НачалоЛайфстайлКак да го накарам...

Как да го накарам да се влюби в мен? Ето 68 начина!

Питали ли ли сте се някога: Как да го накарам да се влюби в мен? Е, не можете да махнете с магическа пръчка и това да се случи, но можете да увеличите шансовете с правилните действия.

Лесно е да привлечеш човек и да го накараш да те хареса. Трудната част е да знаеш как да накараш човек да се влюби в теб.

Не е нужно да променяте себе си или да се правите на глупави, само за да накарате мъж, когото харесвате, да се чувства добре около вас. Ако наистина искате да накарате един мъж да се влюби във вас, трябва да разберете мъжете и техните пътища и да ги използвате в своя полза.

Как да го накарам да се влюби в мен?

Нека бъдем честни, мъжете са малко диретни и прволинейни понякога.

Въпреки че почти никога не разкриват чувствата си или ви дават представа за това, което мислят, те всъщност по някога са смодостатъчни си и не се нуждаят или искат твърде много от никого.

Що се отнася до любовта обаче, почти всички мъже са доста сходни. Ключът? Тънкост.

Може да правите грандиозни жестове към човек и да очаквате, че той ще се влюби във вас поради тези причини, но това всъщност може изобщо да не са причините. Когато се учиш как да накараш човек да се влюби в теб, всичко се свежда до това да знаеш как мисли човекът.

Как да разберете дали той вече е влюбен във вас?

Преди да се опитате да го накарате да се влюби във вас, знаете ли дали той вече ви обича? Някои момчета са влюбени във вас, но вероятно нямате представа. И това е така, защото момчетата наистина не са откровени с чувствата си!

Всъщност те обичат да ги държат прекалено скришни. Но все още има някои начини, по които той ви показва, че ви обича.

Той говори ли за бъдещето с вас? Взема ли предвид вашето мнение, когато става дума за работата му, къде ще живее в бъдеще или дори как да реагира на определени новини? Ако е така, той определено вече ви харесва!

Можете също да раберете какво чувства той към вас, когато сте болни. Знаем, че това звучи странно, но обърнете внимание как той се отнася с вас или как се опитва да поддържате връзка, когато се чувствате зле или разстроени.

Той протяга ли ръка или се грижи за вас и се уверява, че се чувствате комфортно, или просто полага минимални усилия? Първото означава, че той вече ви обича.

Сега има две неща, на които трябва да обърнете внимание, когато става въпрос за спечелване на сърцето на мъж.

  1. Трябва да разберете причините, които правят едно момиче е привлекателно в очите на едно момче и какво наистина кара едно момче да се влюби. и второ,
  2. Трябва да научиш КАК да накараш един човек да се влюби в теб и да те избере пред всеки друг в целия свят.

Така че нека да правим това стъпка по стъпка и да говорим за причините, поради които момчетата се влюбват първо, преди да прочетете начините за „Как да го накарам да се влюби в мен“.

Ето тайните причини момчетата да се влюбват в момиче

Преди да научите няколко полезни съвета как да накарате едно момче да се влюби във вас, може би ще имате нужда от поглед върху мъжкото съзнание. Според много анкетирани момчета това са малките неща, които карат мъжа да се влюби във вас.

1. Вашето отношение – или липса на такова

Когато едно момиче е свободно от отношение през повечето време и просто се носи по течението, един мъж ще се влюби в нея много лесно. Успокоява го, когато не трябва да се тревожи, че ще получи отношение от вас за нещо тривиално.

2. Вашата доброта

Жена, която може да постави другите пред себе си, силно възбужда мъжа. Той осъзнава, че тя може да се грижи не само за себе си, но и за него и всеки друг, който влезе в живота им.

3. Колко сте отворени към живота

Отворени за опитване на нови неща и просто отворени като цяло. Момчетата могат да се влюбят във всяко момиче, което им позволява да бъдат себе си, без да съдят и просто са отворени към идеите, които формулират – без значение колко глупави са те.

4. Начинът, по който ухаете (миришете)

Не. Не как миришете, след като сте се окъпали с парфюм. Той се влюбва в начина, по който миришете сутрин или току-що излязла от душа.

5. Колко добре се разбирате със семейството му

А под семейство имаме предвид майка му. Ако можете да се разбирате с майката на един мъж, това е още една причина той да се влюби във вас!

