Маникюр диня – летни тенденции за динени нокти

05Напоследък изкуството за нокти с плодове се появява навсякъде в социалните ни мрежи и не сме изненадани ни най-малко че този Маникюр диня е толкова популярен. В края на краищата, какво може да бъде по-освежаващо от ярко изкуство за нокти с ягоди или лъскави черешови нокти, изскачащи на върха на пръстите ви. Наистина е само въпрос на време маникюристите да започнат да се обръщат към други продукти за вдъхновение, като динята.

Има много начини да използвате този все по-популярния летен плод, независимо дали чрез розови и зелени цветови схеми, сложни детайли или полупрозрачни желирани нокти. Разгледайте нашите предложения с идеи за динени нокти, които със сигурност ще ви накарат да се почувствате освежени всеки път, когато погледнете ръцете си.

Къси динени нокти

маникюр диня

Не е нужно да имате дълги нокти, за да направите огромен маникюр с диня. Този доказва, че ноктите с диня са също толкова зашеметяващи в по-къс, ултра-лъскав вариант, допълнен с лайм очертания.

Нокти с абстрактна неонова диня

Опитайте да направите дизайна си в в неоново зелено за ярък, летен ефект. Отрицателното пространство в средата на някои от ноктите не позволява на дизайна да се чувства прекалено претъпкан.

Холограмен маникюр диня

Маникюр диня
Joselyn

Дините обикновено не са блестящи, но ноктите ви със сигурност могат да бъдат такива. Този дизайн използва сочна червена основа, която позволява на искрите наистина да блестят, съчетана с двуслойна зелена и бяла кора  и внимателно поставени черни семена за комбиниран, безпогрешен динен маникюр.

Маникюр с визия на кошница с плодове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ако нищо не ви носи повече радост през лятото от свежа плодова салата, опитайте този дизайн, който черпи вдъхновение от множество идеи за летен маникюр. Този дизайн съчетава нокти с драконов плод и диня с плътен лайм и жълти нюанси, но не се колебайте да адаптирате външния вид, за да представите плодове по ваш избор. А използването на гел лак за нокти само ще ви помогне.

Пресечен Маникюр Диня

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Резултатът е хипнотизиращ и изглежда много по-сложен, отколкото е. Опитайте се да го пресъздадете сами у дома и може би ще  се окаже, че е толкова сложен.

Маникюр диня за къси нокти

Маникюр диня
Shannon

Динен маникюр с плодове

маникюр диня
Shannon

Нокти с дизайн с резен от диня

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pink Aubergine (@pinkauberginesalon)

Полупрозрачното розово омбре наподобява естествения цвят на плода, докато семената с черни точки и яркозелени ;корички на кожичките гарантират, че няма да сбъркат с този вид.

Нокти с динени акценти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by McKenna Taylor (@nailsby.mckenna)

Друг поглед към динените нокти цветния маникюр с ярки нюанси. Дизайнът запазва динята като акцент, за да създаде сложен комплексна експлозия от цвят.

Динен маникюр с принт

динен маникюр
VN Nails

Жив и смел, с наклонен резен диня, плаващ отстрани не можем да бъдем по-обсебени от този принт на маникюра.

Още идеи за динен маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsey Cabreros (@truetonesstudio)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nail It (@nailitmedia)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ati🦄 (@atna__nail)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 50 Shades of Polish (@50sopolish)

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...