НачалоКрасота и СтилПрическиМодерни прически за жени...

Модерни прически за жени над 50

В тази статия: колекция от прически за жени над 50.

Когато една жена напредне във възрастта, тя може да почувства нуждата да приеме по-зряла прическа и стил. Но грациозното остаряване не означава, че забавлението трябва да свърши.

Можете да имате дълга коса, къса коса, рязка прическа или каквото пожелаете. Хората са склонни да мислят, че само защото сте навършили 50, трябва да подстрижете косата си много късо. Но това не е така. Стилът, в който някой подстригва косата си, зависи от индивида.

Модни прически за жени над 50 години

Всъщност има много страхотни прически за жени над 50, а стиловете на знаменитостите могат да бъдат чудесен ориентир. Препоръчваме Ви да разгледате няколко визии, включително боб прически с дължина до раменете и други прически за къса и дълга коса.

Прическа до раменете с тънък бретон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by polishedbytesia (@_polishedbytesia_)

Подстригването с дължина до раменете с тънък бретон е една от най-добрите прически за жени над 50 години, добавяйки младежка нотка към визията ви. С дълги слоеве, експертно изработени от фризьор, този шикозен стил ще ви накара да се почувствате страхотно.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by polishedbytesia (@_polishedbytesia_)

Пикси прически за жени над 50

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elaine Sileo (@elainedoes_hair)

Тази сладка прическа за жени над 50 години има много различни елементи, които я отличават от класическото пикси. Слоевете отзад се раздуват лесно за текстура и обем. Тогава гъстият страничен бретон изглежда страхотно с кръгло лице. А акцентите са идеални за скриване на разсеяни сиви нюанси.

Къдраво пикси

Това е още сладка прическа , която е чудесна за избор на цвят на косата ви с възрастта. По-дългите слоеве помагат за повдигане на косата, така че да изглежда лека и прохладна. Начина, по който изглеждат естествените цветове със сол и пипер в тази текстурирана, къдрава прическа ще перфектен, ако косата ви има естествени къдрици или вълни.

Пикси на пластове за тънка коса

Ако имате тънка или фина коса, слоевете са лесен начин да добавите повече обем. Това пикси ви дава много слоеве отгоре, които са лесни за стилизиране. Плюс това, странично изметнатият бретон и леко израсналите страни са много нежни.

Златен боб със средна дължина

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Allison Caso (@salonfortyfour)

Когато повечето хора мислят за прически за жени над 50 години, те предполагат, че трябва да жертвате дължина и цвят. За щастие грешат и този златист рус боб е доказателство. Русите акценти върху медено русата основа, съчетани с елегантен, обемен боб, изпращат шикозно и изтънчено настроение, подходящо за жени на всяка възраст.

Пикси прическа с балеаж за жени над 50

За жените, които са постоянно в движение, суетенето около оформянето на косата е просто допълнителен стрес. С тази пикси подстрижка, идеална за тънка коса, ще имате стил, който е готов всеки момент. Слоевете с кичури придават на визията чудесна форма и обем, което означава по-малко работа за вас.

Модерна прическа за средна дължина на косата

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bukés Salon Spa (@bukesalon)

Лобовете са бобове с малка допълнителна дължина и дамите, които не са готови да се подстрижат супер късо, ги обичат като преходна стъпка. Ако вече имате коса със средна дължина, всичко, което трябва да направите, е да отрежете няколко сантиметра, така че краищата да не изглеждат прекалено набити. Плътният бретон отпред може да добави игриво, младежко докосване.

Прическа с дължина до врата подходяща за жени над 50

Прическите с извита яизия за рядка коса за жени над 50 години са идеалният начин да превърнете сиви и изтощени коси в шикозни кичури. Подстригвайки се късо, придавате обем и повдигате в зоните, където косата е оредяла. Правите кичури и бронзовите тонове помагат за цялостния облик на лицето и подчертават предимствата ви.

Русо пикси изтънено отзад

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suling (@ultasuling)

Жените на средна възраст често избират пикси прически и има защо. Заостреният силует запазва усещането за дължина отпред и в горната част, но намалява ежедневната поддръжка, която изисква по-дългата коса. При такъв стил не забравяйте, че е важно да поддържате косата на тила чиста, за да по изчистен вид.

Разрошени пикси-боб прически за жени над 50

Не всички къси стилове са предназначени да изглеждат спретнати и изчистени. Вижте популярния необработен вид с това разхвърляно дълго пикси. Шахматно разположените слоеве придават на стила усещане за движение, а неравномерната част засилва усещането за перфектна несъвършенство. За жени с дълги лица тази прическа е страхотна, защото вълните и слоевете ще балансират дължината на лицето ви.

Модерна обемна прическа кичури

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KenShe Salon (@kenshesalon)

Възрастните жени, които искат да изглеждат млади и активни, трябва да подредят прическите, които им отиват най-добре. Най-общо казано, предпочитани са къси до средна дължина на прическите, тъй като те намаляват акцента върху проблемната линия на челюстта и брадичката. Поддържането на частта на короната с кичури също добавя така необходимата височина и ефект.

Кичури с акценти за жени над 50

Не забравяйте, че включването на текстура в късите прически предлага гъвкавост в оформянето за различни поводи.

Модерен къдрав боб за жени над 50

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jenny Juliano (@julia_nojenny)

Ключът към овладяването на прическите за жени с гъста коса е да намерите вид, който работи с текстурата на косата ви, а не срещу нея. Когато косата е плътно накъдрена, тя може да поддържа формата си с лекота, поради което боб прическата може да бъде чудесен избор. Не забравяйте да разресвате късата, къдрава коса, когато е мокра, тъй като сухото разресване може да създаде прекалено пухкав завършек.

Елегантна прическа с руси отблясъци

Много прически за жени над 50 години са подрязани, но има много зашеметяващи средни и дълги варианти. Нещо, което стига до раменете, е най-доброто, ако желаете малко повече дължина.

Къси пикси прически за жени над 50

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vintage Hair (@vintagerocha)

Късите прически за жени на възраст на 50 години са популярни с няколко неща: те са лесни за оформяне и имат специален допълнителен ефект. Когато избирате любимата си къса прическа, обмислете комбинацията от подрязан къс гръб и по-дълъг бретон, като в това красиво пикси.

прически за жени над 50
Pexels
прически за жени над 50
Pexels
прически за жени над 50
Pexels
прически за жени над 50
Pexels
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име