НачалоПразници и картичкиОригинални пожелания за кръщене...

Оригинални пожелания за кръщене на момче и момиче

В този специален ден е обичайно да се изказват топли пожелания за здраве, щастие и успех, които да съпътстват детето през целия му живот. Подготвили сме ви страхотни авторски пожелания за кръщене на момче и за кръщене на момиче, които ще докоснат сърцата на всички присъстващи и ще останат като скъп спомен за този прекрасен ден.

Кръщенето е едно от най-светите и значими събития в живота на всяко дете и неговото семейство. Този ритуал символизира духовното раждане и приемането на малкото момче или момиче в лоното на християнската вяра. Това е момент, изпълнен с радост, вълнение и благословия, който остава завинаги в сърцата на родителите, кръстниците и близките.

Пожелания за кръщене на момче

пожелания за кръщене на момче

Кръщението е тайнство и радост, прекрасен и омайващ обред. Пожелаваме ти хубавите неща да се сбъдват и всеки ден да е прегърнат от щастие. Нека
ангелът пазител тихо се рее над теб и да те води.

Скъпо момче, днес е твоят голям ден – денят на твоето кръщене. Нека животът ти бъде изпълнен с радост, щастие и любов. Нека винаги се стремиш към знание и успех, и никога не се отказваш от мечтите си. Бог да те благослови и да те води по правия път.

Този ден е важен крайъгълен камък в житейския път на вашето дете. Днес сме много щастливи, че имаме честта да бъдем с вас в такъв ден. Нека вашето дете живее здраво и обградено с любов!

Бог да благослови детето Ви и да го дари с щастлива съдба и попътен вятър. Пожелаваме ви да расте със здраве и да уважава родителите си. Нека ангелите го пазят от злини и да го съпътстват в начинанията му.

На този свят ден на твоето кръщене ти желаем здраве, щастие и дълголетие. Нека светлината на вярата те води през живота и да ти дава сила и мъдрост да преодоляваш всички предизвикателства. Бъди винаги силен и смел в своите начинания.

Мило момче, днес ти ставаш част от голямото християнско семейство. Бог да те закриля и да те води през живота. Желая ти много успехи, радост и щастие във всяка стъпка, която правиш. Винаги намирай утеха и подкрепа в своята вяра.

На този специален ден, когато приемаш светото кръщене, ти желаем да бъдеш винаги обграден с любов и доброта. Пожелаваме ти животът ти бъде изпълнен с прекрасни моменти и нека винаги намираш радост в малките неща. Бог да те закриля!

Днес е денят, в който ти, малко момче, получаваш своята първа благословия. Нека Бог ти дари с мъдрост, сила и вяра, които да ти помагат през целия живот. Бъди винаги здрав, щастлив и успешен. Желая ти много любов и радост във всичко, което правиш.

Скъпо дете, в този свят ден на твоето кръщене ти пожелаваме здраве, щастие и благодат. Нека Бог винаги те закриля и те води по правилния път. Бъди смел, обичан и уважаван, и нека животът ти бъде изпълнен с добрини.

Днес е твоят голям ден, когато ти приемаш кръщението и ставаш част от християнската вяра. Нека Бог ти дари със здраве, сила и мъдрост, които да ти помагат през целия живот. Желая ти всичко добро.

Мило момче, приемайки светото кръщене ти ставаш част от голямото християнско семейство. Нека Бог те благослови и ти дари с дълъг и щастлив живот. Бъди винаги здрав, успешен и обграден с любов и подкрепа от своите близки.

На този свят ден на твоето кръщене ти желаем да бъдеш винаги обграден с любими хора. Нека Бог те води през живота. Желаем ти много радост и щастие!

Днес е денят, в който ти получаваш своята първа благословия. Нека Бог ти дари с мъдрост, сила и вяра, които да ти помагат през целия живот. Желаем ти всичкото добро на света.

Скъпо момче, на този свят ден ти желаем здраве, щастие и благополучие. Нека Бог винаги те води по правилния път и те дари с мъдрост и сила.