6. Начинът, по който се отнасяте към приятелите му

Вярно е, че трябва да се отнасяте с приятелите на мъжа си така, както се отнасяте с него – без секса, разбира се. Ако се отнасяте към приятелите му така, сякаш ви е грижа за тях, това само ще го накара да се влюби повече във вас.

7. Искаш да знаеш как е минал денят му

Той може да завърти очи и да се преструва, че е раздразнен от това, че винаги питате за деня му, но, честно казано, мъжете обичат такива неща и това ще го накара да се влюби във вас.

8. Защото го подкрепяте

Ако той има лош ден и дори не трябва да ви казва, че е раздразнителен или разстроен, но вие все пак го разбирате и му давате своето пространство, това ще допринесе той да се влюби във вас.

Ако просто остане такъв, какъвто е и той не трябва да говори твърде много за това, той ще се влюбва малко повече всеки ден.

9. Начинът, по който винаги искаш да изглеждаш сладка за него

Не фактът, че изглеждате добре, кара мъжа да се влюби във вас. Това е начинът, по който винаги искате да изглеждате добре за него.

Той оценява начина, по който искате да изглеждате добре, само за да го направите щастлив.

10. Вашите очарователни опити да го развеселите

Въпреки че той може да ви отблъсне, когато е в мрънкащо настроение, вашите сладки малки глупави физиономии и опитите да го развеселите наистина правят чудеса, когато става въпрос за това „Как да го накарам да се влюби в мен?“

11. Как винаги крадете дрехите му

Отново, той може да се преструва, че е разочарован, че винаги хващате любимата му качулка, но той обича начина, по който изглежда на вас и че искате да бъдете заобиколени от него през цялото време.

12. Смеете се на шегите му, дори и да не са смешни

И той знае, че не са смешни, но просто иска да те види да се смееш. Знаейки, че ще се смеете, без значение каква е сигурната причина, поради която той се влюбва във вас.

13. Как изглеждаш сутрин

Той не може да го е грижа по-малко за това, че сте весели през уикендите. Това, което наистина кара един мъж да се влюби в теб, е сънливият начин, по който се преобръщаш и пъшкаш сутрин и как косата ти е разрошена и си със свежо лице.

14. Как се сгушваш до него сутрин

Когато тъкмо се събуждате, но все още не сте готови да се посветите на деня, и се прегърнете над него и се сгушите в него, това го кара да се влюби още повече във вас.

15. Как не го съдите

Момиче, което смята всички за равни и не съди хората, винаги ще накара мъжа да се влюби по-силно в нея. Той обича да знае, че няма да го съдите за дребните неща, които прави, и че сте отворени към всичко.

16. Как се опитвате да готвите за него, дори ако това е пълен провал

Или когато се опитвате да направите сладки неща за него. Дори да не успеете и да направите загоряла манджа, мъжете обичат факта, че сте искали да направите нещо специално за него.

Как да го накарам да се влюби в мен?

След като знаете какво търси един мъж, време е да станете практични. Използвайте тези съвети и ще видите колко лесно може да бъде да се свържете с мъж и да го накарате да ви желае.

И коя е най-хубавата част? Е, наистина не е нужно да променяте нещо в себе си!

1. Обличайте се привлекателно

Мъжете съдят с очите най-вече, а жените знаят това по-добре от всичко друго.

Когато излизате с мъжа, който харесвате, облечете се по най-добрия начин. Ако го видите да се хили широко или да хвърля дискретни погледи към облеклото ви, знайте, че сте уцелили.

Но привлекателното обличане не просто спира да действа магията си там. Ако види други мъже да ви гледат или да ви се възхищават, това само ще го накара да ви желае повече. Мъжете са изключително конкурентни, когато става въпрос за ухажване на жени.

Спечелете вниманието на другите мъже в стаята и мъжът, когото харесвате, ще направи всичко, за да привлече повече внимание от вас. И разбира се, той ще осъзнае какъв късметлия е да бъде с вас.

2. Бъдете приятни и се усмихвайте често

Мъжете никога не могат да устоят на сладка усмивка. И ако можете да бъдете приятни и топли, когато сте с него, той ще ви обича за това.

Ако искате да знаете как да накарате човек да се влюби във вас, приберете косата си зад ухото, докато отговаряте на неудобен въпрос, дръжте се малко свенливо, когато го правите комплименти, и се смейте на шегите му, дори и да сте го чух преди.

