НачалоКрасота и СтилПрическиКъси прически (за жени...

Къси прически (за жени на всяка възраст)

Късите прически на базата на къси фризури създават най-нахалните, привличащи вниманието визии с малко поддръжка, които моментално печелят по точки за стил. Независимо от вашия тип коса, тук ще намерите превъзходни къси прически, включително къси прически с бретон, естествени прически за къса коса, къси пънк31 прически и къси прически за гъста или тънка коса.

Пикси къси прически

Ще започнем с късите пикси прически. Пикси подстригването е къса дамска прическа, която обикновено ще срещнете много често. Ако сте мъжкарана по душа или просто искате малко да разчупите нещата и нямате нищо против късото подстригване, определено пробвайте прическа с пикси стил. Може да загубите повечето си кичури, но това, което печелите, е семпъл стил и много комплименти.

Къси прически
pexels.com

Модерните къси прически често се съчетават с дълъг страничен бретон или по-къси ъглови странични кичури. Те са надградени с накъсани, остри слоеве и подрязване. Контрастът на дължините, като дълга коса в горната част и много къси заострени страни отзад, е много впечатляващ. Страхотна идея за къса пикси прическа е да опитате нов модерен цвят на косата, който никога не сте опитвали, но винаги сте искали. Вижте всички тези варианти и други чудесни идеи.

Пикси клин

Поддържането на горната част и страните по-дълги от традиционното пикси може да добави обем и съответно да промени формата. Тези малки промени карат това пикси да се задържа близо до границата на превръщането му в клин прическа, доказателство защо винаги ще бъде класическа визия.

Пикси къси прически с балеаж

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bonnie Angus (@bonnie_elise05)

Ако имате съмнения, изберете сдвояването на акценти и слоеве. Работи както за къси прически, така и за по-дълги. Когато израснете това пикси, оригиналната му асиметрична кройка ще остане все още интересна, тъй като косата ви става по-дълга.

Класическо писки

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Dillaha (@justindillaha_hair)

Прическата, за която се сещате, когато чуете „къса коса“, е класическата и вечна пикси подстрижка. Придържайки се към класическата визия, можете в същото време да изберете модерен цвят на косата, като този великолепен сребристо рус.

Късо писки в два цвята

 

View this post on Instagram

 

A post shared by annika bean (@annikahair)

Обикновено няма такова нещо като стил, който да е специфичен за възрастта, но несвързаната прическа може да бъде твърде екстремна за работещите жени. Модерните пикси прически може да изглеждат твърде дръзки за някой, който изисква само малко по-разнообразна прическа, така че ако случаят е такъв, позволете на вашия стилист да добави някаква текстура.

Къса пикси Боб прическа

Дългата рошава прическа е перфектният преход, ако все пак решите да започнете процеса по израстване на косата си. Наличието на повече дълга коса отпред ще ви даде повече цветови възможности, с които да играете и да експериментирате.

Къси прически за тънка коса

Къси прически

Тънката коса не е проклятие. Косата от този тип е много привлекателна, ако се третира правилно. След като прелистите няколко сладки прически ще се убедите в това. Има наистина много красиви къси прически за тънка коса. С фина коса можете лесно да бъдете женствени, екстравагантни, стилни и закачливи -изборът зависи от вас.

Къса кройка със слоеве

Триъгълните бакенбарди и дългия странично прибран бретон са популярни варианти за къси прически за тънка фина коса, защото добавят нотка характер и индивидуалност. Несвързаните отзад създават допълнителен обем, а накъсаните кичури се извиват нежно около тила, откривайки перфектна гледка към изящната ви врат.

Двуцветен подреден пикси боб за къса коса

Жените с къса, тънка коса се нуждаят от увеличаване на обема, което трябва да се осигури на първо място с правилната прическа. Подреденото пикси е страхотен стил, който не изисква поддръжка, който ви дава идеалното количество повдигане на тила. Направете подстригването още по-интересно с дълъг страничен бретон и фини акценти.

Сребърен балеаж за къса коса

Прическите за жени с тънка коса работят най-добре, когато са наслоени за подобряване на текстурата. С обърнат боб, може лесно да изпробвате дълги, плъзгащи се пластове. Разрезът създава прекрасна заоблена форма и придава вид на по-дебели кичури.

Сладки къси прическа в два цвята

Ако търсите лесна за поддръжка пикси прическа, ще харесате този стил по-гореа с дълги слоеве и бретон. Той създава гладък и елегантен силует. Медено-русият цвят на горната част прави перфектен контраст с тъмнокафявия отдолу.

Къса фризура за тънка коса

Късите прически за жени с тънка коса трябва да решат проблема с плоския и скучен външен вид. Странична част придава много обем, а русите ивици върху шоколадово-кафявата основа осигуряват текстура. Плъзнете няколко кичура зад едното ухо и оставете другите да лежат гладко до скулите ви.

Къси прически за кръгло лице

Къси прически
Pexels.com

Ако имате кръгло лице и не знаете какъв тип къса прическа ще ви подхожда най-добре, сте попаднали на правилното място. Тук ще срещнете примери, които може да се окажат точно този стил и визия, която ще Ви пасне най-добре.

Асиметричен остър боб

Бъдете дръзки и с кафяво-черна назъбена визия. Въпреки че черното е известно със своя вталяващ ефект, то е известно и с това, че прави изявление. Така че е печеливша прическа за жени с кръгло лице, който търсят по-драматичен външен вид.

Боб къси прически за кръгло лице с прав бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skyler Marsh (@skymarsh3)

Късите прически за кръгли лица могат да придадат приятна форми на лицето необходимия ъгъл и и острота. Правата напречна линия на кичурите създава приятна визия, която контрастира с кръглата форма.

Накъсана пикси-боб прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Susan Ford (@susanfordhair)

Пикси прическите придобиват нов облик, когато оставите малко дължина на косата.  Тази прическа работи особено добре с по-тънка коса, тъй като бретонът рамкира лицето и няма да го направи да изглежда още по-кръгло или по-широко.

Асиметрични къси прически за кръгло лице

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betsy Hawkins (@betzoriginale)

Тази къса прическа има деликатност към целия стил със странично изметнатия бретон, който подчертава и удължава лицето на жената и има контрасти от едната страна. Нека не забравяме да споменем и прекрасния цвят на косата със златист оттенък.

Боб на вълни за къса коса

Направете традиционната боб прическа на страничен път за да изпъква със слоеве,  оформени на вълни и пепеляво русия акцент върху тъмна основа.

Къси прически

Къси прически

Къси прически

Къси прически

Къси прически
снимки: pexels.com
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име