четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

Летен маникюр – за къси нокти

Постоянно се появяват нови тенденции в ноктите и нови идеи за летен маникюр, но едно нещо, което е сигурно е, че за летния сезон има чудесни визии и дизайн, както за дълги, така и за къси нокти. Въпреки че винаги ще има повече предпочитания към дългия маникюр, виждаме толкова много знаменитости  да избират все повече и повече по-къси и добре поддържани нокти.

И въпреки че късите нокти може да изглеждат по-малко вълнуващи, следващите примери, доказват че това далеч не е така. Има толкова много начини да си поиграете с по-къса дължина на маникюра и да създадете незабравима, впечатляваща визия. Просто разгледайте примерите по-долу.

Летен маникюр в цвят розова дъвка

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Розовият лак изглежда все по-модерен за лятото. Постигнете този перфектен външен вид, като използвате наситено розов лак за нокти.

Летен маникюр с акварелни цветчета

 

View this post on Instagram

 

A post shared by + YWG Nail Artist + (@soulinailsxo)

Ако филмът „Дяволът носи Prada“ ни показа нещо за ноктите, то, то е, че цветята за лятото не са новаторска идея. Те обаче завинаги ще бъдат класически дизайн на ноктите. Добавянето на няколко цветя в стил акварел към вашия розово-мраморен маникюр незабавно ще го изведе на следващото ниво.

Нокти Златна лилия

Това не е просто обикновен маникюр с цветя. Тази визия има невероятно елегантно, приповдигнато настроение. Подобрете своята гола основа, като нарисувате лилии с розови и бели цветчета. Добавете златни акценти към всяко цвете като финален щрих.

Лятна есенция за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by + YWG Nail Artist + (@soulinailsxo)

Ако можехме изберем една визия за лятото на маникюр за къси нокти,  то може био това щеше да е този. Дръзките розови и сини лакове за нокти се допълват идеално, а детайлната рисунка на цветя е изключително красиво допълнение.

Летен маникюр за къси нокти в пастелни цветове

Късите нокти осигуряват достатъчно място за френска маникюр, подходящ за лятото . Тази пастелна визия на традиционния вид на ноктите е подходяща за сезона. Нанасянето на различен нюанс на всеки френски връх прави маникюра още по-свеж и закачлив.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Нокти за лятото с кремаво жълти цветя

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sierra unsicker ♥ (@sierrasnails_)

Кремообразният светложълт лак за нокти, винаги е тенденция през лятото. Добавете пастелни маргаритки към дизайна ще  имате мечтания маникюр за летните месеци.

Летни нокти в искрящо зелено

Зеленото е подценяван цвят на ноктите, но този летен маникюр в типичния цвят за сезона е силен аргумент защо трябва да го пробвате по-често. Нанесете няколко слоя от любимия си изумруден лак за нокти, за да получите този искрящ вид.

Френски дъги за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Le (@amyle.nails)

Дъгата от наситени цветове може да създаде разкошен маникюр за лятото. Ако приложите два цвята към всеки връх на нокътя ще създадете контрастен, омбре ефект.

летен маникюр
CC0, pickpik.com

летен маникюр
CC0, pickpik.com
летен маникюр
Гергана Добрева

летен маникюр

Омбре маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OPI (@opi)

Няма по-добър начин да отпразнувате смяната на сезона чрез този блестящ омбре маникюр. Използвайте всички цветове на дъгата и не забравяйте да нанесете блестящ топ лак.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...