НачалоПразници и картичкиКартички за 8 март...

Картички за 8 март и пожелания

Предложения от картички за 8 март с пожелания. Международният ден на жената е важен повод да почетем жените в живота ни. На фона на празника предаването на чувствата ви чрез прочувствени цитати понякога става крайно необходимо.

Международният ден на жената е повече от едно число и една дата. Това е празник на постиженията, устойчивостта и независимостта на жените по света. Денят се отбелязва с разнообразни тържества, отразяващи напредъка в борбата за равенство между половете.

Какъв по-подходящ ден от този да зарадвате вашата съпруга, майка, дъщеря или близка приятелка с някое от тези пожелания и картички за 8-ми март.

Картички за 8 март с пожелания за съпруга и жена

Картички за 8 март и пожелания

Скъпа моя, на този специален ден искам да изразя благодарността си за всичко, което правиш за нас и за света около теб. Ти си не само източник на вдъхновение, но и сила, която ни тласка напред. Нека този ден бъде празник на твоята женственост и красота  в живота на всички, които те обичат. Честит 8-ми март!

§§§

Всяка твоя стъпка е като пламък, който осветява пътя на всички около теб. Нека на този ден ти припомним отново, че си уважавана и ценена от всички нас. Честит празник!

§§§

Днес е денят, в който цял свят се изправя и почита силата, красотата и уникалността на всяка жена. А ти, моята невероятна жена, си пример за всички тези качества. Твоята сила и твоят дух неизменно ме/ни възхищават и ме/ни правят по-щастлив/и, че съм/сме до теб. Нека този ден бъде пълен с любов, радост и благополучие! Честит 8-ми март!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Слънце, ти си тази сила, която преобразява всичко около себе си с нежността и топлотата на своята усмивка. Всеки ден, който прекарвам с теб, е повод за благодарност и възхищение. Днес, повече от всякога, искам да те заобиколя с любов и признание за всичко, което правиш за нас и за света. Честит 8-ми март!

§§§

Обич моя, ти си като звезда на този свят – излъчваш светлина и топлина на всички около себе си. Твоята доброта и усмивка са като магнит за щастие и вдъхновение. В този ден на жената искам да те прегърна с цялото си сърце и да ти благодаря за всичко, което правиш за мен. Честит празник, моя любима!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Животът с теб е като прекрасно приключение, пълно с изненади и радост. Ти си не просто моята половинка, ти си моето вдъхновение за по-добро бъдеще. Всеки ден с теб е уникален и аз ти благодаря ти за това. Нека този 8-ми март бъде само началото на още по-щастливи моменти заедно. Честит празник!

§§§

Скъпа моя, днес искам да изразя възхищението си за твоята силна душа и непоколебим дух. С всяка твоя стъпка ти доказваш, че нищо не е невъзможно, а с усмивката си ти разтапяш сърцата на всички около себе си. Желая ти да продължиш да сияеш като звезда, все така красива и магична. Честит 8-ми март!

§§§

Картички за 8 март и пожелания за любяща майка

Картички за 8 мартМамо, ти си моят свят, моето слънце и моят водач в живота. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен, за твоите безкрайни обич и търпение. Нека този ден бъде специален за теб, точно както си ти специална за мен. Честит празник на най-великата мама!

§§§

Мамо, ти си моят ангел пазител, който винаги е до мен, когато имам нужда от твоята обич и сила. Твоите добри думи и топли прегръдки ме правят по-силен/на всеки ден. Желая ти да се радваш на всичко хубаво в живота, защото ти заслужаваш най-доброто. Честит 8-ми март, мамо!

§§§

Мамо, ти си моят герой, моят учител и моят най-добър приятел. Благодаря ти за всяка усмивка, за всяка обич, която ми даваш. Нека денят ти бъде пълен с радост и усмивки, защото ти си тази, която заслужава всичко най-добро. Честит празник, мамо!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Мамо, ти си моят пример за сила, ум и красота. Твоят дух и оптимизъм ме вдъхновяват да бъда по-добър човек всеки ден. Нека този ден бъде специален за теб, точно както си ти специална за мен. Честит празник на най-чудесната майка на света!

§§§

Мила мамо, ти си моят ангел, който не спира да бди над мен и да ме възпитава с толкова грижа и топлина. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Честит 8 март мамо!

§§§

Картички за 8 март и пожелания

Мамо, ти си моят свят, моят източник на любов и мъдрост. Твоят смях е моят най-голям лечител, а твоята обич – моето най-голямо съкровище. Желая ти днес да се чувстваш още по-специална. Честит празник на най-добрата майка на света!

§§§

Мамо, благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Твоята любов и грижа са моята най-голяма сила. Желая ти да бъдеш щастлива и обичана, както и аз съм щастлив/а, че те имам за майка. Честит 8-ми март, мамо!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Днес искам да ти кажа колко много те обичам. Твоите съвети, твоят усмивка и твоята подкрепа ме карат да се чувствам спокоен/ма и обичан/а. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Честит празник, мамо, и нека всеки ден бъде специален за теб!

§§§

Мамо, твоята любов е като факел, който осветява моя път. Ти си моят ангел, който ме защитава и ме дарява с необятна любов. Честит 8-ми март!

Картички за 8 март и пожелания

Виж още: картички за рожден ден на жена

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име