НачалоПразници и картичкиКартички за Коледа, Рождество...

Картички за Коледа, Рождество Христово и пожелания

Изпращането на картички за Коледа, Рождество Христово и честитки на именниците е един от най-топлите и лесни начини да изразим и поднесем своето пожелание на хората, които не са близо до нас покрай празниците.

Днес ще представим няколко пожелания, картички за Коледа и честваните празници около този ден, чрез които може да честити на своите близки, приятели, колеги и познати предстоящите празници и чествания.

Да не забравяме, че 25 декември имен ден празнуват около 150 000 българи, от които приблизително 100 000 мъже и 50 000 жени. Имен ден отбелязват хората с имената Христо, Християна, Християн, Христа, Христиана, Христина, Кристиян, Кристиана, Радостина и др.

Картички за Коледа с пожелания

Картички за Коледа с пожелания

С пожелание за весела Коледа! Нека топлата светлина на празника обгърне деня с приятни емоции, а усмивките на близките да напълнят сърцето ти с щастие. Пожелавам ти/ви спокойни и топли моменти!

§§§

Честита Коледа! Нека този сезон бъде изпълнен с моменти на обич, вдъхновение и благополучие. Пожелавам ти да цари топлина и уют у дома, както и споделени радостни моменти.

§§§

Картички за Коледа с пожелания

Весела Коледа! Нека звездите Ви донесат щастие, а звънът на коледните камбани да напомни за красотата на този сезон. Пожелавам ти/ви незабравими моменти сред семейството.

§§§

весела коледа

С пожелание за весел Коледен празник! Нека всяка украса в дома ви разкаже историята на любовта и радостта, която споделяте. Пожелавам ви късмет и успешни начинания в новата година.

§§§

Честита Коледа! Нека този сезон ви дари с неизмерими мигове, споделени с най-близките Ви. Пожелаваме Ви здраве и благодат.

картички за коледа

§§§

С пожелание за светла Коледа! Нека звездите в небето ви напътстват към нови начинания  през предстоящата година. Пожелавам ви реализация на всички Ви мечти.

§§§

Честит празник! Нека коледната украса ви напомни за красотата светотата на коледния ден. С пожелание за приятни и спокойни празнични дни!

картички за коледа

§§§

Весела Коледа! Нека празничния ден ви покаже пътя на благоденствието, а успехите да ви съпътстват във всяко едно начинание. Пожелавам Ви успех да бъдете все така щастливи и всеотдайни в това, което правите.

картички за весела коледа

§§§

С желание за топла Коледа! Нека този сезон ви донесе просперитет, спокойствие и вълнуващи моменти, които да греят в сърцата ви чак до другата година.

картички за коледа

§§§

Честита Коледа! Нека подаръците под елхата ви да не са само материални, а и израз на истинска обич и внимание. Пожелавам ви всичко най-добро през новогодишните празници.

Картички за Рождество Христово и послания

Честито Рождество Христово

С пожелание за благословено Рождество Христово! Нека светът се изпълни със звуците на радост и вяра, а в сърцата ви да пламне свещта на надеждата. С пожелание за мъдрост, любов и смирение.

§§§

Весело Рождество! Нека денят ви бъде пълен с топлина и уют, а Христовата любов да освети всяка мисъл и действие. Пожелавам ви дълбока връзка със семейството и успех във всичко, което предприемате.

§§§

Честито Рождество на Христос! Нека този светъл ден ви напомни за истинските ценности и да ви донесе вдъхновение. Пожелавам ви мир и спокойствие в сърцата ви.

§§§

С желание за мирно Рождество! Нека в сърцата ни звучи мелодията на разбирателство и съпричастност през този светъл празник. С пожелание за радостни семейни моменти и благополучие.

Честито Рождество Христово

§§§

Честито Рождество на Божия син! Нека светлината на божествената любов освети вашето сърце и да го напълни с благословия. С пожелание всичките ви дела да бъдат праведни и добри.

§§§

С пожелание за благополучно Рождество Христово! Нека в семейството ви цари спокойствие, а Христовата благодат да ви дари силата да преодолявате всички трудности.

Честито Рождество Христово

§§§

Честит празник! Нека този ден ви напомни за дарът на живота и възможността да споделяме любовта си с околните. Пожелавам ви много усмивки и топли думи.

§§§

Весело Рождество на Христос! Нека светлината ви ръководи през цялата нова година, прелиствайки страниците на живота ви. Пожелавам ви успешни начинания и реализация на мечтите ви.

§§§

С пожелание за топло Рождество! Нека близките ви заобиколят с обич и топлина, а в душите ви да гори огън на благодарност. Пожелавам ви много моменти на споделена радост и смях.

Честито Рождество Христово

§§§

Честито Рождество! Нека този празник бъде време за обновление и нови начинания, насочени към по-добро бъдеще. Нека имате силата да преодолявате предизвикателствата и вдъхновение да следвате вашите мечти.

Картички за имен ден

картички за имен ден

С пълно сърце ти пожелавам най-прекрасен и щастлив Имен Ден! Нека денят ти бъде изпълнен с усмивки, топлина и безброй радости. Живей с пълноценност и се радвай на всеки момент от този специален ден.

§§§

Честит Имен Ден! Нека денят ти се изпълни с положителни изненади и емоции. С пожелание за здраве, щастие и спокойствие, които да те водят през цялата година.

§§§

С настъпването на този специален ден, искам да ти изкажа най-искрените си пожелания! Нека денят ти бъде светъл и изпълнен с любов, удовлетворение и успешни моменти. Бъди обичан и ценен, както заслужаваш.

картички за имен ден на Христо, Христина, Радостина и всички именници

§§§

Весел Имен Ден! Пожелавам ти ден, пълен със смях, приятни изненади и специални мигове. Нека се наслаждаваш на всяка минута в компанията на близки и приятели!

§§§

Желая ти незабравим Имен Ден, изпълнен с много щастливи моменти и споделени усмивки! Нека този ден ти напомни колко си важен за нас/мен. Бъди окръжен от позитивна енергия и положителни емоции.

Картички с пожелания за имен ден на мъж и жена

§§§

Честит Имен Ден! Нека този ден бъде началото на ново приключение, изпълнено с успехи и вдъхновение. Пожелавам ти всяка добра възможност да се развиваш и радваш на живота.

§§§

С пожелание за Честит Имен Ден! Нека денят ти донесе не само радост, но и възможността да сбъднеш мечти и желания. Живей достойно и се наслаждавай на всеки един миг.

картички за имен ден

§§§

Весел Имен Ден! Пожелавам ти да се наслаждаваш на всеки момент, обгърнат от обичта и вниманието на близките ти. Нека този ден бъде изпълнен със слънце, усмивки и положителна енергия.

§§§

С настъпването на Именния ти Ден, искам да ти пожелая благополучие, спокойствие и много приятни моменти. Бъди това, което си!

§§§

Желая ти невероятен Имен Ден, изпълнен с много любов, уважение и най-хубавите изненади. Нека всеки празничен момент ти напомни за твоята значимост в живота на хората около теб.

Разгледайте и други картички за Коледа на този адрес, както и новите картички и пожелания за Нова година 2024. На вашето внимание предоставяме и пожелания с картички за имен ден, подходящи за мъж, жена и дете.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...