НачалоПразници и картичкиКартички за 8 март...

Картички за 8 март и пожелания

Предложения от картички за 8 март с пожелания. Международният ден на жената е важен повод да почетем жените в живота ни. На фона на празника предаването на чувствата ви чрез прочувствени цитати понякога става крайно необходимо.

Международният ден на жената е повече от едно число и една дата. Това е празник на постиженията, устойчивостта и независимостта на жените по света. Денят се отбелязва с разнообразни тържества, отразяващи напредъка в борбата за равенство между половете.

Какъв по-подходящ ден от този да зарадвате вашата съпруга, майка, дъщеря или близка приятелка с някое от тези пожелания и картички за 8-ми март.

Картички за 8 март с пожелания за съпруга и жена

Картички за 8 март и пожелания

Скъпа моя, на този специален ден искам да изразя благодарността си за всичко, което правиш за нас и за света около теб. Ти си не само източник на вдъхновение, но и сила, която ни тласка напред. Нека този ден бъде празник на твоята женственост и красота  в живота на всички, които те обичат. Честит 8-ми март!

§§§

Всяка твоя стъпка е като пламък, който осветява пътя на всички около теб. Нека на този ден ти припомним отново, че си уважавана и ценена от всички нас. Честит празник!

§§§

Днес е денят, в който цял свят се изправя и почита силата, красотата и уникалността на всяка жена. А ти, моята невероятна жена, си пример за всички тези качества. Твоята сила и твоят дух неизменно ме/ни възхищават и ме/ни правят по-щастлив/и, че съм/сме до теб. Нека този ден бъде пълен с любов, радост и благополучие! Честит 8-ми март!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Слънце, ти си тази сила, която преобразява всичко около себе си с нежността и топлотата на своята усмивка. Всеки ден, който прекарвам с теб, е повод за благодарност и възхищение. Днес, повече от всякога, искам да те заобиколя с любов и признание за всичко, което правиш за нас и за света. Честит 8-ми март!

§§§

Обич моя, ти си като звезда на този свят – излъчваш светлина и топлина на всички около себе си. Твоята доброта и усмивка са като магнит за щастие и вдъхновение. В този ден на жената искам да те прегърна с цялото си сърце и да ти благодаря за всичко, което правиш за мен. Честит празник, моя любима!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Животът с теб е като прекрасно приключение, пълно с изненади и радост. Ти си не просто моята половинка, ти си моето вдъхновение за по-добро бъдеще. Всеки ден с теб е уникален и аз ти благодаря ти за това. Нека този 8-ми март бъде само началото на още по-щастливи моменти заедно. Честит празник!

§§§

Скъпа моя, днес искам да изразя възхищението си за твоята силна душа и непоколебим дух. С всяка твоя стъпка ти доказваш, че нищо не е невъзможно, а с усмивката си ти разтапяш сърцата на всички около себе си. Желая ти да продължиш да сияеш като звезда, все така красива и магична. Честит 8-ми март!

§§§

Картички за 8 март и пожелания за любяща майка

Картички за 8 мартМамо, ти си моят свят, моето слънце и моят водач в живота. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен, за твоите безкрайни обич и търпение. Нека този ден бъде специален за теб, точно както си ти специална за мен. Честит празник на най-великата мама!

§§§

Мамо, ти си моят ангел пазител, който винаги е до мен, когато имам нужда от твоята обич и сила. Твоите добри думи и топли прегръдки ме правят по-силен/на всеки ден. Желая ти да се радваш на всичко хубаво в живота, защото ти заслужаваш най-доброто. Честит 8-ми март, мамо!

§§§

Мамо, ти си моят герой, моят учител и моят най-добър приятел. Благодаря ти за всяка усмивка, за всяка обич, която ми даваш. Нека денят ти бъде пълен с радост и усмивки, защото ти си тази, която заслужава всичко най-добро. Честит празник, мамо!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Мамо, ти си моят пример за сила, ум и красота. Твоят дух и оптимизъм ме вдъхновяват да бъда по-добър човек всеки ден. Нека този ден бъде специален за теб, точно както си ти специална за мен. Честит празник на най-чудесната майка на света!

§§§

Мила мамо, ти си моят ангел, който не спира да бди над мен и да ме възпитава с толкова грижа и топлина. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Честит 8 март мамо!

§§§

Картички за 8 март и пожелания

Мамо, ти си моят свят, моят източник на любов и мъдрост. Твоят смях е моят най-голям лечител, а твоята обич – моето най-голямо съкровище. Желая ти днес да се чувстваш още по-специална. Честит празник на най-добрата майка на света!

§§§

Мамо, благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Твоята любов и грижа са моята най-голяма сила. Желая ти да бъдеш щастлива и обичана, както и аз съм щастлив/а, че те имам за майка. Честит 8-ми март, мамо!

Картички за 8 март и пожелания

§§§

Днес искам да ти кажа колко много те обичам. Твоите съвети, твоят усмивка и твоята подкрепа ме карат да се чувствам спокоен/ма и обичан/а. Благодаря ти за всичко, което правиш за мен. Честит празник, мамо, и нека всеки ден бъде специален за теб!

§§§

Мамо, твоята любов е като факел, който осветява моя път. Ти си моят ангел, който ме защитава и ме дарява с необятна любов. Честит 8-ми март!

Картички за 8 март и пожелания

Виж още:

365 Пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на мъж

Пожелания за рожден ден на жена

Картички за рожден ден на мъж

Картички за ЧРД на Жена

Забавни пожелания за жена

Поздравителни картички за рожден ден 

 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 24 юли 2024: Близнаци да си вземат почивка, Везни да избягва спорове

Приемането на промяна може да бъде предизвикателство. Луната е изправена пред предизвикателства от непостоянния Уран и измамника Меркурий, създавайки буря от информация, която замъглява...