четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

Квадратни нокти – 20 уникални дизайна за 2024

Идеи за квадратни нокти. Макар че само лакът за нокти е прекрасен начин да промените визията на ръцете си, след като сте натрупали малко дължина на нокътя, може да започнете да играете с формата. А, ако искате нещо по-остро и ъгловато, квадратните нокти са чудесен вариант.

Квадратни нокти

Квадратните нокти са плоски в горната част с прави остри ъгли и за разлика от заострените нокти, те не се стесняват отстрани, което ви дава по-голямо платно, за да покажете избрания от вас цвят и дизайн.

Квадратни нокти с маргаритки

Цветята са прекрасен акцент както за пролетта, така и за лятото и есента, а когато са направени в топли цветове като това бордо изглеждат наистина прекрасно. Тези маргаритки на млечнобял фон излъчват елегантност и чистота.

Шоколадови квадратни нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erica Moore (@ericanailedme)

Използвайте тъмно шоколадово кафяв гел лак като матова основа и го допълнете с гланцов топ лак за да създам лъскав френски маникюр за квадратни нокти. Този дизайн на ноктите изглежда просто елегантен.

Смел 3D маникюр в квадратна форма

Този дизайн с черен френски връх използва плътен гел за създаване на абстрактен, 3D дизайн върху горната част на нокътя. Той добавя хипнотизираща текстура, като същевременно остава елегантен и модерен.

XL квадратни нокти

Тези XL квадратни нокти не са за хора със слаби сърца. Дължината добавя много драма, която се компенсира от семпъл дизайн, включващ сини връхчета с неоново зелен криволичещ акцент.

Двуцветен квадратен маникюр

Белите френски връхчета, съчетани със зелени точки, създават забавна комбинация, която напомня на тенис спорта. Изгледът е оставен нарочно доста прозрачен, така че можете да видите целия естествен нокът под върховете.

Черен френски квадратен маникюр

Тези черни френски връхчета са дълги и елегантни. Въпреки че френския маникюр е класически дизайн, дължината, цветът и формата на този нокът му придават много стил.

Квадратен дизайн Шам фъстък

Тези зелени нокти в цвят шам фъстък са подчертани с бели точки, за да създадат ярък и закачлив външен вид. Цветовете придават мекота на квадратна форма на монаикюра.

Арт квадратни нокти

Млечната основа е идеалното платно за това минималистично арт изкуство. Всеки нокът има различно абстрактно лице, което прави маникюра оригинален.

Квадратни френски връхчета с акценти от сърца

Украсете френския си маникюр с червени сърца. Гланцовото покритие на тези нокти прави външния вид изключително привлекателен.

Дизайн на квадратен маникюр в бебешко синьо

Бебешко сините френски връхчета са забавна и красива версия на класическия вид. Те са очертани с тънка линия от сребрист блясък, за да придадат малко изпъкналост.

Други идеи за квадратен маникюр

Квадратни нокти

Квадратен маникюр

Квадратни нокти

Квадратни нокти

Квадратни нокти

Квадратни нокти

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...