Педикюр за лятото – 10 свежи идеи за летния сезон

Нищо не говори за жената, че си обръща внимание, както свежият педикюр за лятото. Независимо дали отивате в салона за нокти или го правите сами у дома, не можете да преодолеете усещането да гледате надолу върху нов слой лак за нокти на ходилата. Освен това редовният педикюр също може да допринесе за здравето и благосъстоянието на красивите ви крака! Всичко, което трябва да направите, е да разгледате тези идеи за педикюр, за да намерите перфектната визия за вас.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COLOR DEPARTMENT. (@colordept)

С толкова много стилове и дизайни на ноктите на пръстите на краката, от които да избирате, като класически френски педикюр, до  сложни ноктопластики – педикюрът предлага творчески изход и шанс да изразите своя личен стил. Ярките, смели цветове може да доминират през летните месеци, отразявайки жизнеността на сезона, докато приглушените тонове и елегантните дизайни могат да бъдат предпочитани за по-официални събития.

Перлено бял педикюр за лятото

педикюр за лятото
Anastasiya Gorovcova

Този млечен, почти бял цвят педикюра с меко хроматично покритие придава вид и усещане на перли, което напомня, че ще се впише добре с подобни бижута.

Небесно син френски педикюр

Тези пастелни сини френчове, вдъхновени от синия цвят на ясно лятно небе, са идеални за сезона.

Маслен флорален педикюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COLOR DEPARTMENT. (@colordept)

Жълтото е известен цвят със своята енергична, адаптивна природа, така че има смисъл, че този нюанс е най-тясно свързан лятото. Този летен педикюр прави дизайна да изглежда дори по-интересен от обикновено с няколко изящни цветя върху големия нокът.

Педикюр за лятото в люляков цвят

педикюр за лятото
Tucson Pedicures

Люлякът е красив нюанс, който е чудесна алтернатива на розовото, но малко по-интересен. Пастелните нокти винаги са страхотен цвят, който да изберете през лятото.

Педикюри в розови и нюанси

 

在 Instagram 查看这篇帖子

 

Tucson Pedicures (@looksbydawnn) 分享的帖子

Няма как да пропуснем да ви поднесем няколко идеи за педикюр розов цвят. Ако розовото е в тенденция, то със сигурност, това е през летния сезон.

 

在 Instagram 查看这篇帖子

 

Tucson Pedicures (@looksbydawnn) 分享的帖子

Ярко розовият педикюр излъчва увереност и енергия, придавайки на пръстите ви жив и закачлив вид.

педикюр за лятото
Tucson Pedicures
Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...