Микро френч маникюр

Бебешките френски нокти често са били наричани „микро френч“.По същество, те са френски маникюр и са подобни на стандартните френски нокти, но бялата лента (или всеки друг цвят) е много, много по-тънка, а ноктите са предимно по-къси

Страхотното при микро френч маникюра е че е наистина много гъвкав. Може да използвате всеки цвят или форма с този стил. Бялото винаги е класика, но можете също да подправите нещата с живи неонови цветове или богати тонове на бижута като злато и сребро. Чувствайте се свободни да играете и с формата на ноктите, всичко, което работи с обикновен френски маникюр, ще изглежда страхотно и с микро френч маникюр.

Микро френча може да бъде толкова фин в приложението си, че може дори да не го забележите, без да погледнете отблизо. Ето и нашите предложения.

Микро френч маникюр с верижка

Текстурираните нокти са на мода в момента, от кристали до скъпоценни камъни и топчета гел, а микто френския маникюр с верижка риза добавя изтънчен привкус към този шикозен и изтънчен стил. Замяната на тънката ивица лак, свързана с бебешки френски нокти, с малка ивица от декоративен метал напълно повдига външния вид.

Микро френч сс холограмен лак

микро френч маникюр
Kalena Williams

Експериментирането с различни покрития винаги е забавен начин да освежите маникюра си, независимо дали е с матов топ лак или хромирана пудра, а същото може да се приложи и за френч ноктите. Добавянето на искрящо или хромирано основно покритие красиво допълва тези тънки пастелни ивици за нестандартен стил.

Микро френч маникюр с цветя

микро френч маникюр
Katy

Ако все още не искате да се ангажирате с един цвят за вашия френч маникюр, изборът да иматефренски връхчета само на един или два нокътя и плътни върху останалите е чудесен начин да започнете. В този дизайн нокътът е с точки от цветове и блясък, свързвайки плътния цвят върху останалата част от ноктите.

Класически микро френски

Микро френският маникюр е класика и то с причина – винаги изглежда добре.

Микро френч в бебешко синьо

 

View this post on Instagram

 

A post shared by #NAILSMAGAZINE (@nailsmagazine)

Това е също една от класиките при мини френския маникюр – бебешкото синьо е много подходящ цвят за него.

Черен френч

За по-изтънчен поглед върху изчистения и правилен френч маникюр изберете черни връхчета. Има нещо много смело в него но и класическо.

Други идеи за микро френч маникюр

микро френч маникюр
Katy
микро френч
Katy
микро френч
Katy
микро френч
Katy
микро френч маникюр
Katy
микро френч маникюр
Katy


Блестящ микро френч

Забравете за изтънчеността – този микро френч е абсолютно демонстративен. Френският връх добавя класически елемент към иначе нестандартния маникюр.

Двоен микро френч

микро френч маникюр
Jamie

Ако искате да подправите микро френча, без да прекалявате, този двоен френски маникюр е страхотна опция. Като добавите по-светъл нюанс на основния си цвят в две тънки ленти на върха и в средата на нокътя, можете да облечете маникюра си по начин, който привлича вниманието.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...