НачалоПразници и картичкиПожелания за сватба с...

Пожелания за сватба с поздравления и картички

Сватбата е дългоочаквано събитие за влюбените. В този празничен ден за създаване на семейство младоженците получават подаръци и ги поздравяват с най-оригиналните тостове и пожелания за сватба.

Предлагаме Ви по-долу десетки варианта за такива поздравления, с които можете да добавите свои собствени искрени думи в чест на булката и младоженеца.

Авторски пожелания за сватба

„В този радостен ден на вашата сватба искам да поздравя и двама Ви от дъното на сърцето си. Нека вашият съюз е изпълнен с любов, щастие и безброй прекрасни спомени. Докато навлизате в следващата глава от живота си, не ви желая нищо друго освен най-доброто.“

„Любовта не признава прегради. Тя прескача препятствия, прескача огради, пронизва стени, за да стигне до дестинация, пълна с надежда.“ Честито младоженци!

„Нека любовта ви един към друг бъде непоклатима и трайна. Нека винаги намирате подкрепа и насърчение един друг през всички възходи и падения, които животът може да донесе. Помнете, че любовта не познава граници и може да преодолее всяко препятствие.“

„Нека душите ви бъдат завинаги преплетени, създавайки неразрушима връзка. Нека сърцата ви бият в перфектна хармония, синхронизирана с любов, разбиране и състрадание. Ценете моментите, които споделяте заедно, докато те тъкат гоблена на вашето красиво пътуване като двойка.“

„Поздравявам ви за сватбения ви ден и искрено ви желая безкрайно семейно щастие, искрено разбирателство, неутолима любов и стабилно благополучие в дома.“

„Наред с големите жестове и романтичните моменти, не забравяйте малките неща, които правят брака ви силен. Именно в ежедневните актове на доброта, компромиси и споделени отговорности се крие истинската същност на успешния брак. Изпълнявайте ежедневните задачи със смях и любов и ще създадете дом, изпълнен с топлина и щастие.”

Оригинални пожелания за сватба

Пожелания за сватба

„Любовта се състои от една душа, живееща в две тела, така че нека душите ви танцуват заедно в перфектна хармония, създавайки симфония на любов и задружност. Нека винаги намирате утеха в семейството си, знаейки, че сте в надеждно убежище един с друг. Не забравяйте, че любовта не е просто чувство, това е избор, който правите всеки ден, поемайки ангажимент да развивате и подхранвате връзката си.“

„Нека вашият сватбен ден бъде само началото на един живот, изпълнен със скъпи моменти и сбъднати мечти. Нека продължите да растете заедно, да се учите един от друг и да се подкрепяте във всичките си начинания. Нека любовта, която споделяте, блести ярко, осветявайки пътя пред вас и нека пътуването ви като съпруг и съпруга бъде изпълнено с безмерна благословия.”

„Вие сте една наистина невероятна двойка. Държейки се за ръце в този ден, ви пожелавам да не пуснете до края на живота си и след много години да си спомните откъде започна всичко. Избрахте общ път и обещахте да бъдете заедно, независимо от всичко. Моето пожелание е – не забравяйте за емоциите, които сте изпитали днес, нека те бъдат с вас в скръб и радост. Обичайте се, мислете за вашата сродна душа, защото сте станали едно и това е много по-важно от дребните неприятности и глупави кавги, които със сигурност ще разрешите заедно.

Скъпи младоженци, днес вие започвате едно вълнуващо пътуване заедно, изпълнено с любов, радост и безкрайни възможности. Пожелавам ви да бъдете най-добрите приятели, които никога не спират да се удивяват един на друг, да подкрепяте мечтите си и да израствате заедно във всяко предизвикателство, което животът ви поднесе. Нека вашият дом бъде изпълнен със смях, обич и спокойствие, а сърцата ви – с радост и топлина. Желаем ви щастие, което да излъчвате навсякъде, където отидете, и любов, която да преодолява всички прегради.

Вашата любовна история е пример за истинска и вечна връзка, която вдъхновява всички нас. Днес, когато започвате своя съвместен живот като съпруг и съпруга, ви пожелавам да продължите да откривате нови и вълнуващи начини да се обичате и да се подкрепяте. Нека всеки ден бъде изпълнен с нови открития и незабравими моменти. Създавайте спомени, които ще ви топлят през годините, и се радвайте на всяка секунда, прекарана заедно. Нека домът ви бъде убежище на спокойствие, хармония и безгранична любов.

Мили деца, на този специален ден, когато съединявате сърцата си и обещавате да бъдете заедно завинаги, ви пожелавам любовта ви да бъде като нежни пролетни цветя, които цъфтят и растат с всяка изминала година. Нека заедно преодолявате трудностите и се радвате на всеки малък успех. Животът е изпълнен с изненади и предизвикателства, но когато сте заедно, всяко препятствие става по-малко и всяка радост – по-голяма. Бъдете винаги един до друг, обичайте се и се подкрепяйте във всичко, което правите.

