Нови идеи за морски маникюр

Синьото бавно се превръща в новия неутрален маникюр за лятото или така наречен морски маникюр, предоставяйки разнообразие от цветове и приглушени тонове, които предлагат онова вечно усещане на задоволство. Синия дизайни на ноктите обаче не спират дотук.

Ако искате да направите изявление, електрикаво сините нюанси внасят жизнена енергия във всеки свеж маникюр. Ако искате повече от естетиката на френския маникюр, но да присъства и морско синьо, то тогава светлосиният микро френски маникюр е върхът на сладоледа. Възможностите наистина са безкрайни.

Морски маникюр с контур от син цвят

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Този по-малко традиционен стил е перфектната комбинация от минималистичен и уникален. Дизайн като този дава уникална идея за морски маникюр, която да споделят с маникюриста си или да опитат у дома сами.

Тъмно сини морски нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M e g (@gel.bymegan)

За момичетата, които обичат да носят тъмни цветове изглежда че черния маникюр не е единствената опция Това мрачно тъмносиньо е страхотен целогодишен нюанс, не само за лятото.

Морски маникюр в аква цвят

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Този цвят ни връща в детството. За всеки, който иска да преразгледа вариации на син маникюр, този забавен цвят е перфектния избор за летния сезон. Освен това вижте този блясък!

Абстрактен дизайн на маникюр в морско синьо

морски манкюр
nailsbyyuli

Закачлив френски маникюр с абстрактни форми! Френските връхчета са по-семъл избор, но в комбинация с очарователните абстрактни форми и светлосин цвят, този дизайн определено привлича окото.

Всички нотки (нокти) на морето

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Diogo (@paintedbyjools)

Някой друг помни ли да е правил този дизайн като дете? Ако не можете да изберете само едно синьо, защо не ги използвате всички? Този дизайн на ноктите с цветни блокове показва всичките ви любими нюанси на морето наведнъж.

Плътен син маникюр р морски цвят

г

морски маникюр
Chloe

С класически морски цвят, това синьо е универсален нюанс, който може да се носи през цялата година. Този лак се съчетава чудесно с дънки, жълт маникюр или други пролетни неутрални.

Морски омбре маникюр

морски маникюр
Nails with Emmy

Живото морско синьо, преливащо в центъра към светло, прави този дизайн идеален за лятната ви почивка.

Микро френски маникюр в синьо

син микро френч

Лек обрат на класическата визия, този микро френч загатва за синьо небе и морски вълни. Тези нокти са перфектни такива, каквито са, или могат да бъдат сменени със  всеки син нанса по ваш избор.

Небесно синьо с маргаритки

ф

морски маникюр
Dunbarnails

Морско сини нокти с бели рисувани цветя… перфектното съчетания за френски маникюр за летния сезон.

Маникюр синя луна

 

морски маникюр за морето
Lauren

Този хипнотизиращ цвят е страхотен за всеки, който обича морската тенденция, но не иска да се ангажира с основен ремонт на гардероба, за да го пробва.

Ултрамарин – уникален морски цвят за нокти

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mateja Novakovic (@matejanova)

Този жив нюанс придава на ноктите ви поп цвят, който ще допълни всяко облекло. Електрик на външен вид, ултрамарин синьото е толкова смело само по себе си, че дори не се нуждае от дизайн.

Стилни идеи за морски маникюр

морски маникюр
Tilly Merson
морски маникюр
Tilly Merson
Морски маникюр
Tilly Merson
морски маникюр
Tilly Merson

Дизайн на маникюр с полумесец

морски маникюр
Lolo Nailedit

Ако искате визия, която е семпла, но прави изявление, не търсете повече, този метален син полумесец дизайн осигурява перфектния ефект на надникване.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)


 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...