НачалоПразници и картичкиОригинални пожелания за годишнина...

Оригинални пожелания за годишнина от сватба с картички

Всяка годишнина от сватба, независимо дали става въпрос за 50 годишнина(златна сватба), сребърна или просто кръгла годишнина, отбелязва не само годините, изминали от деня на сватбата, но и всяка споделена радост, преодоляна трудност и изпълнена мечта.

Това е времето, в което двама души се спират и поглеждат назад към изминалия път, благодарят си взаимно за любовта и подкрепата и с вълнение гледат напред към новите предизвикателства и щастливи мигове, които ги очакват. Ето защо, в този важен ден, подходящите пожелания могат да добавят още повече топлина и радост в годишнината на двойката. В следващите редове ви предлагаме страхотни пожелания, за годишнина от сватба, придружени с картички,. които можете да отправите към любимите си хора, празнуващи своя важен ден.

Пожелания за годишнина от сватба

пожелания за годишнина от сватба с картички

Нека вашата любов продължи да бъде светлина, която ви води през всички предизвикателства и радости в живота. Пожелавам ви още много години на съвместно щастие, изпълнени с любов, хармония и незабравими моменти. Бъдете винаги един за друг опора и вдъхновение, както и до сега.

Честита годишнина! Нека всеки нов ден ви носи нови поводи за усмивка и радост. Вярвам, че любовта ви ще остане така силна и неподвластна на времето, и ще продължи да расте и да разцъфтява с всяка изминала година. Живейте в пълна хармония и се радвайте на всеки миг заедно.

Честита 40-годишнина! Поздравяваме Ви за годишнината и Ви желаем от сърце сила и много здраве, щастие, радост и  любов! Просто се наслаждавайте на живота и сбъднете мечтите си!

Пожелавам ви още много години на безгрижие и щастие, изпълнени с радостни мигове и споделени мечти. Нека любовта ви бъде като крепост, която ви защитава от всички бури и ви дава сили да преодолявате всички препятствия заедно.

Честита годишнина! Нека всичките ви планове се сбъднат. Нека добрите хора се срещат на всяка крачка в живота и нека всеки ден бъде радостен и слънчев за вас!

Честита 30-годишнина! Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и успехи. Нека любовта ви продължава да бъде като пламък, който никога не угасва и ви вдъхновява да следвате мечтите си заедно. Бъдете винаги един за друг, както и до сега.

Поздравяваме ви за годишнината! Пожелаваме ви щастие, дълги години, късмет, радост и нови постижения! Нека животът ви пълен с чудеса и хармония. Нека времето е ясно, а пътят ви безгрижен.

Честита 20-та годишнина! Нека всяка година, която минава, ви носи все повече щастие и хармония в живота. Пожелавам ви да се радвате на любовта си и да продължавате да изграждате красиви спомени заедно. Бъдете винаги толкова обичащи и щастливи.

Пожелавам ви още много години на любов и щастие, изпълнени с радостни мигове и споделени мечти. Нека връзката ви бъде винаги толкова силна и непреклонна, и ви дава сили да преодолявате всички предизвикателства заедно.

50 години, дата, достойна за гордост и щастие! Желаем ви здраве и любов. Нека годините тържествуват днес, и нека всеки ден бъде изпълнен със спокойствие и позитивни мисли.

Картички за годишнина от сватба

годишнина от сватба

Нека всеки ден ви носи нови поводи за усмивка и радост. Пожелавам ви да се радвате на всеки миг заедно и да продължавате да изграждате красиви спомени. Бъдете винаги щастливи и неразделни!

пожелания за годишнина от сватба

Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и успехи. Нека любовта ви бъде като крепост, която ви защитава от всички бури и ви вдъхновява да следвате мечтите си заедно.

пожелания за годишнина от сватба

Честита 10-та годишнина. Нека всеки нов ден ви носи нови поводи за усмивка и радост. Вярвам, че любовта ви ще остане така силна и неподвластна на времето. Живейте в пълна хармония и се радвайте на всеки миг заедно.

пожелания за годишнина от сватба

Честита 50-годишнина! Пожелавам ви още много години на безгрижие и щастие. Нека любовта ви бъде като пламък, който никога не угасва и ви вдъхновява да следвате мечтите си заедно.

пожелания за годишнина от сватба

Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и просперитет. Нека връзката ви бъде винаги толкова силна и непреклонна, и ви дава сили да преодолявате всички предизвикателства заедно.

пожелания за годишнина от сватба

Честита годишнина, любими приятели! Нека всяка година, която минава, ви носи все повече щастие и спокойствие в живота. Пожелавам ви да се радвате на любовта си и да продължавате да се грижите един за друг.