Прекрасни младоженци, днес празнуваме този свещен съюз, който обещава да бъде вечен и изпълнен с радост. Вие сте като две звезди, които светят най-ярко, когато са заедно. Пожелавам ви да продължавате да осветявате пътя си и да се подкрепяте взаимно във всяко начинание. Нека домът ви бъде вашата крепост на спокойствие и сигурност, а любовта ви като огън, който никога не угасва. Всяка прегръдка, всяка усмивка и всеки споделен момент да бъде източник на радост и вдъхновение.

Кратки пожелания за сватба

пожелания за сватба

„Поздравления, за вашия сватбен ден. Пожелавам ви винаги да останете влюбена двойка и да можете да бъдете щастливо и силно семейство!“

„Младоженци, нека всеки ден бъде толкова светъл, колкото тази сватба.“

„Бъдете мили един към друг, състрадателни, прощавайте си един на друг и тогава ще бъдете щастливи.

„Честита сватба! Нека всички ваши планове и мечти се сбъднат, семейният живот да ви радва всеки ден с ярки мигове преживени заедно. Взаимно разбирателство, любов, вярност, домашен уют и винаги напред!“

„Поздравления за за този светъл ден! Желаем ви винаги да се разбирате перфектно, да се грижите за щастието си през целия си живот. Оценявайте всеки момент, прекаран заедно!“

„Поздравления, скъпи гълъбчета за вашата сватба. Любовта ви да е непобедима и вечна, да живеете сладко, но днес всички единодушно ще ви викат „горчиво”!“

„Поздравления на най-красивата двойка. Пожелаваме ти да живеете поне сто години в благоденствие и любов и щастие. И нека всичките ви мечти винаги се сбъдват.”

„Скъпи деца, желаем да носите искрена любов един към друг до края на дните си.“

„Бон воаяж, млади хора, на дълго и щастливо пътуване заедно! Поздравявам ви за сватбения ви ден и от все сърце ви желая силно здраво семейство, вечна истинска любов, пълно доверие и взаимно разбирателство, просперитет и глъч на прекрасни деца в къщата“

„В деня на вашата сватба бих искал да ви пожелая да се обичате така, както когато се срещнахте за първи път. Ценете и уважавайте семейството. Нека животът ви дава много радост, детски смях и финансово благополучие!“

Забавни поздрави за сватба

Нека любовта ви бъде като Wi-Fi – силна, безкрайна и никога да не пада сигналът! Честита сватба и нека всеки ден е като глава от комедията на живота ви!

Пожелаваме ви толкова много приключения заедно, че дори Индиана Джоунс ще ви завиди! Нека всеки ден бъде ново изследване на света и любовта ви, като приключенски филм, в който винаги има щастлив край. Бъдете най-забавната и щастлива двойка, която винаги намира нови начини да се усмихва!

Скъпи младоженци, желаем ви любов, толкова силна, че да можете да се справите дори със спорове за дистанционното управление. Нека животът ви бъде като дълга романтична комедия с щастлив край във всеки епизод. И помнете: никога не лягайте ядосани, освен ако не планирате да се скарате в съня си!

Мили младоженци, желаем ви толкова много щастие, че да се наложи да наемете камион, за да го пренесете. Нека любовта ви бъде като безкрайно парти – с музика, смях и танци до зори. И помнете, че в живота винаги има място за още една песен, още една усмивка и още едно приключение заедно.

Скъпа двойка, желаем ви живот, изпълнен много радост и любов. Нека всеки ден бъде нова глава от вашата магическа книга, в която винаги побеждава любовта. И помнете: винаги, когато се карате, се помирявайте с танци и песен!

Нека животът ви бъде като нон-стоп празник, в който всеки ден е повод за смях и радост. И не забравяйте, че най-добрият начин да решите спорове е с игра на „камък, ножица, хартия“!

Драги младоженци, желаем ви любов, която да е толкова сладка, че всички захарни заводи в света да останат без работа. Нека всеки ден бъде нова приказка, в която винаги се намира щастливият край. И помнете: най-добрите отношения са тези, в които винаги намирате повод да се смеете заедно!

Желаем ви живот, изпълнен с толкова много приключения, че да се наложи да напишете собствена книга с тях. Нека всеки ден бъде нова страница от вашия роман, пълен със смях, радост и любов. И не забравяйте: най-добрите истории са тези, които споделяте заедно с усмивка!

***

Когато поздравявате младоженците, не забравяйте, че те ценят не толкова красивите думи, колкото искрените чувства, с които се изговорят. Затова изкажете вашите пожелания за сватба на младоженците с чувство и нотка поезия.

Разгледайте и другите ни предложения за пожелания:

Пожелания за рожден ден на мъж и жена

Пожелания за рожден ден на мъж

Пожелания за рожден ден на жена

Пожелания за юбилей на мъж

Пожелания за юбилей на жена

Картички за рожден ден

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...