НачалоКрасота и СтилМаникюр за Къси Нокти...

Маникюр за Къси Нокти – колекция 2024

Колекция от дизайн на нокти с къса дължина или иначе казано – маникюр за къси нокти.

Ако си падате по ноктопластиката, дължината на ноктите ви няма значение. Независимо дали харесвате семпъл дизайн или искате нещо по-сложно, опциите за маникюр за къси нокти са почти безкрайни. Просто трябва да имате предвид, че дори семплия дизайн може да изглежда по-натоварен, затова трябва да подходите с внимание.

Маникюр за къси нокти

Тъй като късите нокти осигуряват по-малка площ за работа, минималистичния дизайн може да бъде с по-добри пропорции и по-балансиран. Сложните дизайни може да изглеждат претрупани или преобладаващи на къси нокти, докато семплите дизайни на ноктите и плътните цветове подчертават чистия вид на късите нокти.

маникюр за къси нокти

Разгледайте тези уникални визии, създадени изцяло за къси нокти.

Прасковен мъх

Pantone обяви цветът „прасковен мъх“ за цвят на годината – и този цвят е точно по темата. Хромираният прасковен вид на ноктите е наистина елегантен и бляскав.

Френски маникюр за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Ето още едно доказателство, че френския маникюр може да изглежда страхотно на къси нокти. Изборът на искряща основа прави класическия дизайн още по-специален.

Бял полумесец

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iram Shelton (@iramshelton)

Има нещо футуристично в този масивен бял маникюр. Оставянето на отрицателно пространство около кутикулата прави външния вид още по-интригуващ, подобно на непълна луна.

Маникюр за къси нокти с кристали

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Torello (@aliciatnails)

Този маникюр е супер семпъл, но прави изявление. Първо, ще трябва да добавите слой прозрачен, лъскав лак за нокти. След това поставяте кристали с различни размери върху всеки нокът за да се образува наистина изчистена, но елегантна визия.

Къси нокти с половин дъги

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brown Luxe Nails (@brownluxenails)

Този минималистичен маникюр за къси нокти е произведение на изкуството. Добавянето на абстрактен дизайн към визията на прасковения цвят с бели полу-дъги му придава страхотно излъчване.

Метален маникюр – хит нокти за 2024 година

Златна треска за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Можете да разиграете варианти със златно фолио по страшно много начини. Този външен вид включва метални петна от златно фолио по целия нокът, което води до шикозен и красив маникюр.

Маникюр със скъпоценни камъни за къса дължина на ноктите

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

 Скъпоценните камъни за нокти може да изглеждат по-подходящи за смел маникюр, но определено могат да работят добре и за минималистичен външен вид. Добавянето на изящни сребърни скъпоценни камъни в горната и долната част на всеки нокът може да подобри финия прозрачен маникюр за къси дължини на нокътя.

Къс маникюр Снежен ден

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Бялото е цвят на ноктите, който работи през всеки сезон и със сигурност е популярен цвят за минимален маникюр. А за къси нокти, този маникюр е още по-подходящ понеже допринася за чистия и нежен вид на дизайна.

Гладка коприна

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paintbox (@paintboxnails)

Никога не можете да сгрешите със семпла визия на ноктите с цвят на овесено мляко. Този външен вид като приличащ на копринено нокти не би могъл да изглежда по-добре за къса дължина на нокътя.

Срамежлив маникюр за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Когато става въпрос за минималистичен маникюр, все още можете да си поиграете с цвят. Този външен вид на ноктите със зачервена аура, като зачервени бузи на срамежливо момиче е един от начините да направите точно това. Ултра-лъскавият маникюр включва розов център направен с аерограф, който е абсолютно зашеметяващ.

Маникюр златна лилия

Това не е обикновен маникюр с цветя. Тази итерация има невероятно елегантно, приповдигнато настроение. Подобрете голата основа, като нарисувате върху сложни розови и бели лилии. Добавете златни щрихи към всяко цвете като финален щрих.

Пастелен френски маникюр

Изненадващо, но късите нокти осигуряват достатъчно място за френска маникюр. Тази пастелна визия на традиционния вид на ноктите е подходяща за сезона. Нанасянето на различен нюанс на всеки френски връх прави маникюра още по-свеж и закачлив.

Маникюр „Пастелни кегли“ за къси нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IMARNI (@imarninails)

Направете „маникюр с кегли“ в съответствие с пролетта или лятото, като изберете красиви пастелни тонове. За да получите този външен вид, уверете се, че имате под ръка цветове като морско зелено, бебешко синьо и прасковен лак за нокти.

маникюр за къси нокти
маникюр „Ягодово червено“

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ:

10 варианта на класически маникюр

Мартенски маникюр 

Пролетен маникюр 2024

маникюр за къси нокти
изцяло черен маникюр
маникюр за къси нокти
черни къси нокти със златен акцент на единия нокът
маникюр за къси нокти
светло лилав маникюр за къса дължина

Къси прически за кръгло лице

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име