Маникюр в бяло – стилни идеи за бял маникюр

Преди 10-20 години белият лак за нокти беше основният цвят за горещ маникюр  особено през лятото. Сега той отново е в тенденция. Смел сам по себе си, бялото е класически цвят за френския маникюр и перфектен като акцент, а дизайна на маникюр в бяло е една от най-елегантните визии за нокти.

Въпреки че белият маникюр е много многофункционален, измислянето на красив дизайн и изпълнението понякога може да бъде трудно. За щастие, събрахме десетки идеи за маникюр в бяло, които да в и вдъхновят през втората половина на тази година.

Бял маникюр с божури

маникюр в бяло
Diamond Salon

Този романтичен маникюр в бяло е истинска романтика. Големите розови божури са толкова деликатни и дори изненадващо лесни за пресъздаване.

Маникюр в бяло с акценти

Този уникален млечнобял маникюр е супер елегантен и изчистен. Вгледайте се внимателно и ще забележите малките акценти, които го издигат на съвсем друго ниво.

Хромиран френски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FiFi Mousaad (@nailbar_fifi)

За този стилен вариант на хромирания френски маникюр, започнете с глазирана основа и я завършете с френски акцент.

Стилето маникюр в бяло

стилето маникюр в бяло
nailbox

Няма как да пропуснем и уникалния силует на този бял стилето маникюр. Въпреки че този дизайн на остри нокти се прави по рядко, не може да отречете очарователния ефект на тези бели и заострени нокти.

Перлен маникюр

бял перлен маникюр
nailbox

Този перлен бял маникюр за къси нокти е чудесния избор за лятото, когато искате да бъдете едновременно практични, но и да покажете елегантния вид на ръцете си.

Плътно бял маникюр

плътно бяла маникюр
nailbox

Тук можете да видите колко смело може да изглежда яркият, плътен цвят на бялото. Нюанса използван тук, е лак с цвят кокосовото мляко.

Маникюр с бял лак със златен акцент

маникюр в бяло
nailbox

Ето още един интересен начин да придадете блясък на белия маникюр, като използвате пигментирано злато и украсите канта на всеки нокът.

Нокти в бяло с абстрактни форми

За да пресъздадете ясните линии на този абстрактен вид на ноктите, използвайте тиксо за нокти и хартиени стикери, като шаблони. Завършете с матов топ лак.

Квадратен маникюр в бяло

маникюр в бяло
nailbox

Понякога по-малкото е повече. Този елегантен, изчистен френски маникюр с квадратна форма е доказателство за това.

бял маникюр
nailbox

Нокти в бяло с акценти

нокти в бяло с акценти
nailbox

Ето още една визия на нокти в бяло с акценти от малки цветчета, която ще се хареса на повечето дами. Дори когато белия лак не покрива целия нокът, може да видите колко свеж може да бъде видът му.

Маникюр в бяло и синьо

маникюр в бяло и синьо
nailbox

Бялото и синьото е класическа комбинация и няма как да пропуснем да покажем и един такъв пример, който наистина изглежда стилно и елегантно върху тези дълги нокти.

Обърнат никро френч в бяло

маникюр в бяло
nailbox

Още един интересен поглед върху микро френча, но този път с обърната извивка. Белият френски връх изпъква чудесно на полупрозрачната основа.

Други свежи идеи за бял маникюр

маникюр в бяло
nailbox
бял френски маникюр
nailbox
маникюр в бяло
nailbox

 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...