НачалоКрасота и СтилМаникюр и ноктиПредложения за юлски маникюр...

Предложения за юлски маникюр с гел лак за лятото

Месец юли е и сме в разгара на летния маникюр. По-топлото време често изисква повече дейности и без значение дали планувате почивка на море или или сте запретнали ръкави в задния, летните дизайни трябва да могат да издържат изпитанието на времето.

Точно затова юлски маникюр с гел за лятото е най-добрият начин да запазите ноктите си в най-добър и издръжлив вид. За разлика от други видове лакове, гел лакът издържа до две седмици без избледняване на цвета или видими поражения, което прави вашия летен маникюр траен, независимо къде ще ви отведе лятото.

юлски маникюр с гел лак
Nail Boutique

Така че, преди да заминете за почивка или да смените маникюра си с нов, прегледайте тези идеи  за маникюр с гел лак, които са идеални за двуседмично отсъствие.

Юлски маникюр с гела лак в морско синьо

Синия маникюр за лятото е в аква тенденция, както се подразбира. Този пример е красив сам по себе си и лесно може да бъде акцентиран с малки скъпоценни камъни за по-голям ефект.

маникюр в синьо с гел лак
ariananails

Също така може да направите интересни френски връхчета с линии под ъгъл както е показано на снимката по-горе.

юлски маникюр с гел лак
ariananails

За дамите с къси нокти, сезонът също има какво да предложи. Горният пример доказва от веднъж, че маникюр може да бъде с интересен дизайн дори и при по къса дължина на ноктите.

Френски маникюр с гел лак в розово и зелено

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teerah (@embrace.nails)

Има нещо наистина „сочно“ в съчетаването на розово и зелено за летен и ваканционен маникюр. Без значение дали е с плътен цвят или с дизайн с абстрактни форми, външният вид  на този пример наистина стилен и елегантен, а и в тенденция за сезона.

Френски маникюр за къси нокти
френски маникюр от Nails by Gery Dobreva

Цветен юлски маникюр с гел лак а лятото

Нокти с почти прозрачна основа могат да бъдат интересни сами по себе си, а с още малко креативност, те могат да издигнат ръцете ви на ново ниво. Тук малкият, но мощен детайл за ноктопластика е пренесен повече в горния край на ноктите за по-голям ефект. Това е идеалната комбинация от пъстри цветове с абстрактни линии.

Лято, цветя иии… маникюр с цветя

Флоралната ноктопластика не е само за пролетта. Харесваме се вида на по-голям флорален дизайн, съчетан със забавни цветове, като розово и синьо. Заедно, маникюрът изглежда по-малко като пролетен и повече като летен.

юлски летен маникюр
снимки: Dolly’s Nail

Желиран маникюр

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Има нещо  забавно и освежаващо в желираните нокти с и толкова лятно. Изглежда че желирания маникюр е все по подходящ за отпускарския сезона и примера по-горе само го доказва.

Маникюр с гел лак за лятото в неонова аура

Манията по омбре ноктите все още е в тенденция и когато е направена в неонова цветова палитра, ефектът й просто хипнотизиращ. Вдъхновен от цветни и пъстри нюанси, маникюрите с аура придават на дизайна модерен летен вид.

Още от категорията

Напиши коментар:

Въведете коментар
Име

Кюфтета с бял сос фрикасе

Ако харесвате пиле фрикасе, почти със сигурност ще сте любители и на кюфтета с бял сос фрикасе. Това е една чудесна манджа, която е...