НачалоЛайфстайлПет типа жени, от...

Пет типа жени, от които мъжете бягат

Ако личният ви живот прилича на филм, който следва същия, далеч не приятен сценарий, тогава най-вероятно това е въпрос на нагласи, които ви пречат да направите правилния избор.

Знаем, че влюбената жена е готова да премести планини. Но с времето булото на любовта пада и забелязваме, че пред нас е човек, чийто тип се оказва до болка познат. Както показва практиката, някои жени се хващат на една и съща стръв отново и отново, което не им позволява да намерят лично щастие с идеален мъж.

Един от най-разпространените типове жени са тези, които са готови да простят всякакви грешки и предателства на своя мъж. Те живеят според принципите: „Да удряш означава да обичаш“.? Е, добре, един ден той ще се върне при мен, у дома. В този случай дори не трябва да споменавате уважението, щастието и любовта в една двойка.

Жените, които позволяват на хората буквално да избършат краката си в себе си, само за да не останат сами, трябва спешно да преразгледат ценностите си. В крайна сметка такъв неверен човек все още може да си тръгне, а вие ще останете сами и дори с травмирана психика.

Добрите момичета

също не са на почит. Мъжете обичат уникални, интересни и жизнени личности, които знаят как да поддържат баланс в живота си. Опитвайки се самостоятелно да спечели привързаността на мъжа и да постигне любовта му, жената автоматично става безинтересна за него.

Все пак си струва да приемете факта, че по природа младите мъже са ловци, които обичат да усещат някаква сила и да се борят за вниманието на момичето, което харесват. Тази представителка на нежния пол, която от първите стъпки започва да изисква силни чувства към себе си, моментално се обезценява в очите на мъжа и я принуждава да се оттегли.

Успешните и самодостатъчни момичета

несъмнено привличат мъжете. Те ценят своята независимост и сила, но в същото време се опитват да запазят известна дистанция от тях. Факт е, че мъжете все още търсят грижовна съпруга, за която да се превърнат в каменна стена, а не в здраво рамо, което тя да им осигури.

Те не искат да се състезават, да сравняват портфейлите си и повишенията на работа. Мъжете искат да останат начело и да контролират всичко сами.

Но не изпадайте в крайности. Вечните жертви обикновено израстват от онези момичета, които като деца многократно са попадали в неприятни ситуации и едва след това са получавали вниманието и грижите на близките. Те пренасят тази тактика в живота си на възрастни и изграждат всяка връзка на нейната основа, включително романтичните. Мъжете се страхуват от такива жени като огън и я сравняват със счупена кола, която постоянно трябва да се бута. Повечето млади хора, напротив, се нуждаят от мотивация от партньора си, за да им помогне да се справят с трудностите. Рано или късно те се уморяват постоянно да решават проблемите на любимия си и затова се опитват да търсят някой, чието самочувствие ще бъде над средното.

Разглезените принцеси на татко в крайна сметка се израждат в стари моми. Фокусирани са единствено върху себе си и предявяват такива изисквания към партньорите си, че е почти невъзможно да ги изпълнят! Да издържи на постоянна конкуренция с идеалния й баща изглежда като невъзможна задача и затова мнозина, знаейки това предварително, просто не се опитват да се доближат до тези нарцистични индивиди. Ако откриете признаци от този тип в себе си, съветваме ви да прочетете отново „Приказката за рибаря и рибата“ и да разберете едно нещо: в крайна сметка имате всички шансове да останете без нищо.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Хороскоп за утре, 23 юни 2024: Лъвът заслужено почива, Овена да внимава какво говори

Разберете какво вещаят звездите по зодии за деня, на какво да обърнете внимание и от какво да се предпазите. Хороскоп за 23 юни 2024 Овен Днес рискувате...