четвъртък, 30 май 2024
13.5 C
София
НачалоКрасота и СтилПрическиПикси прически - свежи...

Пикси прически – свежи идеи за дръзка визия

Нови идеи за пикси прически! Кой не познава привлекателността на боб под ъгъл с изискана А-линия? Е, можете да използвате същата идея за по-къса дължина с пикси прическа, която е по-дълга отпред и по-къса отзад. Независимо дали ще заложите на лек или по-стръмен ъгъл на фризура, визията ще отвори лицето ви и ще го издължи визуално. Разгледайте тези свежи идеи за пикси прически, за да намерите визията, която да отговаря на вашата личност и стил.

Разрошена пикси прическа на една страна

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rodrigo Gimenes (@rcgimenes)

Ако се чувствате уверени и авантюристично настроени, ще харесате този великолепен боб с А-линия, пълен със завладяващ обем и очарователна привлекателност. Дълбоката странична част може да подчертае асиметрията на вашата прическа, позволявайки ви да направите доста изявление с този шикозен външен вид.

Текстурирани пикси прически

Тук меко градуираните слоеве допринасят за елегантна форма, пълна с обем и текстура. Можете да ги оформите, като използвате подходящи стилизиращи продукти, като спрейове, кремове и др., за да постигнете този елегантен външен вид на пикси прическата, или да накъдрите късата си коса за безпроблемно по-совбоден вид.

Пикси прически за тънка коса

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Briana Cisneros (@brianacisneros)

Тази зашеметяваща шикозна къса прическа е чудесен начин да покажете изключителното си чувство за стил. Обърнете внимание на естествените, меки кафяви корени, които придават перфектен контраст на маслено русия нюанс. Ако трябва да смесите повторно израсналата коса с останалите си кичури, използвайте техника на мини сплитане, за да постигнете визията на тази нежна и красива пикси прическа.

Заоблена пикси-боб прическа

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maison Vertice (@maisonvertice)

Прическите пикси-боб имат силата да подчертаят чертите на лицето ви и да измерението в косата ви. За да направите вашите пикси прически изящни, няма нужда да боядисвате кичурите си в ефектен цвят на косата. Една дълбока странична част ще бъде достатъчна, за да внесе асиметрията, която подправя вашия външен вид.

Пикси прически с обем

Всички обичаме русите акценти заради способността им да добавят шик и изящество към прически с всякаква дължина, което ще работи много добре за пикси с А-линия. По отношение на стилизирането ви предлагаме да следвате тази проста рутина: нежно прокарайте гребена надолу към корените, за да създадете обем и използвайте четка, за да изгладите горния слой за завършек.

Пикси прически с дълъг бретон

пикси прически
nichhairstudio

Семпло, но стилно, това дълго пикси излъчва дързък и ефектен ръб благодарение на дълбоката странична раздяла и асиметричните страни. Такава прическа отчасти показва чертите ви, добавяйки интерес към външния ви вид.

пикси прически

пикси прическа

пикси прически

Сладък пикси стил с накъсани слоеве

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Consultoria de imagem (@roma.r)

Има много индивидуалност зад пикси прическите и ако искате вашата прическа да демонстрира чар и игривост, пробвайте тази пикси визия по-горе като ориентир. Страничния бретон добавя очарователно момичешко излъчване към външния ви вид, докато русите и медните отблясъци придават на косата ви онзи прекрасен целунат от слънцето ефект.

Гладко пикси с подредени слоеве

 

View this post on Instagram

 

A post shared by We professional (@we_professional)

Това пикси, което не изисква много поддръжка, е идеално за тези, които предпочитат къси, гладки прически, които не изискват дълго или сложно оформяне. Всичко, от което се нуждаете, е да изправите кичурите си и да фиксирате резултата с пяна за коса по избор.

пикси прически
maisonvertice
пикси прически
nichhairstudio
пикси прически
nichhairstudio

 

пикси прически
nichhairstudio

Двуцветна удължена пикси прическа

Колкото дръзка, толкова и очарователна, тази къса писки прическа е добър улов за харизматичните дами, които искат да подчертаят индивидуалността си. За стилен контрастен ефект боядисайте частично косата и кичурите си в ярък топъл рус нюанс, оставяйки естествената тъмнокафява основа недокосната.

Къдраво пикси

Асиметричните пикси прически може да добавят малко интрига към външния ви вид. Нейните слоеве работят удивително за къдрава коса, като правят текстурата им да изпъква повече и по този начин създават наистина завладяващ външен вид.

Пикси прически със странчен бретон

Този зашеметяващ асиметричен пикси боб е най-женствената и елегантна версия на популярна пикси прическа. За да постигнете този външен вид, включете дълъг, странично изметнат бретон и фини акценти, които визуално увеличават размера на вашата къса коса.

Слоесто пикси под ъгъл

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akira Sato (@akira__sato)

Ето една пикси прическа, която без усилие съчетава изисканост с нотка на игрива привлекателност. Многопластовият гръб добавя красиво измерение към стила, докато нейната гъвкавост позволява игрив, разхвърлян външен вид, който излъчва чар и харизма без усилия.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Защо витамин Е трябва да бъде част от режима ви за грижа за кожата

Грижата за кожата с витамин Е не е нищо ново, но напоследък се наблюдава скок в популярността благодарение на тенденцията „стъклена кожа“. TikTok-ърите публикуват видеоклипове...