НачалоЛайфстайлКои нови филми излизат...

Кои нови филми излизат през януари 2024? От Истински детектив до Marvel хитове

Честита Нова 2024 година! С новата година идват и много нови филми и теленовели. много нова телевизия.

Филми през януари 2024

Превърналата се в престъпник супергерой Мая Лопес (Алака Кокс) получава своя момент да блесне във филма на Марвъл Echo, който също възвестява завръщането Винсънт Д’Онофрио и Чарли Кокс.

Джон Хам пък се превръща в прошарен и сприхав детектив в анимационния Гримсбърг  на Fox, докато Питър Капалди, британският детектив ще защитава проблемното си минало в Криминално досие.

Като говорим за детективи, Джоди Фостър и Кали Рейс ще гледаме във Истински детектив, а Клайв Оуен ще гледаме във филма Сам Спейд, за световноизвестния детектив.

Истински детектив: Тъмната страна

В четвъртия сезон на антологичния сериал на HBO Истински детектив, носителката на Оскар Джоди Фостър и Кали Рейс участват в ролите на детективи, разследващи изчезването на осем учени, които работят в арктическата изследователска станция. Детективите, които според трейлъра не са работили заедно от шест години, загърбват различията си, за да решат случая.

Мистър Спейд

Сам Спейд (Клайв Оуен) се завръща. Известният детектив на писателя Dashiell Hammett, изобразяван преди това от Хъмфри Богарт в Малтийския сокол се е  пенсионирал и се наслаждава на живота във Франция през 1963 г. Убийството на шест монахини връща Спейд обратно в играта, защото кой следовател може да устои на мистерия? Скот Франк и Том Фонтана създават и продуцират филма Мосю Спейд.

Ехо

Echo идва със завръщането на Мая Лопес (Алакуа Кокс), която Бягайки от Уилсън Фиск (Винсънт Д’Онофрио), неин бивш ментор и сурогатен баща трябва да се изправи срещу своята история и да осигури бъдещето си.

Криминално досие

Главен инспектор Даниел Хегарти (Питър Капалди) цени репутацията си. Когато нова информация предполага, че той може да е осъдил невинен човек, тя изправя Хегърти срещу детектив сержант Джун Ленкър, жена, решена да открие истината . Тя открива, че методите на Хегарти може да не са етични, като детектив или като могъщ, заплашен мъж. Илейн Колинс е изпълнителен продуцент на минисериала от осем епизода, който засяга проблемите на расата, институционалния провал и мисията да намерят общ език в една поляризирана Великобритания.

Гризелда

Гризелда пресъздава живота на Гризелда Бланко, свирепата кокаинова кралица, известна като „кръстницата на кокаина“. Действието се развива през 70-те и 80-те години на миналия век, вкоято Ерик Нюман и Андрес Баиз (Баиз като режисьор) се стремят да хуманизират ужасяващо смъртоносната фигура. „Никога не е имало жена, която да се доближава до властта, богатството и уважението, както Гризелда,“ споделя Нюман. „Нито един трафикант, жена или мъж, никога не е предизвиквал същото ниво на страх.

Господари на ефира

Господари на ефира адаптира историческата книга на Доналд Л. Милър за ключови американски пилоти, помогнали за обръщане на прилива по време на Втората световна война. Филма е продуциран от Стивън Спилбърг, Том Ханкс и Гари Гьотцман, продължавайки традицията на престижните минисериали.

Светилище: Приказка за вещица

Градът Sanctuary оправдава името си. Вещиците са прекарали векове, живеещи на открито, с магия, което е нещо нормално, като данъците. Но когато местно момче умира и Харпър Фен (Хейзъл Дуп), немагическата дъщеря на местната вещица Сара (Илейн Касиди) е обвинена, едно място се превръща от сигурно убежище в съвременен лов на вещици.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хидробоб прическа – завръщането на мократа коса

Хидробоб прическата е отново на мода! Боб прическата е била доста голяма тенденция през по-голямата част от миналия век. Този подход за подстригана и...