НачалоЛайфстайлКак да накарате да...

Как да накарате да се влюби емоционално недостъпен мъж?

Ако вече сте чели част 2, може да преминете надолу и да разберете как да накарате да се влюби емоционално недостъпен мъж във вас.

Как да накарате да се влюби емоционално недостъпен мъж?

продължение от част 2: „Как да накарате да се влюби и най-недостъпния мъж“

33. Бъдете приключенски настроени с емоционално недостъпен мъж

Шокиращо но, има доста висока връзка между сексуалната възбуда и тревожността.

Така че, нашето предложение е да го изведете от зоната му на комфорт. Отидете до увеселителния парк с кола или скочете бънджи. Нещо, което ще предизвика адреналина му.

34. Направи го червено

Знаете, че червеното е секси цвят, всички знаем, че е така. Като се има предвид това, мъжете възприемат жените, които носят червено, като по-секси от тези, които носят друг цвят.

Знаем, че черното работи за всеки повод, но може би е време да опитаме нещо по-впечатляващо. Мммм… червено… ето как да накараш емоционално недостъпен мъж да се влюби в теб.

35. Запълнете празнотата при емоционално недостъпен мъж

Добре, това прозвуча депресиращо. Това, което имаме предвид с това е, че повечето хора, когато търсят партньори, търсят някой, който притежава качества, които те нямат. Това има смисъл, нали? Всичко опира до създаване на баланс. Така че, ако той е срамежлив, а вие сте общителна, страхотно!

36. Запазете някаква мистерия, ако исате да привлечете емоционално недостъпен мъж

Слушайте, знаем, че искаш да му кажеш колко скапана беше последната ти връзка, но какво ще кажеш да запазиш това за третата или четвъртата среща. Можете да запазите някои неща за себе си. Мъжете намират мистерията за примамлива. Искате той да бъде любопитен и заинтересован да опознае повече от вас.

37. Оставете емоционално недостъпния мъж да поеме инициативата

Не е нужно да го оставяте да контролира през цялото време, но трябва да му позволите да полага известни усилия. Ако го преследвате, той няма да го оцени. Така че, нека той ви преследва. Това определено е как да накараш емоционално дистанциран мъж да се влюби в теб.

38. Имайте малко търпение

Трябва да имате търпение. Не само с него, а с живота като цяло. Ако той не реагира както бихте искали, бъдете търпеливи. Като се има предвид това, ако са минали няколко месеца без отговора, който искате, може би се отдръпнете.

39. Не ревнувайте

Ако го искате, трябва да се успокоите с ревността. Ако едно момиче му говори и вие го гледате свирепо от другия край на стаята, това не говори за вас. Никое момче не иска момиче, което е привързано до истерия.

Искаме да кажем, бихте ли искали такъв човек? Ако искате да знаете как да накарате емоционално дистанциран мъж да се влюби във вас, „отслабете каишката“.

40. Покажете, че заслужавате доверие

Когато мъжете търсят някого, в когото да се влюбят, те искат някой, на когото могат да се доверят. Същото важи и за вас. Така че трябва да му покажете, че заслужавате доверие.

Разбира се, той трябва да направи същото. Ако той не ви вярва, той винаги ще се колебае какво да прави с вас.

41. Покажете му, че сте независими

Едно момче иска жена, която изглежда така, сякаш тя не се нуждае от него. Има причина да има онази поговорка, че хубавите момчета завършват последни. Те са твърде мили и изглеждат така, сякаш имат нужда от вас.

Защо самонадеяните момчета винаги привличат вниманието? Защото се държат така, сякаш не им пука. Същото важи и за теб… ти си независима жена със собствен живот.

42. Бъдете завладяващи

Той трябва да бъде привлечен от вас. Той трябва да може да се чувства в безопасност и да се отвори към вас. След като се отвори към вас, той е на път да се влюби в вас.

43. Правете това, което знаете, че той обича

Вероятно има много неща, които правите и които мъжът обича. Помислете за това кога той ви прави комплименти или кога го нещо го е направило по-щастлив. Това ще ви даде ценни напътствия.

44. Запазете чувството си за хумор

Животът не винаги е забавление и игри. Трудните моменти обаче могат да бъдат много по-лесни, ако запазите чувството си за хумор живо. Не го оставяйте да отпадне само защото сте били заедно известно време. Уверете се, че той знае, че все още обичате да се шегувате и да се забавлявате.

Да се научите как да накарате вмоционално недостъпен  и дистанциран мъж да се влюби във вас, винаги означава да добавите нещо ново към връзката и да продължите със забавлението, с което сте свикнали.

Виж още: Пожелания за рожден ден на мъж и жена

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Морковена торта с маскарпоне

Всички обичаме торти и най-често те са еднотипни от няколко блата, слепени с крем, но тази рецепта за морковена торта с маскарпоне, ще разчупи...