неделя, 19 май 2024
18.5 C
София
НачалоЛайфстайлКак да накарате да...

Как да накарате да се влюби и най-недостъпния мъж? (68 начина – част 2)

Ако вече сте чели част 1, може да преминете надолу и да разберете как да „побъркате“ и най-недостъпния мъж и да го накарате да се влюби във вас.

Как да накарате да се влюби и най-недостъпния мъж?

продължение от част 1: „Как да го накарам да се влюби в мен? Ето 68 начина!“

10. Не му позволявайте да разбере, че сте си паднали по него

Мъжете обичат преследването, но им отнема време да се влюбят, но когато го направят, мъжете се влюбват силно. За да разберете как да накарате и най-недостъпния мъж да се влюби във вас, трябва да знаете етапите на любовта към мъжете.

Дайте на момчето да разбере, че го харесвате и го намирате за интересен, но никога не му казвайте, че сте се влюбили до уши в него.

Винаги го карайте да се чуди колко сте сериозни и нека той е първият, който ще направи сериозна връзка. Колкото по-дълго е преследването, толкова повече ще те иска. Но в същото време го отблъсквайте твърде често и той ще се откаже от преследването. Играйте трудно за получаване и все пак често се загрявайте с него.

11. Смейте се на шегите му

Това е доста лесно. Ако той се пошегува, просто се смейте на това. Очевидно това изисква малко усилия, ако наистина мислите, че той е забавен. Ще се смеете естествено. Ключът тук е дори да се смеете на неговите куци шеги.

Не винаги ще ги мислите за смешни, но все пак просто се смейте. Това го кара да се чувства страхотно в себе си и колкото по-добре се чувства около вас, толкова повече ще ви харесва. Това е малко по-назад как работи, но той ще ви асоциира с щастието, основно.

12. Бъдете себе си – как да накарате най-недостъпния мъж да се влюби?

Що се отнася до разбирането как да накараш и най-недостъпния мъж да се влюби в теб, най-доброто нещо, което можете да направите и единственото нещо, което трябва да бъде по-лесно от всеки друг съвет, е просто да бъдете себе си.

Позволи му да се влюби в истинската теб. Наслаждавайте се на живота, както бихте го направили без него, но само с него. Не трябва да се държите различно или да променяте коя сте, за да накарате човек да ви обича. Ако го направиш, той изобщо няма да си пада по теб, нали? Оставете го да се влюби в истинската ви.

13. Имайте малко увереност – как да накарате най-недостъпния мъж да се влюби?

Ако искате да знаете как да накарате и най-недостъпния мъж да се влюби във вас, започнете с увереност. Ако вие не вярвате в себе си, как ще го направи той?

Трябва да му покажеш каква сте и защо сте толкова специална. Повярвайте и ще го излъчвате към околните – включително и към него.

14. Бъдете страстни и му позволете да го види

Страстта е много привлекателно качество във всеки. Разликата тук е, че трябва да му покажете тази страст.

Занимавайте се с нещата, които обичате. Позволете му да ви види как започвате да буйствате страстно относно любовта си към занаятите „Направи си сам“ или мненията ви за образователната система. Той ще падне по този огън вътре в теб.

15. Не се страхувайте да покажете глупавата си страна

Мъжете искат да могат да се шегуват с жените си. Ако не му покажеш, че можеш да бъдеш глупава и дива, ще му отнеме повече време дори на и най-недостъпния мъж да се влюби в теб. Така че просто му покажете тази страна веднага.

Пусни тази странна част от себе си. Вашите приятели са го видели, той също трябва да го види. Бъдете странни и просто го накарайте да се смее. Той ще мисли, че е сладко и смешно и ТАКА ще го спечелите.

16. Възхищавайте му се

И не правете това само вътрешно. Може би си мислите колко много обичате, че той се грижи толкова много за здравето си, но трябва да му кажете и тези неща. Уверете се, че той знае колко много мислите за него.

Момчетата са много несигурни, когато става въпрос за такива неща. Те не могат да четат мислите ви и затова не знаят как се чувствате. Кажете му и това успокоение ще му даде куража да ви се възхити обратно.

17. Помолете го за съвет – как да накарате най-недостъпния мъж да се влюби?

Знаем, че това изглежда наистина глупаво и сякаш няма голяма разлика, но наистина има, когато става въпрос да накараш чи най-недостъпния мъж да се влюби в теб. Повечето мъже са генетично заложени да искат да помогнат. Те обичат да ви предоставят и се чувстват необходими за вас.

Колкото повече го карате да се чувства по този начин, толкова повече той ще иска да бъде с вас и следователно може и най-недостъпния мъж да се влюби във вас.

18. Дръж се добре с приятелите му

Това наистина е билетът към сърцето му. Приятелите му са много важни за него. Момчетата имат дори по-дълбока връзка с приятелите си, отколкото момичетата през повечето време. Така че получаването на този печат на одобрение от тях ще му помогне да се влюби в теб.

Той ще бъде по-склонен да си позволи да се грижи дълбоко за вас, когато приятелите му наистина ви харесват. Така че полагайте усилия с тях. Говорете с тях и се шегувайте с тях, за да ви опознаят наистина добре. Бонус точки, ако носите храна, когато ги видите.

