Маникюр Котешко око – нокти които омагьосват

Малко неща са толкова забавни и лесни, колкото смяната на маникюра. Има нещо толкова удовлетворяващо в новия дизайн и лак за нокти, че в момента е отново в тенденция омайващия маникюр котешко око, който като че ли омагьосва с дълбочината на цветовете си.

Маникюра тип котешко око се характеризират с фина метална линия, преминаваща диагонално през нокътя. Ноктите обикновено са лакирани  в цвят, подобен на основата, създавайки почти огледален ефект, като този когато се взирате в котешко око. Това е подобно на тенденцията за кадифени нокти, донякъде, тъй като и двата имат метално покритие с текстура, но диагоналната линия е това, което наистина търсите във визия на ноктите с котешко око.

Много жени се опитват да пресъздадат този външен вид с тънка четка за ноктопластика, която леко поглаждат по нокътя, или с помощта на магнитен лак за нокти, който помага за изместване на формата на лака и му придава онази илюзия. В салона обаче вашият маникюрист трябва да може да създаде външния вид безупречно.

И така, приготвили Ви сме десетки зашеметяващи дизайна за тези вдъхновени от очите на котките визии. От минималистичен дизайн на ноктите до несъответстващи нокти и цветни цветови комбинации, просто прегледайте галерията по-долу.

Маникюр Котешко око в зелено

маникюр котешко око
Elissa

Лесно е да носите тъмен лак, когато добавите щрих зелен цвят за да получите ефекта на котешкото око. Както и да го наречете, този дизайн е просто омагьосващ.

Нокти тип Котешко око в цвят вишна

маникюр котешко око
Famous Nails

Котешкото око се в този шедьовър с цвят тъмно вишнаво е почти магическо. Дългите нокти с квадратна форма ни връщат малко назад във времето, но диагоналния ефект си казва думата.

Котешко око в черно

Маникюр котешко око в черно
Nails_by_gliberta

Едва ли има по-омагьосващ и уместен пример за ефекта на окото от котка от черния маникюр с диагонална блестяща линия.

Чисти диагонални линии

С гола основа, тази визия уникално обхваща котешкото око с мраморното представяне на действителната линия. За да запечатате малките малки линии използвайте топ лак.

Маникюр котешко око в червено

Маникюр котешко око в червено
Marilag Nails

Това не е традиционния червен маникюр. Един или два нюанса по-тъмно от класическото червено придават богатство, докато бледото котешко око, подобно на дъга, добавя естетика. Това е идеален маникюр за края на лятото и началото на есента.

Нокти с котешки ефект в розово

След дизайните с тъмни цветове за котешко око, розовото е другият най-търсен маникюр и има защо. В летния сезон, розовото е един от цветовете, които се срещат най-често.

Звезден прах с розово

маникюр котешко око в розово
Andre Innecken

Оприличаваме този маникюр с неговата черна основа и блестящо розово горно покритие като полярно сияние.

Нокти котешко око в розово

маникюр котешко око в розово
Cat Eye Nails

Котешко око в тъмно синьо

Маникюр котешко око
Cat Eye Nails

Маникюр с диагонален линия с магнитен лак

Маникюр котешко око
Cat Eye Nails
Маникюр котешко око
Cat Eye Nails

Често задавани въпроси

Как въздейства лакът за нокти тип котешко око?

Постигането на вид на ноктите тип котешко око често се прави с магнитен лак. Този лак съдържа железни частици, които излизат на повърхността, когато върху него се държи магнит. Това оставя частиците да седят отгоре и създават този ефект на котешко око.

Как да си направим маникюр котешко око?

Създаването на този вид е много лесно, стига да вземете магнитен лак и да създадете любимия си дизайн. Магнитният лак може да бъде закупен като обикновен лак или гел лак. След като нанесете лака, създайте предпочитания от вас дизайн, като преместите магнита върху нокътя, без да го докосвате, и насочите лака до мястото, където искате да го издърпате.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...