четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София

Неонов маникюр – 14 визии в неонови цветове

12 идеи за неонов маникюр. Ако търсите нещо по-вълнуващо за външния вид на ноктите си, защо вместо пастелни цветове не пробвате с неонови. Неоновите цветове са запазена марка на лятото и няма по-подходящо време за това от сега, за да трансформирате визията на ръцете си с някои от следващите идеи за нокти в неонов цвят.

Идеи за неонов маникюр

Неоновия маникюр  е идеалният вариант за тези, които искат смел, жизнен дизайн, който със сигурност ще се открои. Независимо дали ще изберете плътен неонов външен вид на ноктите или по-сложен дизайн с неонови акценти, можете да сте сигурни, че маникюрът ви ще бъде запомнящ се.

Неонов маникюр
CC0, Flickr

Неонови нокти с акцент от жълто и кремаво

Жълтото и кремавото създават мигновено привличаща окото цветова комбинация. Идеален избор за пролетно-летния сезон.

Неонов френски маникюр

За летен външен вид на ноктите, помислете за слънчев дизайн. Френския маникюр съчетан с неоново жълто ще създаде чудесни цветови нюанси, подходящи за сезона.

Неонов двуцветен френски маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Всички харесваме външния вид на този асиметричен двуцветно френски маникюр в неонови цветове. За да пресъздадете тази визия обаче, трябва да имате изключително стабилна ръка, така че е най-добре да оставите тази работа на професионалист.

Неонов маникюр в коралов цвят

Неоновите нокти изглеждат дори малко по-фини, когато са направата им е използван нежен коралов цвят между розово и оранжево.

Заострен маникюр в зелен неонов цвят

Харесвате ли идеята за хромирани неонови нокти? Ако не сте още сигурни, просто отново погледнете снимката по-горе. Заслужава си, нали?

Неонови ягодови нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Този маникюр в розов цвят с ягодови акценти е наистина подходящ за лятото. Свеж е, не се натрапва и в същото време е много сладък.

Електриково неонови нокти

Нищо не предизвиква вълнението и безгрижието на лятото така, както електриково зеления неонов цвят, който гарантирано ще изпъква и ще се забелязва от далече.

Неонов маникюр на точки

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Неоновият маникюр на точки е лесен дизайн, който може да си направите и сами, като създадете точки с различни размери и цветове върху вече готова основа от различни неонови цветове на нокътя.

Неонови нокти Mix-n-Match

Този несъответстващ маникюр е доста абстрактен, но това няма значение, защото смелите неонови цветове го правят да изглежда перфектно.

Пастелни неонови кегли

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Ако търсите нещо което да привлича повече вниманието, но не толкова крещящо, изберете пастелни неонови цветове. Този дизайн на ноктите е смел, но не толкова дързък, че да се натрапва.

Маникюр в двуцветни неонови дъги

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ❤ Hang Nguyen ❤ (@thehangedit)

Тези двуцветни нокти с неонова дъга са нещо, което не се среща толкова често, но пък грабва вниманието още от първия път, когато ги зърнете.

Неонов маникюр
CC0, Flickr
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...