Маникюр с плодове за лятото

От череши и лимони до дини и грейпфрути – а понякога и всичките накуп, маникюрите с плодове са много популярни през лятото. И има защо, те са навсякъде особено през топлите месеци. Независимо дали сте вдъхновени от цвета на любимия си плод или търсите буквално изкуство за нокти, разгледайте тези идеи за маникюр с плодове, които да вдъхновят следващия дизайн, който да украси ръцете ви.

Желирани нокти с плодове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by franci ♥ (@pop_polished)

Това е лесен начин да изведете желеобразните нокти на следващото ниво! За тази цел обаче вашия стилист трябва да има принт (ваденки) с плодове.

Маникюр с плодове  череши

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Колко красиви са тези черешови нокти във формата на сърце? Започнете с бял френски маникюр , след това използвайте четка за нокти или инструмент за поставяне на точки, за да формите вашите череши в сърца.

3D маникюр с плодове

3D капчици роса се съчетават закачливо с тенденцията за ноктопластика с плодове. За този външен вид използвайте изграждащ гел, за да оформите черешите, и обикновен зелен лак за стъблата.

3D маникюр плодова салата

Маникюр с плодове
Brittney Ellen

Ако ви харесва идеята за различен плод на всеки нокът, вижте този усъвършенстван 3D маникюр с плодовe. Направете си услуга и покажете тази снимка като вдъхновение при следващата ви среща за нокти – това е една идея за плодови нокти, върху която вероятно няма да искате да се трудите у дома.

Абстрактен плодов маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

За по-абстрактна маникюр с плодове, вижте този желеобразен вид на ноктите. Комбинацията от изкуство за нокти и плътни цветове го прави идеален за ноктопластика с плодови акценти.

Маникюр с ягоди

И ако вашият вкус е изключително минималистичен, помислете за реалистичен плод срещу лъскава, чиста основа. За ягода с толкова детайли вероятно ще искате да изберете принт за нокти.

Маникюр с череши

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Обичате ли идеята за маникюр черешови капки как, ето как може да изглежда това.

Микс маникюр с плодове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myprettyset (@myprettyset)

С различен плод на всеки пръст, включително грозде, дини, грейпфрути, киви и нар, този маникюр с плодова салата ще ви изведе на нова висота през лятото

Френски маникюр с плодове

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayanna I. Sapiens (@disseynails)

Добавете  женственото усещане към черешовите нокти с френски маникюр с форма на бадем. Въпреки че този дизайн работи на всякаква дължина, може би е по-привличащ вниманието на по-дълги нокти.

Лимонов маникюр

Маникюр с плодове
Melanated Mani

Доста сладка идея за летен маникюр, нали?

Динен маникюр

Маникюр диня
Joselyn

Прасковени нокти

Маникюр с плодове
Melanated Mani

Чувствате ли се лятно? Покажете го върху ноктите си. Освен ако не сте особено умели с четките за ноктопластика, може да оставите това на вашия маникюрист

Минималистичен плодов маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meagan K. (@tinybrushes)

Тези несъответстващи плодови нокти може да са минималистични, но все пак носят този сочен ефект. Всичко, от което се нуждаете, за да копирате този външен вид.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...