НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиМаникюр в цвят праскова...

Маникюр в цвят праскова – летни идеи за прасковени нокти

Откакто Peach Fuzz беше наречен Pantone цвят на годината, този маникюр в цвят праскова е навсякъде. Перфектният цвят на прасковените нокти са преход от по-тъмните нюанси на зимата към светлите и прохладни нюанси на пролетта и лятото, прасковените нокти допълват всеки тон на кожата и дължина на ноктите.

От приглушени кремави нюанси до ярка мандарина, можете да носите своя перфектен нюанс на праскова като плътен цвят на ноктите, с блестящ или хромиран ефект или дори като обратен френч маникюр. Нищо не е забранено, когато става дума за съвременния прасковен маникюр. Събрахме десетки любими дизайна за вдъхновение за маникюр с цвят праскова.

Плътен маникюр в цвят праскова

Нито един нюанс на праскова не е забранен. Ако ярките цветове не ви допадат, изберете плътно по-тъмно прасковено, което почти преминава в оранжевата гама. Този маникюр е достатъчно лесен за възпроизвеждане у дома.

Омбре прасковени нокти

прасковен маникюр
melanated.mani

Лакирането на ноктите с прасковен желе лак създава фин омбре ефект. Тук стилистът  включва четири кремообразни гел лака, за да проектира естествен градиент, който преминава от бледо прасковен в по-дълбок тон на върха на ноктите. Леко разпръскване на златен блясък по върховете на всеки нокът добавя нотка на драма.

Прасковен маникюр с нюанс на тиква

прасковен маникюр
Angy Rojas

Не всеки образ на прасковени нокти трябва да е ярък или пастелен. Тази версия е по-скоро приглушена с наситен прасковено-оранжев цвят, напомнящ нюансите на тиквата, които идват всяка есен. Перфектен за носене през цялата година, този прекрасен нюанс има нотки на кафяво, които добавят изтънчена нотка.

Маникюр в цвят праскова с негативно пространство

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Комбинацията от светли и тъмни прасковени нюанси придава на този маникюр с отрицателно пространство уникално предимство. Средната част на нокътя е идеалният неутрален тон, действащ като заземяващ център за прасковените нюанси. Превключването на шаблона на дизайна от един нокът на друг добавя забавен обрат.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Graves (@overglowedit)

Къси френски прасковени нокти

За тези, които предпочитат френски маникюр за къси нокти, този дизайн няма да ги  разочарова. Тези креативни нокти се отличават със смесица от плътни прасковени пръсти и минималистичен бял геометричен дизайн, а прасковената основа функционира като гол нюанс.

Обърнат френски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Обикновено обратният френски маникюр включва тънка цветна ивица в основата на нокътя. Този дизайн усилва стила, като вместо това избира златисто акцент в противоположната част. Въпреки че този външен вид може лесно да бъде възпроизведен чрез лакиране на маникюр в цвят праскова и след това използване на широка четка, за да създадете детайла върху кутикулата, ноктите за притискане ще свършат работа.

Прасковен маникюр с плодов акцент

маникиюр в цвят праскова
Brooke Smith

За сладък плодов маникюр помислете за микро праскови, които изглеждат толкова добре, колкото и истинските. Независимо дали е рисуван върху ноктите със свободна ръка или е постигнат с ваденки, този дизайн кара всеки да спре и да забележи. Обичаме как прасковите танцуват върху ноктите.

Идеи за прасковен маникюр

маникюр за лятото
Meagan K.
Маникюр с плодове
Melanated Mani

Флорален френски маникюр

двоен френски маникюр
Lois Samantha

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NuGenesis Nails (@nugenesisnails)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonya Peterson Low (@sonyas.nails)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Morpho Nail & Beauty 🦋 (@morphonb)

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...