Ако човек е привлечен от вас, той очевидно би искал да ви впечатли със своите забавни, героични истории. Като го уверите, че си прекарвате приятно във флирта, ще го накарате да се почувства по-добре. А мъжът винаги обича жена, която може да го накара да се почувства по-добър!

3. Не бъдете груби

Мъжете са напълно отблъснати от груби или арогантни жени. Ако сте груби на вашата среща или дори със сервитьор, той няма да може да не се зачуди дали това е само върхът на айсберга.

Мъжете определено обичат жена, която може да заеме позиция, но ако е под формата на арогантност, той се отдръпне.

4. Свържете се с него интелектуално

Флиртуващите разговори са сладки и мъжът, когото харесвате, ще хареса факта, че може да ви накара да се изчервите и да порозовеете. Но след всеки флирт и никаква сериозност след това, може да омръзне след известно време.

На срещите ви заедно се опитвайте да се свържете с него интелектуално от време на време. Говорете с него за кариерните му цели, неговите амбиции и стремежи и го оставете да види, че всъщност може да проведе смислен разговор с вас, който да промени живота ви.

5. Работете с зрителния си контакт

Вижда се, че романтичният зрителен контакт всъщност може да накара двама души да се влюбят един в друг за нула време. Следващият път, когато разговаряте с него, взрете се дълбоко в очите му, докато ви говори.

Можете да се усмихвате или да флиртувате, но всеки път, когато очите ви се срещнат, оставете зрителния контакт да продължи, дори ако и двамата не си разменяте думи. Това кара човека да се чувства топло и размито и определено би развълнувало сърцето му. Това е един от най-добрите начини как да накараш човек да се влюби в теб.

6. Продължителни меки докосвания

Ако някога има начин да разберете как да накарате едно момче да се влюби в вас и едновременно с това да ви дразни, това е.

Мъжете не могат да устоят на продължително женско докосване. Следващият път, когато сте с него, било то стискане на длани, прегръщане за довиждане или просто пресичане на улицата, оставете докосването ви да остане нежно за момент по-дълго от необходимото.

Вашето докосване би било невероятно вълнуващо за момчето, което харесвате, и ще предизвикате романтична химия за нула време.

Искате ли да повишите това? Носете мека или сатенена материя, когато излизате на среща с момчето, което харесвате. Трудно би държал ръцете си далеч от теб!

7. Не бъдете лесно достъпни!!! – „как да го накарам да се влюби в мен“

Това е трудно, но определено е чудесен начин да накараш един мъж да се влюби в теб. Когато сте влюбени в някого, очевидно искате да сте с този човек и да прекарвате повече време с него. Но когато не можете да бъдете с човека, когото харесвате, в крайна сметка човекът ви липсва много повече.

След като разберете, че човекът също много ви харесва, опитайте се да пропуснете случайни срещи от време на време. Въпреки че е важно да прекарвате много време заедно, докато мъжът се влюби във вас, също толкова важно е да отделяте малко пространство от време на време, за да сте сигурни, че той разбира колко специална сте и колко много наистина се нуждае от вас.

8. Покажете талантите си

Ако искате да знаете как да накарате човек да се влюби във вас, научете се да го изненадвате с таланта си. Той може да ви хареса заради човека, който сте, но за да го накарате напълно да си падне по вас, трябва да му кажете, че сте сбор от куп щастливи изненади, които чакат да бъдат изследвани.

Покажете таланта си и му възхищавайте с нещата, които правите, било то в караоке бар или докато танцувате, или дори докато карате картинг или свирите на пиано. Дайте му шанс да види таланта ви и да ви се възхищава за страхотния човек, който сте.

9. Не винаги се съгласявайте с него

Съвместимостта е от голямо значение за една щастлива връзка. Но не винаги трябва да приемате това, което човекът казва, или да правите това, което той иска. Понякога дребно несъгласие може да го извади неподготвен, но ще го накара да уважава мнението ви много повече.

Не забравяйте, че мъжът обича да флиртува със забавно момиче и да води сериозен разговор с интелектуално момиче. Дайте му най-доброто от двата свята и сериозно, как може да не се влюби във вас?!

Премини към Част 2

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за 17 април 2024: Лош ден за Везни, Телците търсят съвет

Разберете какво вещаят звездите за вас на 17.04.2024, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Дневен хороскоп за 17 април 2024 Овен Днес...

Козуначени кифли