пожелания за годишнина от сватба

пожелания за годишнина от сватба

Цитати за годишнина от сватба

С всяка година вашият съюз става все по-силен и вдъхновяващ. Нека любовта ви бъде като звезда в тъмно небе, която винаги ще свети, независимо от бурите и предизвикателствата. „Любовта е вечна. Елементите може да се изменят, но същността остава същата“ – Франсоа Ла Рошфуко.

Вашата връзка е като изящна картина, нарисувана с безброй красиви моменти. Пожелавам ви още много цветове и щастливи линии, които да добавяте към нея. „Щастието в брака не е нещо, което просто се случва. То е работа на двама души, които искат да бъдат щастливи заедно – Мартин Лутер.

Честита годишнина,! Вашата любов е като музика, която звучи все по-красиво с всяка година. Нека всеки ден бъде нова мелодия, изпълнена с хармония и радост. „Любовта не е само в погледа, а в едновременното гледане в една и съща посока“ – Антоан дьо Сент-Екзюпери.

Вашата връзка е пример за истинска любов и посвещение. Пожелавам ви още много години на споделено щастие и взаимно разбиране. „Истинската любов не се вижда с очите, а с душата“ – Уилям Шекспир.

Нека вашата любов бъде като красиво дърво, което с годините става все по-голямо и силно, и дава все по-красиви плодове. „Любовта е дърво, чиито корени са дълбоко в нашата душа, а листата му са вечно зелени“ – Халил Джубран.

пожелания за годишнина от сватба

Вие сте доказателство, че истинската любов може да пребори всички трудности и да расте с всяка изминала година. Пожелавам ви още много години на щастие и успехи. „Любовта е само една душа, живееща в две тела“ – Аристотел.

Вашата връзка е като приказка, която става все по-красива с всяка изминала глава. Пожелавам ви още много щастливи и вълнуващи моменти. „Любовта е нещо вечно, аспектите й може да се изменят, но същността никога не се променя“ – Винсент ван Гог.

Нека вашата любов бъде като безкраен океан, който носи мир и спокойствие във вашите сърца. Пожелавам ви още много години на съвместно плаване към щастието. „Любовта е като дълбоко море – колкото по-дълбоко е, толкова повече съкровища крие“ – Плутарх.

Честита годишнина! Вие сте пример за истинска преданост и любов. Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и нови, незабравими приключения. „Любовта не е да се намериш себе си в другия, а да се създадеш заедно с него“ – Ричард Бах.

Мили мои, честита годишнина! Нека вашата любов бъде като красива градина, която расте и цъфти с всяка изминала година. Пожелавам ви още много щастливи моменти и вълшебни спомени. „Любовта е като растение – тя трябва да бъде култивирана и подхранвана“ – Сент-Екзюпери.

Вашата връзка е като златна нишка, която свързва вашите сърца и души. Пожелавам ви още много години на щастие и взаимно уважение. „Любовта е същността на живота и пътят към истинското щастие“ – Лев Толстой.

Нека вашата любов бъде като слънцето, което грее ярко и топли вашите сърца. Пожелавам ви още много светли и радостни дни заедно. „Любовта е светлина, която озарява пътя ни и ни води към щастието“ – Пабло Неруда.

Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и нови, незабравими моменти. „Любовта е сила, която ни кара да растем и да се развиваме“ – Лао Дзъ.

Мъдри пожелания за годишнина

Нека вашата любов бъде като вятъра, който ви носи напред и ви дава сили да преодолявате всички предизвикателства. Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и хармония. „Любовта е сила, която ни кара да летим и да се развиваме“ – Халил Джубран.

Честита годишнина, скъпи приятели! Нека вашата връзка бъде като красив танц, който ви кара да се чувствате винаги близки и свързани. Пожелавам ви още много години на любов и разбирателство. „Любовта е като танц – тя изисква синхрон и отдаденост“

Вашия съюз е като ярка звезда, която озарява вашия път и ви вдъхновява да следвате мечтите си заедно. Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и успехи. „Любовта е светлина, която ни води през мрака и ни показва пътя към щастието“ – Херман Хесе.

Нека вашата любов бъде като вечна пролет, която носи нов живот и надежда във вашите сърца. Пожелавам ви още много години на щастие и радост. „Любовта е като пролет – тя носи ново начало и надежда“ – Федерико Гарсия Лорка.

Вашата връзка е като красива мелодия, която звучи все по-красиво с всяка изминала година. Пожелавам ви още много щастливи моменти и вълшебни спомени. „Любовта е музика, която ни вдъхновява и ни кара да мечтаем“ – Бетовен.

Нека бъдете като здраво дърво, което с годините става все по-силно и дава все по-красиви плодове. Пожелавам ви още много години на съвместно щастие и успехи. „Любовта е като дърво – тя расте и се укрепва с времето“ – Чарлз Дикенс.

Виж още: 

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...