НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиМентов маникюр (пролет-лято)

Ментов маникюр (пролет-лято)

Идеи за ментов маникюр за пролет, лято и ранна есен.

Когато мислим за пролетта, в съзнанието ни идва цветова палитра от меки пастели и свежо зелено и особено тези ментово-зелени нокти ни карат да се чувстваме толкова развълнувани с промяната на сезоните.

Въпреки че ефектните нюанси все още са начело на тенденциите в ноктите , вече започваме да виждаме някои пролетни основни нюанси да се завръщат стабилно, от нежно розово и класически дизайн на ноктите с пролетни цветя до зелени нокти . Един нюанс на листата обаче се оказва много популярен сред тези, които търсят освежаване на маникюра – ментовия цвят или по-тояно ментов маникюр.

Нюансите на пастелно зелено се увеличават за ярка, но шикозна визия на ноктите и в случай, че се окажете, че имате нужда от вдъхновение, ето няколко начина да пробвате нюанса тази година.

Ментов маникюр и ментови нокти

Независимо дали избирате по-кремообразен, приглушен нюанс или ярко светлозелено, ментовият е цветът, който виждаме навсякъде през този сезон, наред с по-нетрадиционните тенденции като черен френски маникюр и елегантни млечнобели нокти. Това е външния вид, който е синоним на пролетта и лятото.

За наистина елегантен ментовозелен маникюр препоръчваме да започнете рутинната си грижа за ноктите с качествен лак и да я завършите с топ лак с висок блясък.

Ментови нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Има смисъл да комбинирате къса дължина на нотките с един от най-популярните нюанси на този сезон. Заедно те предлагат шикозен и ненатрапчив завършек и дори и да изберете най-ярката вариация на мента, то тя няма да бъде твърде разсейваща.

Маникюр с ментов връх

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

Ноктите с френски връх правят огромно завръщане тази година, особено когато става въпрос за минималистични къси нокти с френски връх и какъв по-добър начин за закачливо намигване към пролетта от ментовозелена комбинация.

Маникюр за Къси Нокти – колекция 2024

Бадемови маникюр с ментов цвят

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dian Mitchell (@paintedby_didi)

Бадемът е вечната форма на ноктите, на която винаги може да се разчита за елегантен и гланцов маникюр, още повече, когато се съчетае с пастелно зелен нюанс.

Приглушен ментов маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Saskia Fenwick (@saskiafenwick)

За любителите на минималистичните нокти, ако ярките пастелни нюанси не са по вкуса ви, вместо това изберете приглушена мента или шам фъстък. Този по-мек цвят е малко по-занижен и ще изглежда прекрасно, когато се нанесе върху къси или изпъкнали нокти.

Къси ментово-зелени нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

Отново късите нокти са много модерни в момента, така че ако търсите фин вариант  или искате да имате по-смепли нокти, то ментово зеленото е идеалният нюанс.

Кремаво-ментов маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools)

Ако не сте любител на едноцветния маникюр, защо не опитате вариация на ментово зелено на всеки пръст или като алтернатива съчетаете пастелно зеленото със също толкова актуален бял млечен цвят на ноктите.

ментов маникюр
CC0, Wikimedia
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 16 юли 2024:

Добро време за интелектуална дейност, общуване и учене. Отношенията между влюбените ще се развият към по-добро. Хороскоп за 16 юли 2024 Овен днес имате склонност да летите...