НачалоКрасота и СтилМетален маникюр - хит...

Метален маникюр – хит нокти за 2024 година

Този метален маникюр се очертава да стане хит за 2024 година според стилисти, но дали ще бъде така, ще трябва да почакаме за да разберем. Един маникюр не трябва да използва задължително набор от различни цветове или форми, за да изпъкне и да бъде смел. Маникюрите с металически отблясък предлагат лесен начин за създаване на смела визия, която може функционира освен като маникюр и като бижута. Може да ги носите безпроблемно с всяко облекло.

Металът е лесен начин да добавите изискан блясък или луксозен акцент към основната визия. За да включите металик в маникюра си, обикновено ще ви трябва гел лак и златни или сребърни акценти.

Метален маникюр

Металните нокти винаги ще бъдат смели, но този външен вид изисква малко минималистичен подход, украсявайки ноктите с парчета хром като бижута.

Сребърен маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy (@nailsbyjimmy92)

Тези нокти изглеждат така, сякаш от тях капе разтопен метал, благодарение на 3D гел, покрит със силно удароустойчив сребрист хромиран прах.

Маникюр течно злато

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nail Room New York (@nycnailroom)

Този маникюр тип разтапящо се злато използва същият подход като по-горния. 3D гел, покрит с хром, но вместо да се използва сребърен, е използвано наситен златен прах.

Текстуриран хром

Текстурирани сребърни, златни и медни дъги върху прозрачна гола основа създават този динамичен маникюр. Дъгите са различни на всеки нокът, което добавя още един интересен слой.

Метален маникюр тип калаен нюанс

Вместо да използва типичната ярка хромирана основа, за тези нокти се  използва по-дълбок калаен нюанс за постигането на мрачен метален маникюр.

Виж още: Пролетен маникюр 2024

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 24 юли 2024: Близнаци да си вземат почивка, Везни да избягва спорове

Приемането на промяна може да бъде предизвикателство. Луната е изправена пред предизвикателства от непостоянния Уран и измамника Меркурий, създавайки буря от информация, която замъглява...