ако косата ви е естествено къдрава или ако трябва да добавите къдрици, започнете първо с тях. Използвайте лек восък или помада, за да направите плитки, наполовина нагоре наполовина надолу и ги закопчайте отзад. Завършете с лак за коса за максимална фиксация.

Висока конска опашка със спуснати къдрици

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от George (@hairstyle_by__george)

За вечен външен вид за вашата специална вечер, трябва да опитате висока конска опашка с разхлабени вълни. Разкошните прически за дълга коса не трябва да са задължително сложни. Важно е да поставите конската си опашка високо на главата за допълнителна височина и обем. Опитайте да напръскате косата си с лак за коса с лека фиксация. Направете това, преди да се накъдрите и вашите вълни ще останат цяла нощ. Нанесете твърд задържащ спрей, след като приключите с къдренето.

Нежна празнична прическа с непринудено вдигната коса

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от hair stylist & hair designer (@mahlahair)

Тази непринудена прическа е страхотна за да покажете детайли на роклята с която ще бъдете, тъй като държи косата ви вдигната и не скрива нищо. Този стил подхожда на всяка дължина на косата и можете също да добавите екстеншъни за коса, ако искате по-буен кок.

Дълги къдрици

Непринудена празнична прическа

Празнични къдрици

Официални прически за дълга коса – прибран кок

Виж още:

Дамски къси прически

Подмладяващи къси прически

10-минутни прически

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...