четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиМодерни прически с вдигната...

Модерни прически с вдигната коса за средна дължина

Прически с вдигната коса. Средната дължина може да наложи някои ограничения върху променливостта на прическите, тъй като някои прически наистина изглеждат по-добре с по-голяма дължина. Въпреки това, с коса, стигаща до раменете, можете също така да си позволите много разкошни прически, които никога няма да издадат действителната ви дължина. Популярните прически с вдигната коса са тема за летните дни, когато трябва да държите кичурите си далеч от лицето поради топлото време. Освен това всяко официално събитие предполага елегантен, за предпочитане вдигнат стил.

Независимо дали сте се попаднали на статията, за да проверите свежи идеи за небрежен външен вид или официални прически за коса с дължина до раменете, тук ще намерите и двете. Така че по-добре отделете няколко минути, за да проверите какво сме открили за вас по темата.

Най-добрите прически с вдигната коса

Какви корекции са най-подходящи за средно дълга коса? Разбира се, зависи от повода. Все пак ще обобщим най-популярните прически с вдигната коса.

Кок: Кокът е може би най-лесната прическа, която можете да си направите сами. При коса със средна дължина, която не е достатъчно гъста, може да ви е малко трудно. Разресването назад помага за добавяне на дължина и визуално увеличаване на размера на кока.

Плитки: Независимо дали става дума за масивни плитки в стил корона или за стегната тънка плитка от едната страна, допълваща кок, плитките са винаги добри идеи.

Многокомпонентни стил: Най-фантастичните идеи за прически идват от многокомпонентни прически, съчетаващи, например, усуквания и къдрици, плитка и кок, плитка и възел и т.н. Можете също да създадете свой собствен стил, черпейки вдъхновение от идеите по-долу.

Прически с вдигната коса в плътна плитка

Тази френска плитка е наистина подходяща дори и за официален повод.

Повдигната прическа със спуснати къдрици

прически с вдигната коса
inspiresalon

Фината коса може да изглежда понякога сплескана при прически с вдигната коса, тъй като кичурите имат по-малка ширина от средната. В някои случаи, особено при тъмна коса, можете да се види дори кожата на главата. За да се преборите с това, създайте известна височина като на снимката по-горе.

Елегантна прически с вдигната коса

прически с вдигната коса
Alex Khoeun

Ако изберете спокойна визия като този разхвърлян стил с, би било от полза да имате няколко акцента, за да добавите текстура. Този тип прически са особено привлекателни.

Повдигната прическа за тънка коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KellGrace (@kellgrace)

Има много красиви корекции за коса с дължина до раменете, като тази. Тази техника ще помогне на вашата тънка коса да изглежда дори пищна без удължения. Разхлабете няколко кичура около лицето за по-голяма мекота.

Повдигната и прибрана официална прическа

Сложните детайли правят официалните корекции забележителни. Пуснете няколко кичура коса около лицето като романтичен и шикозен завършек.

Повдигната елегантна прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Antonina Ilchenko (@tonyastylist)

Разхвърляните корекции изглежда никога няма да излязат от тенденцията, но ако искате да добавите изтънченост към стила си, използвайте и някои изискани аксесоари.

Обемен разрошен кок

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Belyanka (@nikabelyanka)

Кой не оценява удобството на лесния разрошен кок? Никой никога не би предположил, че всъщност бързате за работа или час, когато сте събрали косата си в нисък кок. Ключът към успехът на този стил е да не изглежда твърде сглобен. Разхлабените кичури са закачливи и женствени.

Повдигната и разхвърляна коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarajane Maples (@blushandmane)

Текстурата е ключът към готиния стил. Независимо дали кичурите ви са стегнати или висят на гърба ви, изящният вид на пластове, комбиниран с вълни, винаги ще бъде магнит за комплименти. Единственото нещо, което може да го направи по-добро, е балеаж.

Елегантен шиньон

прически с вдигната коса

jenniekaybeauty

Минимализмът е основна тенденция в модата и лесно може да се приложи и във фризьорството. Всъщност семплите, но елегантни прически, които виждате тук, биха били идеалният акцент към някоя шикозна рокля.

Разхвърлян увит шиньон

 

View this post on Instagram

 

A post shared by les allures © (@les_allures)

Разхвърляният шиньон, популяризиран от модни икони, все още остава последователна тенденция.

Класически кок с кичури

прически с вдигната коса
Chayenne

Ако обичате романтичните прически, ще обожавате тази сладка, мечтателна коса, вдъхновена от филмите на Джейн Остин. Добавете елегантност към външния си вид, като украсите този стил с лъскави аксесоари. Оставете няколко тънки кичури свободни, за да рамкират лицето ви и да допълнят високия кок.

Прически с вдигната коса с къдрици

Винаги сладки и винаги готови за специално събитие, къдриците са класика с причина. Те са очарователни и подходящи за всяка форма на лицето. Плюс това, техните спирали придават доза измерение и текстура.

Небрежно вдигната коса за средна дължина

Тази прическа не изглежда така, сякаш сте положили много усилия за нея, но е доста изискана. Комбинирайте разрошен нисък кок с очертаващи лицето кичури и руси отблясъци, за да постигнете ефирна и страхотна ежедневна визия.

Романтична прическа с повдигната коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blush & Adore (@blushandadore)

Разхлабена вдигната прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Darya Zozulya 🤍 (@mysecretavenue)

Повдигната коса с френска плитка

Повдигната сплетена прическа

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...