НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиМаникюр за квадратни нокти...

Маникюр за квадратни нокти – нови тенденции

Въпреки че обичаме всички форми на ноктите еднакво, невъзможно е да пренебрегнем дългия списък от красиви визии, които идват с квадратната форма на ноктите или често наричани, квадратни нокти. Лесно постижима визия за почти всяка дължина.

Ако искате да изберете маникюр с квадратни нокти, но не сте сигурни как искате да ги украсите ние ще ви предложим дизайн и визия за всеки вкус. По-долу сме събрали някои от любимите ни визии за маникюр, които изглеждат особено страхотно на квадратни нокти.  Също така ще срещнете снимки освен тези в Инстаграм и на стилиста Гергана Добрева, които не са за пропускане.

Квадратни нокти със сърце

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)


Може  ли да стане по-сладко от това? Пастелно розови френски връхчета  с акцент във формата на сърце не могат да бъдат по-очарователни.

Квадратен маникюр с избледняване в пастелен цвят

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NshNails (@nsh.nailss)


За фин контраст с остротата на френския връх помислете за омбре нокти. Това розово  пастелно избледняване създава много по-спокойна естетика.

Квадратни нокти с пламъци

Маникюра с акцент на пламъци се появява постоянно, но за мнозина изглеждат малко прекалено. Ето един начин да запазите огнения мотив малко по-приглушен.

Квадратен маникюр с геометрични мотиви

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Цялата класа на традиционен  маникюр за квадратни нокти може да изпъкне още с  тези изпъкнали различни нюанси на толкова свежи пролетни и летни цветове.

Ин-Ян квадратен маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Cruz (@katiecruz)

Бяло, зелено в нюанс на градински чай, тази ин-ян визия за нокти просто изглежда добре. Излъчва спокойствие и дзен атмосфера, като в същото време не разчита на традиционните тежки цветове от бяло и черно.

Семпли дъги

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Ето една лесна визия на ноктите, която може да си направите и у дома. Започнете с гола основа и я завършете с припокриващи се бели и метални дъги.

Абстрактни квадратни нокти

Ако имате стабилна ръка, опитайте да очертаете лице върху голи нокти за по-артистичен маникюр, който ще искате веднага да споделите в социалните мрежи.

Пастелни полумесеци

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nails Stylist (@joysedition)

Вижте само колко са сладки тези нокти с обратни дъги. Изберете меки пастелни пред ярки неонови нюанси за по-приглушено излъчване.

Квадратен маникюр с хромиран акцент

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)

Розови класически квадрати

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suman (@nailsbysuman)

Блестящо сапфирени нокти

Маникюр холограмна дъга

Металическо синьо за квадратни нокти

Нокти в магнитно червено

Абстрактен френски квадратен маникюр

Дизайн на квадратни нокти от Гери Добрева

квадратни нокти
Nails by Gergana Dobreva

Този нежен квадратен маникюр е изключително изчистен и минималистичен, но в същото време, толкова добре направен, че е трудно да откъснем очи от него. Вижте как млечно бялата основа, служи перфектно за белия флорален мотив, изваян само на някои от ноктите.

квадратни ноикти

Защо да се ограничавате само до редуване на черен и бял лак за за нокти, когато може да включите и абстрактни мотиви. Този квадратен маникюр изглежда едновременно стилен и закачлив.

квадратни нокти

Дайте свобода на въображението си, като измислите свой собствен десен на ноктите. Изберете небесно син цвят с редуване на по-тъмен нюанс на синьото за да вмъкнете контраст.

квадратен маникюр

квадратни нокти

квадратен маникюр

квадратни нокти

ж

квадратни нокти

квадратни нокти

квадратен маникюр

Прасковения цвят е цветът на 2024-та и само виждате как издига този иначе семпъл дизайн в нова светлина. Няма да сбъркате ако изпробвате подобен цвят.

квадратни нокти

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име