Летен педикюр – свежи идеи за лятото

Вече е лято, поглеждаме към морето и разбира се е време за летен педикюр! Когато лятото е разгара си, е време да извадим отворените обувки. За много от дамите това също означава, че се поглезят по-често с педикюр у дома или в салона. Защото в края на краищата нищо не кара жената да се чувства по-подготвена за лятото от идеално лакираните пръсти.

Маникюрите може да се показват целогодишно на ръцете ви, но с педикюра, това няма как да стане през студените сезони, затова е време да се заредите с малко свежи идеи и да подготвите вашия нов летен педикюр.

И нека бъдем честни, ноктите на краката са най-късите, когато става въпрос за поддържане. За маникюр има хиляди идеи и изглежда, че всеки ден има нова тенденция, но кога за последен път лакираните нокти на краката са били хит? Просто твърде малко се говори за тях, въпреки че твърде често хората поглеждат към краката на жената, дали за да видят обувките й или нещо друго. Затова прелистете галерията за да се вдъхновите за следващия се педикюр, който да показвате през топлите месеци.

Бял летен педикюр с акценти

Направете си дизайн на ноктите на краката с цветя, украсени със скъпоценни камъни, създаващи красив акцент върху пръстите с изцяло бяла основа.

Морско, лятно и пак синьо

Този многопластов външен вид изисква търпение, но не се притеснявайте да рисувате извън линиите върху тази вдъхновена от морето сцена.

Летен педикюр с изтънчен блясък

 Не обичате сложни дизайни? Обикновен неутрален лак и намек за цветен блясък са напълно достатъчни, за да придадат на обикновения педикюр доволен ефект.

Френски педикюр за лятото

Този френски педикюр с бели връхчета изглежда наистина елегантен и нежен и е подходящ за отворени обувки от всякакъв тип.

Абстрактен педикюр

Морски педикюр

Този изящен педикюр, като че ли е уловил всички цветове на морето. Едва ли има по подходящ дизайн за ваканцията ви.

Бял летен педикюр

За жените, които обичат изчистения дизайн, този бял дизайн на ноктите е повече от задоволителен.

Други идеи за педикюр за лятото

летен педикюр

летен педикюр

летен педикюр


 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...