Нежен летен маникюр

Естественият дизайн на ноктите е идеалният избор, когато искате визия, която е въздействаща, но ефирна. Те оставят красотата на вашите естествени нокти да блесне, като същевременно добавят ярки цветове, текстура и модел.

Неутралниq дизайни на ноктите, които са в тенденция, обикновено се състоят от съвпадащи с тена нюанси като бежово, бяло, сиво или кафяво, nо това, че цветовете трябва да са скучни или приглушени и, че дизайна трябва да бъде такъв. Може да си играете с графични форми и дизайни за да получите нежен летен маникюр, който да е в съответствие с вашия стил. Подбрахме няколко идеи, които да ви вдъхновят за следващото ви посещение в салона, ако предпочитате изчистените и нежни визии на маникюра.

Нежен летен маникюр с абстрактни линии

нежен летен маникюр
Adara Nails

С неутрална основа и намек за бяло, този дизайн нокти доказва, че нежния маникюр също може да бъде закачливи. И като се има предвид минималистичната привлекателност на този дизайн, той е лесен за пресъздаване дори без нужда от маникюрист.

Нежен дизайн на маникюр с бяло очертание

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DipWell Official (@dipwellnails)

Вместо да очертаете върха на ноктите си за класически френски маникюр, помислете да окрайчите периметъра на всеки нокът за постигане на този нежен ефект.

Маникюр с маргаритки

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Тук виждаме супер изчистен и нежен летен маникюр. Започнете с прозрачна блестяща основа, а след това използвайте инструмент за поставяне на точки, за да направите тези бели маргаритки. Цветята са перфектната тенденция в маникюра, а освен това придават изключително нежен вид на ръцете.

нежен летен маникюр
pnnailartist

Неутрален маникюр в елегантни цветове

летен нежен маникюр
Dallas Nails

Тези прозрачни розови нокти с облаци са за истински романтични души и са какво друго освен едно нежно и ефирно докосване. Дизайна е едновременно стилен и деликатен с този фин светлорозов лак.

Нежен акрилен маникюр

Акрилните френски връхчета са друга възможност за хора, които жадуват за естествен и нежен външен вид на ноктите. В края на краищата, докато ноктите ни растат, върховете им естествено стават бели на цвят. За да се доближите малко до лятната тенденция, помислете дали да изберете прозрачен гел лак.

Елегантен двоен френски маникюр

Друга идея за нежен дизайн на ноктите за лятото е да закръглите класическия френски маникюр в арка, като получите двоен френч. На ноктите с овална форма тази ноктопластика изглежда особено нежно и елегантно.

Маникюр с отрицателно пространство

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUXE NAIL CO | PERTH (@luxe_nail_co)

Докато негативното пространство интересно само по себе си, вижте този нежен дизайн на нокти с капки от бял лак. Този неутрален дизайн е закачлива, абстрактна версия на класическия френски маникюр.

Изчистен маникюр със

нежен маникюр за лятото
Nicole Barlow

Обикновени метални ивици в редуващи се посоки издигат най-найжния маникюр за сезона в едвам доловим прасковен цвят.

Маникюр с ефирни пеперуди

нежен летен маникюр
Adara Nails

Нежен летен маникюр с блестящ връх

С това нежно докосване на блясък по върховете на ноктите получавате уникален омбре ефект, достоен за приказка.

омбре маникюр
Flickr

Нежен дизайн с цветя

микро френч маникюр
Katy
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...