НачалоХороскоп за днес и утреЛюбовен хороскоп на зодиите...

Любовен хороскоп на зодиите 17-23 юни: Лъвът изпада в ревност, Дева е в застой

Разберете какви изненади крие вашия любовен хороскоп за следващата седмица (17-23 юни), на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите.

Любовен хороскоп за 17-23 юни

Овен

Ако наистина харесвате някой, не трябва да бързате. По-добре е да заживеете заедно по-късно. През всичките следващите дни страстите ще надделяват над романтиката в живота ви. За съжаление уменията в приказките не са достатъчни, за да направите правилното впечатление на човека, когото срещате за първи път.

Телец

В края на седмицата може да възкръсне стар конфликт, но ще се справите успешно с него. Не изисквайте от партньора си постоянно да е до вас, тъй като той се нуждае от лично пространство. Животът може да донесе неочаквани обрати в романтичните отношения. Опитайте се веднага да изразите недоволство, когато забележите, че партньорът ви флиртува с непознати.

Близнаци

Има големи шансове за освежаване на връзката чрез сексуалната афера. Подгответе се за факта, че роднините ще се намесват в личния ви живот. По-добре е да отложите брак в бъдещето. Имайте предвид, че цялата предстояща седмица е благоприятна за флирт. За да се сближите, намерете обща кауза с някой, който ви интересува.

Рак

Вашата креативност в запознанствата е много полезна за романтиката. При двойки, в които двамата партньори са колеги, е възможен сблъсък на професионални и лични интереси. Ако има взаимна инвестиция във връзката, двойката очаква благоприятен период. Когато почувствате желание да останете сами, не забравяйте да го обясните на партньора си, за да разбере и да няма оплаквания към вас.

Лъв

Най-вероятно вашата ревност не е безпочвена. За съжаление, тази седмица представителите на противоположния пол ще бъдат твърде студени към необвързаните. Не трябва да спорите с любимия човек, по-добре е да се вслушате в неговото мнение. Най-добре е засега да не вземате големи решения в романтичния си живот. Не пренебрегвайте близките си заради други неща, в противен случай ще възникнат недоразумения.

Дева

Другата половина може да не спазва обещанията си, но това не трябва да става причина за постоянни упреци. Ще ви трябва значителна решителност, за да преодолеете капризите на партньора си. Тези, които в момента търсят, могат да попаднат в любовен триъгълник.

Везни

Точността в комуникацията ще ви помогне да избегнете интриги. В случай на разногласия с партньора е полезно да се обърнете към приятели за съвет. Ще успеете да се справите със стария конфликт. За съжаление това няма да е достатъчно, за да направите правилното впечатление на човека, когото срещате за първи път.

Скорпион

Роднини на половинката ви ще се опитат да развалят отношенията ви. Полезно е по-често да сменяте средата. Не трябва да разкривате общи тайни сред непознати. Към края на седмицата е възможно да получите подаръци с романтична предистория.

Стрелец

За да избегнете разочарование в хората, избягвайте да флиртувате с непознати. Компромисите ще помогнат за преодоляване на кризата в двойки, където има твърде много емоции. Някои може да възприемат любезните ви жестове като обич, което може да доведе до недоразумения. Определено трябва да подкрепите любимия човек в момент на тъга.

Козирог

Не говорете за интимни неща директно с партньора си, тъй като ще отнеме време, докато той влезе в резонанс с вас. За да утихнат старите чувства, просто трябва да се разсеете с нещо друго. Не позволявайте на вашите съмнения относно партньора ви да се превърнат в истинска параноя. По-добре е веднага да попитате всичко, което ви интересува.

Водолей

Може да се случи, че прекомерната настойчивост в интимността ще изплаши обекта на романтичен интерес. Съвместното разрешаване на ежедневни проблеми ще бъде полезно за тези, чиито двойки имат затруднения. Ако харесвате някого, не трябва да бързате, а по-добре да заживеете заедно по-късно. Това е подходящият момент да вземете важни решения в романтичния си живот.

Риби

Не всеки стар опит, който имате, ще ви бъде полезен, затова се опитайте да подхождате критично към всяка ситуация. Съвместните дейности ще помогнат да се намери общ език за тези, които са загубили искрата си. Ще помогне на връзката, ако за известно време се преструвате, че сте в началните етапи на връзката. Не забравяйте да се отворите към партньора си от нови страни, ако искате да укрепите съществуващата си връзка.

Красота и стил:

100 идеи за френски маникюр

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...