Днес е този важен ден, когато ти приемаш святото кръщене и ставаш част от едно голямо семейство. Нека Бог те дари със здраве, радост и успех. Желаем ти много късмет във всичко, което предприемаш.

Пожелания за кръщене на момиче

пожелания за кръщене на момиче

Нека денят на кръщенето на вашето бебе бъде крайъгълният камък за невероятния живот, който го очаква. Винаги му се наслаждавайте!

Благодаря ви, че ме поканихте на толкова важен ден за вас и вашето дете. Споделяме вашата радост. Желаем най-доброто за вашето семейство!

За нас е голямо удоволствие да присъстваме на такъв важен ден в живота на детето Ви. Искаме всичките му молитви да бъдат чути и всичко в живота му да е розово.

Днес е специален ден за теб скъпо дете. Пожелавам ти щастие на кръщелния ден,
за да укрепне твоята воля и вяра. Нека бъдеш щастлива, а ангелът да върви до теб и да те води за ръка по пътищата на твоята съдба.

Мила малка госпожице, днес е твоят специален ден – денят на твоето кръщене. Желая ти да растеш здраво, щастливо и обградено с любов дете. Нека Бог ти дари с мъдрост и сила да постигаш всичко, към което се стремиш, и да ти помага във всички твои начинания.

На този светъл ден на твоето кръщене ти желаем здраве, щастие и много любов. Нека Бог винаги те закриля и те води по пътя на добротата и светлината. Бъди винаги усмихната и щастлива, и нека животът ти бъде изпълнен с прекрасни моменти и успехи.

Ангели слизат от небето при всяко родено дете, за да го дарят с Божието име и
щастлива съдба. Нека светът стане по-ярък за теб малко момиченце, да няма страх и негодувание, а само радости и сполуки.

Мило момиченце, днес започва твоето духовно пътешествие. Нека светлината на вярата винаги те води към добротата и радостта. Желаем ти живот, изпълнен с щастие, успехи и много любов от всички около теб.

Малка принцесо, на този специален ден ти пожелаваме да растеш здрава и обградена с доброта. Нека всеки миг от живота ти бъде изпълнен с радост и вълнуващи преживявания!

Скъпо дете, днес приемаш благословията на кръщенето. Нека винаги намираш помощ и подкрепа в своите близки. Желаем ти живот, изпълнен с успехи и любов, и нека винаги да имаш повод за усмивка.

Мило момиче, днес получаваш своята първа благословия. Нека Бог ти дари с мъдрост и сили да следваш своите мечти. Желаем ти живот, изпълнен с много щастие, любов и безброй красиви моменти.

Мила принцесо, в този светъл ден на твоето кръщене ти пожелаваме да растеш здрава, щастлива и обградена с хора, които те обичат.

Въпреки че животът ти, мила моя, неизбежно ще включва предизвикателства и неприятни ситуации, ти пожелаваме здраве, сила и оптимизъм, които да те съпътстват в собствения ти стремеж към щастието!

Пожелаваме ти и в следващите години да имаш само успехи и радости, да се радваш на нежните прегръдки на любимите си хора и да сбъднеш всичките си мечти!

Пожелания към родителите

пожелания за кръщене

Поздравления за този благословен ден, когато вашето дете получи тайнството на кръщението. Нека този свещен момент бележи началото на живот, белязан от вяра и щастие. Като родители, вие имате божествената отговорност да водите детето си по пътя в живота му и ние сме убедени, че ще изпълните тази мисия с любов и отдаденост.

Приемете нашите най-искрени поздравления за кръщението на вашето дете. Нека това тайнство донесе на вашето семейство множество благословии и скъпоценни моменти. Нека продължите да възпитавате детето си в Божията любов и да го виждате да расте в светлината на вярата.

Поздравления за празника на кръщенето на вашето малко съкровище. Нека този ден бъде изпълнен с всеотдайна любов, а пожеланията отправени днес, се сбъдват през целия живот на вашето дете. Като родители вие сте първите му духовни водачи и ние ви поздравяваме в това ви начинание.

Не пропускайте и другите ни предложения за оригинални пожелания:

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...