НачалоКрасота и СтилПрическиКъси прически за кръгло...

Къси прически за кръгло лице

Тук ще намерите колекция с най-добрите и подходящи къси прически за кръгло лице!

Не всяка къса прическа е подходяща за кръгло лице, но някои от тези по-долу изглеждат толкова добре, че просто не можете да си откажете удоволствието да опитате дръзка къса прическа за промяна. Пикси прическата е най-популярната къса прическа за кръгло лице, но по-късите версии на боб също могат да изглеждат добре, ако са оформени правилно.

Ако лицето ви е кръгло, късата ви коса трябва да покрива ушите ви . Обикновено късите прически се правят лесно с пяна и сешоар. Всяко кръгло лице изглежда по-слабо, ако бретонът е оформен асиметрично на една страна. Можете да прокарате пръсти през косата, за да добавите вертикални линии.

Както можете да видите, повечето къси прически за кръгло лице имат издължени А-линии. Практически всички бобове, пикси и други визии с пухкав завършек имат странично изметнат бретон, който визуално удължава кръглото лице. Приемете тази идея като основна, когато оформяте късата си коса за подобрен външен вид.

Къси прически за кръгли лица – всичко което трябва да знаете

Смята се, че прическите със заоблени форми не са подходящи за кръгли лица. В действителност, ако добавите текстура към вашия къс боб, като дефинирате ръбове и кичури, ще излезете с наистина фантастична визия, изключително шик и допълваща формата на лицето ви.

Очарователно изглеждат и къси ретро прически, да кажем с вълни сресани назад на основата на къс боб. Направете странична пътека и срешете вълнообразен бретон на една страна, както е на снимките по-долу, за зашеметяваща драматична визия, подходяща за повечето големи събития или тематични партита.

Късата прическа за кръгло лице трябва да има хубава височина над челото. Можете да си поиграете с текстурата, да включите бретон или да опитате асиметрична визия. Идеите по-долу със сигурност ще бъдат добър източник на вдъхновение.

Подрязано пикси с накъсан бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brian Aguilar (@brianaguilarhair)

Тази пикси прическа е една от най-модерните къси прически за жени с кръгло лице в наши дни. Разрошената горна част и накъсаните ресни създават точния обем, а късите, тъпи странични изпъкналости поддържат фокуса върху очите, като по този начин визуално отслабват кръглото лице.

Къса прическа за кръгло лице с гъста коса

къси прически за кръгло лице
Zoe from New York, USCC BY 2.0, Wikimedia

Прическите с къс бретон се използват, за да подчертаят извивките и да придадат ширина на бузите, което ги прави не най-доброто решение за жени с кръгло лице. Затова повечето стилисти препоръчват пикси кройки, като тази тук. Това пикси с къс бретон е идеално за кръгло лице. Създава силна линия на  лицето, като по този начин го прави да изглежда по-фино и елегантно.

Русо Пикси за къса коса с разхвърляна корона

Модерните къси прически с висок контраст за жени с кръгло лице винаги обещават добър  външен вид. Смесете къси и дълги слоеве, елегантни и разхвърляни текстури в една прическа. Бъдете дръзки със закачлив светъл пепеляв нюанс, за да се откроите, където и да отидете.

5 подмладяващи къси прически за жени + съвети

Дълго вълнисто пикси с подрязан тил

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Briana Cisneros (@brianacisneros)

Дългото пикси с подрязване е чудесен избор за жени, които търсят къси прически за кръгло лице. Разделете косата си леко настрани от центъра и оставете бретон малко по-дълъг, за да може да виси пред очите и да придаде този надничащ вид.

Прическа със заострени бакенбарди за къса коса

къси прически за кръгло лице
accomando

Какво фантастично преобразяване! Накъсаната пикси подстрижка с тънък бретон е страхотна, за да направите долната част на лицето и брадичката да изглеждат по-тънки. Бакенбардите поставят рамката на кръглото лице, докато слоевете отгоре помагат да добавите височина и обем към новата ви прическа.

Къс Пикси-боб с бретон отстрани

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ᴀᴅᴀ (@sis_ada_hair)

Тази къса прическа е една от най-популярните прически за жени на всички възрасти. Дълбоката странична част и дългият бретон създават ъглови линии, които ви позволяват да разчупите кръглите очертания и да направите лицето си по-овално. Рамкиращите лицето слоеве от своя страна прикриват пухкавите бузи и добавят елегантен завършек на стила.

Асиметрична визия – къси прически за дълги коси

къси прически за кръгло лице
Jean Claude

Ако искате да създадете обем на късата си прическа и да създадете илюзия за по-дълго лице, направете пикси прическа с дълъг страничен бретон и добавете малко руси отблясъци. Визията изглежда много модерна и закачлива.

Накъсан боб с бретон тип перде

Вълнувате ли се от промяната на прическата си? Какво ще кажете за тази къса прическа по-горе? Русата коса със сенчести корени издължава кръглото лице, защото горната му граница вече ще започва не от линията на растеж на косата, а там, където виждате тъмните корени. Изглежда добре, нали?

Вълнообразни боб прически за къса коса

Модерни прически за жени над 50

Какво ще кажете да добавите сладките, стилни акценти върху кичурите си? Това ще привлече вниманието към вашата великолепна коса вместо към кръглото ви лице и ще имате особеност на косата си, която също е необичайна. За жени, които харесват само нотка изтънченост в стила си, това е страхотен избор.

Боб на вълни за кръгло лице

прически за кръгло лице
Vivtor Keyrouz

Вълнистият боб е винаги на мода, а с дълбока странична част и малко рошави краища, формата на лицето ви ще изглежда по-скоро овална, отколкото кръгла. Ако нямате естествени вълни в кичурите си, не се отчайвайте, ще ви отнеме само няколко минути, за да създадете такива с гладка ютия.

Дамски къси прически. 8 фризури, които рядко излизат от мода

Асиметричен елегантен блант боб

Асиметричен елегантен блант боб
ayhanonluel

За да погладите формата на лицето си, боб прическата с част отстрани трябва да бъде първата кройка в списъка ви! Направете я асиметрична, за да втали лицето ви. Също така изберете ледено рус оттенък, за да привлечете още повече внимание към вашата изискана и модерна прическа.

Шаги Пикси Боб прически за кръгло лице

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anh Co Tran (@anhcotran)

Кой не би харесал асиметричен пикси боб в шоколадов цвят? С бретон, който пада през лицето, той е рамкиран красиво и изглежда чудесно.

20 идеи за прически с балеаж на дълга и къса коса

Не пропускайте: Прически за жени над 50

Прически за дълга коса – селекция 2024

Кулинарно предложение:

Оригинална имамбаялдъ по стара турска рецепта

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име