НачалоПразници и картичкиПожелание за бебе на...

Пожелание за бебе на 1 месец, 40 дни и 1 година

Ако не ви идват думите, просто разгледайте някои от тези послания и си изберете перфектното пожелание за бебе! Раждането на момченце или момиченце е не само радостно събитие, но и начало на нов живот, изпълнен с любов, грижа и безброй незабравими моменти. Всяко бебе е уникален малък човек сам по себе си, което променя света около нас и носи със себе си вълнение и надежда за бъдещето.

Този специален период в живота на всяко семейство заслужава да бъде отбелязан с искрени пожелания, които изразяват топлота, любов и добри намерения. Независимо дали става въпрос за бебе на 1 месец, за неговите първи 40 дни или  за 1-вата му година от живота, тези моменти са особено важни и заслужават специално пожелание, а защо не и придружено с картичка.

Пожелание за бебе на 1 месец

Скъпо малко същество, честит ти първи месец от живота! Твоето присъствие изпълва сърцата ни с топлина и радост. Желаем ти здраве и сила, за да растеш с усмивка и смелост. Нека всеки ден ти носи нови открития и вълнения, и нашето пожелание е да бъдеш винаги обградено от любов и грижа. Бъди светлината, която озарява нашите дни и ни изпълва с щастие.

Мило малко чудо, днес отбелязваме първите 30 дни от твоето невероятно пътешествие на този свят. През този месец ти донесе толкова много радост и обич на всички около теб. Пожелаваме ти да растеш здраво и щастливо, заобиколено от вниманието и подкрепата на своето семейство.

Малко ангелче, вече цял месец озаряваш света със своята невинност и сладка усмивка която само радва родителите ти. Пожелавам ти живот, изпълнен с мир, радост и безброй красиви моменти. Расти здраво и нека твоите първи месеци бъдат основата на един живот, изпълнен с щастие и любов.

Мило бебче, първият месец от твоя живот донесе много радост и усмивки на всички около теб, но най-вече на твоите родители! Желаем ти да бъдеш здраво, силно и винаги заобиколено от топлината и грижата на своето семейство.

Пожелание за бебе на 40 дни

Мило бебе, вече 40 дни озаряваш света с твоята присъствие. Ти си нашата гордост и радост, и всеки ден с теб е изпълнен с нови и вълнуващи моменти. Пожелаваме ти здраве, мир и много любов, за да продължаваш да растеш щастливо и обградено от вниманието на своето семейство. Ти си най-ценното, което имаме, и ние ще те обичаме и подкрепяме винаги.

Мило дете, вече 40 дни изпълваш живота ни с повече радост и обич. Ти си нашето малко съкровище и всеки миг с теб е безценен. Пожелаваме ти да растеш здраво и щастливо, и винаги да бъдеш заобиколено от любовта и грижата на твоите родители.

Скъпо малко ангелче, през тези 40 дни ти се превърна в нашето 2-ро слънце и всеки ден с теб е изпълнен с нови и вълнуващи преживявания. Пожелаваме ти здраве, щастие и безброй усмивки, за да продължаваш да растеш щастливо и обгрижвано. Ти си нашето най-ценно съкровище и ние те обичаме повече от всичко.

Мило бебче, вече 40 дни изпълваш сърцата ни с радост и обич. Ти си нашата гордост и всеки ден с теб е изпълнен с нови и вълнуващи моменти. Желая ти здраве и много любов, за да продължаваш да растеш щастливо.

Пожелание за рожден ден на момче или момиче на 1 година

Честит първи рожден ден, малко съкровище! През тази първа година ти внесе неизмерима радост и обич в нашия живот. Бъди здраво и щастливо, заобиколено от внимание и любов. Нека твоето детство бъде изпълнено с много игри и усмивки, и нека всяка следваща година ти носи още повече щастие и успехи.“

Скъпо малко ангелче, честит първи рожден ден! Тази година беше изпълнена с много нови и вълнуващи моменти, и ти ни донесе толкова много радости. Пожелавам ти да си здраво и щастливо дете! Честит рожден ден!

Мило дете, честит първи рожден ден! Нека всяка следваща година ти носи още повече щастие и подаръци, и нека винаги бъдеш усмихнато и щастливо дете!

Пожелания от Баба и дядо за бебе

пожелание за бебе момиче

Мило малко слънчице, с всеки ден, който минава, ти изпълваш сърцата на баба и дядо ни с повече радост и щастие. През този първи месец от твоя живот ти доказа, че обичта няма граници и всяка усмивка носи нова светлина в нашия живот. Пожелаваме ти здраве, мир и много обич, за да растеш щастливо и обградено от всички, които те обичат. Ти си нашето малко чудо!

Честити 30 дни, малко съкровище! През тези седем седмици ти внесе неизмерима радост в живота на твоята баба и дядо. Желаем ти да растеш здраво и обградено от топлината и вниманието на твоите родители. Твоята невинност и усмивка са най-голямото ни щастие, и ние те обичаме повече от всичко. Бъди здраво и расти силно детe!

Пожелание за бебе за погача

пожелание за бебе момченце

Мило детенце, нека животът ти бъде сладък като мед и лек като перо! Нека родителите ти се гордеят с теб и да те виждат винаги щастливо!

Скъпо бебе, желая ти здраве и много щастие! Нека животът ти бъде изпълнен с любов, радост и светли моменти!

Мило бебе, нека растеш здраво, силно и умно! Нека всяка стъпка в живота ти бъде изпълнена с късмет и успех!

Желая ти безгрижно и весело детство, изпълнено с много игри и смях! Нека винаги си обградено с добри хора и много, много любов!

Мило бебе, нека всяка твоя усмивка озарява света и разнася радост на всички около теб! Бъди благословено с много здраве и щастие!

Виж още:

Пожелания за рожден ден на дете

Поздравления за рожден ден на дете, момче и момиче

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...