НачалоКрасота и СтилКакво да знаете, когато...

Какво да знаете, когато търсите вашата мечтана чанта

И така, искате да закупите луксозна чанта, но нямате идея откъде да започнете. Каква марка да изберете? Какъв стил? цвят? Размер? Има много въпроси, които трябва да се зададат, и неща, които трябва да имате предвид, когато инвестирате в луксозни чанти, така че ето вашето ръководство.

Започнете широко и мислете мащабно

Първо, когато търсите вашата мечтана чанта, идентифицирайте марката, която искате да купите. В този случай да приемем, че търсим чанта Louis Vuitton или Chanel.

Цветове и текстури: Ако купувате първата си чанта, предлагаме да изберете цвят, който ще допълни различни тоалети. Например, ако трябва да купите първия си Chanel Classic Flap, вероятно бихте избрали черно със златист орнаменти– той върви с почти всичко. Нещо, което трябва да се има предвид обаче, е, че някои чанти са известни със своите монограмни щампи.

Всяка чанта предлага различни материали от кожа – тези на Chanel са предимно телешка кожа, докато Louis Vuitton предлага комбинация от кожи. Един, който може да издържи изпитанието на времето, е Epi Leather. Горещо препоръчваме да закупите всяка чанта Louis Vuitton, която е изработена от Epi Leather.

Определете бюджета за вашата чанта

Всички знаем, че закупуването на луксозна ръчна чанта е инвестиция и ако няма да я купувате от магазин, направете проучване и сравнете цените, за да видите на каква цена се продава чантата, която искате, или каква е вероятността да поскъпне с времето. За начинаещите купувачи най-популярните марки за закупуване са тези, които е вероятно да задържат или да повишат стойността си.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...