НачалоКрасота и СтилМикроблейдинга и перманентния грим...

Микроблейдинга и перманентния грим остават в миналото, вижте какво ги замества!

Перманентният грим и микроблейдинга на веждите е заменен от нов метод за оцветяване, който днес козметолозите наричат ​​почти революционен поради специалната си техника и краен резултат. Говорим за аерография.

Обичайният метод за въвеждане на пигмент, който включваше микроинжекции в горния слой на кожата, беше сравним с нанасянето на татуировка. Все още се практикува от много специалисти, но най- съвременните се опитват да се отклонят от метода поради „странични ефекти“.

Аерограф за вежди – новата техника

Първо, перманентния грим на вежди е болезнен за клиентите. Някои се оплакват от силна болка и зачервяване и подуване в областта на веждите. Второ, една процедура не е достатъчна за постигане на ефективен резултат. След като коричките се отделят, повтаряте процеса, като въвецдате пигмент в изсветлените, небоцветени зони.

Подобни проблеми се наблюдават при микроблейдинг. „Естествен“ отпечатък се създава доста дълго и старателно. Сега тези техники са заменени от аерографа за вежди. Истинско спасение за тези, които се страхуват от болка, склонни са към алергични реакции и не обичат да лежат дълго време по време на процедурата.

Козметологът рисува предварителна форма на бъдещите вежди, след което покрива горната част на лицето със специални стикери, за да предпази ненужните зони от оцветяване. И след това нанася боя с помощта на устройство, което наподобява химикал или маркер с дупка, от която да излиза пигментът.

Всичко отнема около 30-40 минути. Козметологът самостоятелно регулира плътността и нюанса на оцветяването в съответствие с желанията на клиента. Оказва се възможно най-естествено, чисто и безболезнено. Дори жени с много редки и светли вежди могат да получат добре поддържани, идеално оформени вежди с плътен ефект.

Аерографията има само един недостатък, който може да изглежда твърде важен за мнозина. Тонът издържа максимум 10 дни и избледнява забележимо само след няколко измивания.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...