19. Подкрепете неговите мечти, хобита и цели

По принцип, ако той е страстен за това, трябва да сте там и да го аплодирате. Понякога момчетата просто трябва да знаят, че ще бъдете там, за да ги насърчите.

След като осъзнае, че сте до него и ще му помогнете да постигне целите си, той ще се влюби в вас.

20. Бъдете сексуални по шантав начин

Очевидно можете да бъдете сексуални и по много секси начин! Въпреки това да бъдеш шантав и очарователен, като същевременно поддържаш това сексуално настроение, не е нещо, което много жени могат да направят. Ако можете да постигнете това и да го накарате да се смее, докато ви желае, той ще ви обича.

21. Позволете си да бъдете уязвими

Просто се оставете да се влюбите в него, ако още не сте го направили. Съсредоточете се върху изграждането на силна, здрава връзка с него. Позволете му да види всяка част от вас и да станете уязвими един към друг. Това насърчава любовта много по-добре от други тактики.

22. Привлечете вниманието му дори преди да говорите с него

Ако можете да направите това правилно, ще можете да започнете това с предимство. Говорихте ли вече с него? Ако не сте, уверете се, че той ви забелязва и се интересува от вас още преди първото ви здраве.

23. Накарайте го да ви забележи, когато не сте около него

Добре, така че ако вече сте говорили, това е добре. Може да не успеете да хванете окото му като непознат, но фактът, че двамата вече говорите, прави нещата също лесни.

Трябва да се опитате да накарате този човек да ви забележи, дори когато не говорите с него. Можете да опитате да станете по-активни в социалните медии, така че той да вижда много страхотни ваши снимки всеки ден!

Можете да се забавлявате с приятели и да имате истински живот, който не включва него. За по-мощни начини да хванете окото на човек, използвайте тези предложения как да хванете окото на човек при всякакви обстоятелства!

24. Оставете траен отпечатък върху него

Ако искате едно момче да се влюби във вас, всеки път, когато говорите с него или прекарвате време около него, бъдете интересни и забавни. Позволете му да ви помни и да се усмихва дълго след като сте се отдалечили от него.

Не е нужно да бъдете клоун, просто трябва да оставите вътрешното страхотно, през което блестите уверено!

25. Накарайте го да разбере колко страхотна сте

Какво прави някого желан във вашите очи? Според някои очаквания това, че си недостижима, върши работа, нали? Не бъдете лесни, не се придържайте към неговата линия и не му се връзвайте.

Дори когато говорите с него, не изглеждайте прекалено заинтересовани и не се задържайте повече от необходимото. Позволете му да ви види като човека, който сте, а не като някой, който е поразен от него.

26. Купете му малки подаръци

Не говорим за инвестиране в луксозен часовник, но ако му купите любимата му закуска в смесения магазин или му вземете графична тениска с любимата му група на нея, наистина може да му покажете, че винаги мислите за него.

Не е нужно да купувате скъпи или екстравагантни неща. Само малки неща, които му дават да разбере, че винаги е в мислите ви, със сигурност са достатъчни, за да го накарате да се влюби във вас малко повече всеки ден.

27. Имайте общи приятели

Шансовете да се влюбите, когато имате общи приятели, са много по-големи. Вие се доверявате на приятелите си, а приятелите, които имат вашите приятели, обикновено са много сходни.

Освен това хората се доверяват на приятелите си. Така че, ако приятелите ви му кажат, че сте страхотно момиче, има по-голям шанс той да започне нещо с вас.

28. Всичко е в усмивката

Добре, знаем, че много момичета харесват мистериозни момчета, които изглеждат мрачни през цялото време. При мъжете обаче е точно обратното. Дори е научно доказано, че усмивката увеличава вашата привлекателност за противоположния пол.

Като се има предвид това, не правете тези фалшиви усмивки – това не заблуждава никого. Освен това изглеждате страховито, ако усмивката не достига до очите. Това е доста лесен съвет как да накараш и най-недостъпния мъж да се влюби в теб.

29. Синхрон – как да накарате най-недостъпния мъж да се влюби?

Да, кой би си помислил, че това ще проработи? Сега, това не означава да го правите с пантомима.

Например, можете да започнете, като вървите със същото темпо като него. Това подсъзнателно показва, че двамата сте в синхрон. Въпреки това, с течение на времето, ще го видите да съобразява темпото си с вашето – чудесен знак, че той ви харесва.

30. Проявявайте интерес към животните и децата

Ако искате да накарате и най-недостъпния мъж да се влюби във вас, това е добро място да започнете.

Освен ако не искате деца сравнително рано, ние ще облекчим това! Жените, които притежават животни, обикновено се възприемат като по-добри и по-грижовни партньори, тъй като имат опит да се грижат за нещо друго, освен за себе си.

31. Преминете към физическа близост

Това не означава да си легнете с него на първата среща. Това просто означава, че трябва да се доближавате по често до него, примерно на пейката и .т.н

Следва част 3…

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Гъбен сос за пържоли – 4 начина за сос от гъби към пържолите

Рецептите днес: Как да си приготвим вкусен гъбен сос за пържоли по 3 начина. Сосовете са необходими и важни допълнения към всекидневната храна. Те придават...